predal by som ju za nesmrtelnost a schopnost lietania mozno to znie blbo? ale ludia odpradavna tuzili hlavne po tychto dvoch schopnostiach lietat bez lietadiel a tak by bolo super a este viac super by bola nesmrtelnost juuu v tom by som sa vyzival mohol by som skusit vsecko co je tak velmo nebezpecne a nemalo by to ziadne nasledky muhahahaha
omg ževraj lentilky.. tak toto je dobre ... ale za nič by som nepredala... načo by mi to dačo bolo ked aj tak by som sa z toho radovať nemohla.. bez duše sa to myslím neda
Za nesmrtelnost jak highlander a schopnost cucat silu druhych ludi ak im odseknem hlavu katanou A este neznicitelnu a neotupitelnu katanu, nech nemusim menit
Hm, ale nechceš záručný list alebo tak? že, pretože no, buďme úprimný, chúďatko moje, dokedy by ti vydržala a nechcem za ňu nič, však vykonáš mi dobrý skutok a ja sa nereinkarnujem, čo čo je dosť smutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale potom by si ma este musel nechat vyprdiet
moznosti je vela.. ale clovek to nedokaze pochopit.
ale uz dost na tuto temu.. v nebi sa paci kazdemu i ti ktori tvrdia zenie. akurat si to nebo predstavuju inak
každoapdne ak ju tak velmi chces dam ti ju zadarmo....ta rozsekana sietka co z nej ostala aj tak nema žiadnu cenu
ANI ZA TÚ PICU STRAKATÚ!!!