nie, lebo to jednoducho nefungovalo. väčšinou sa s tými ľuďmi stále bavím, ale ja som inde, oni sú inde, neviem, prečo by sme sa to mali snažiť znova spojiť.
"rozišli z dôvodov, ktoré by pripúšťali možnosť, že budeme zase spolu"
Pripomína mi to rozchody typu "milujeme sa ale musíme sa rozísť"
Nerozumiem ani jednému, načo potom ten rozchod, keď tam zjavne stále sú nejaké vzájomné city? A nebolo by lepšie zabojovať o ten vzťah? Či to je len moja naivita?
A k samotnej otázke - @grietusha zhruba vyjadrila aj moje pocity...
chapem, ze su vztahy kde sa ludia rozidu a maju dovody, ktore sa daju odstranit/napravit/prekonat a su opat spolu, ale ak sa pozriem na moje vztahy, tak odpoved je jednoznacne NIE, nikdy.
@rrr666 máš niečo proti mne keď máš na mňa narážky?? to bolo myslené tak že v mojom prípade by som musela byť pi*a aby som si s "ex" niečo ešte začínala
zrejme nie... s jednym som dobra kamaratka aj ked tie nase vtipky mi niekedy pridu zvratene ale prave preto ho mam rada ako ziadneho ineho chalana. a keby som to mala brat vseobecne, tak keby som sa rozisla s tym chalanom ja, tak by som asi vedela dovod PRECO.. a to by rozhodovalo. Ak on so mnou, tak by som urcite nechcela byt s nim lebo by som asi len cakala, kedy by to urobil znova
nikdy myslím si, že ľudia by sa mali rozchádzať len kvôli vážnym veciam a teda keď sa rozídu tak na čo začínať niečo čo nefungovalo? to už fungovať nebude..človek sa nezmení (vlastná skúsenosť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ak sa on so mnou, nie, lebo by som neverila, že ma chce.
ale zase ak by sme sa rozišli z dôvodov, ktoré by pripúšťali možnosť, že budeme zase spolu, tak áno, proste ide o dôvod rozchodu
ak je už vzťah fakt ako vzťah... tak druhá šanca áno... ale dotyčný čo pochybil sa musí aspoň snažiť o nápravu... ale vyše šancí už vôbec
"rozišli z dôvodov, ktoré by pripúšťali možnosť, že budeme zase spolu"
Pripomína mi to rozchody typu "milujeme sa ale musíme sa rozísť"
Nerozumiem ani jednému, načo potom ten rozchod, keď tam zjavne stále sú nejaké vzájomné city? A nebolo by lepšie zabojovať o ten vzťah? Či to je len moja naivita?
A k samotnej otázke - @grietusha zhruba vyjadrila aj moje pocity...
Ale skôr nie, ako áno.
NIE, tí ktorí niekoho nechali ??
hehe
Čo sa týka tých mojich bývalých vzťahov poviem len-nikdy...
Teda jeden vzťah-nevzťah by som možno vrátila,ale skôr nie ako áno