nezháňala som pokračovanie keď viem, že žiadne nie je O__o ale tak keď sa mi také zahĺbenie stane, tak len nad príbehom veľa rozmýšľam, zvykne sa mi o tom aj snívať a tak
ja sa stotožňujem, len s postavou Jozefa Fischera zvaného Chozé z kníh Dominika Dána ...ale neznáša keď čítam knihu, stotožním sa s niekým a ešte aj si všetko predstavujem a potom to niekto natočí a ja som úplne sklamaný :/ napríklad Dumbledore mal v mojom svete krátke vlasy!
neviem, či sa mi niečo take stalo, ale byvam totalne sklamana, ked čitam knihu, uplne si to predstavujem podla seba a ony natočia film a totalne ine ! hnus
väčšinou sa stotožním v knihách asi brutálna fantázia,
ale pamätám si seriu 3 kníh pre tínedžerky Kamošky I, II, III, ...joj to boli knihy,,,, v III myslím bola geniálna pasáž, kde jedna z nich tá "rebelka" opisovala ako musela všetkym plyšákom vyrezať oči, pretože sa vždy pozerali na nu ked kradla mame s peňaženky peniaze, bála sa, že by ju bonzli ...je zaujímavé že tú najväčšiu blbosť si človek zapamätá,,,inač už si nepamatam moc o čom boli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Alebo Mizéria -.-
Aj do Fight Clubo som sa riadne zažral
ale pamätám si seriu 3 kníh pre tínedžerky Kamošky I, II, III, ...joj to boli knihy,,,, v III myslím bola geniálna pasáž, kde jedna z nich tá "rebelka" opisovala ako musela všetkym plyšákom vyrezať oči, pretože sa vždy pozerali na nu ked kradla mame s peňaženky peniaze, bála sa, že by ju bonzli ...je zaujímavé že tú najväčšiu blbosť si človek zapamätá,,,inač už si nepamatam moc o čom boli