Ja osobne som hrdy zajebavac, napokon ked sa da preco nie. To neznamena zas ze robit neviem, svoje si odrobim dobre a rychlo, ale potom chcem svojich "zasluzenych" desat minut posediet na hajzli
Lezu mi na nervy ludia, co stale iba o robote vravia, o normach, nadcasoch a nadrzani su z toho...
su chvile, kedy nik nechodi po tovar, vtedy pozametkam, alebo sedim za pc a pozeram si aky je tovar v ponuke, alebo citam recenzie na mobily/pc/drony/hovadiny, stiham si odbehnut aj nieco odhryznut, aj kavu spravit, aj si zavolat
ano, kedze si viem dobre zorganizovat cas, tak casto stiham urobit megavela veci hned doobeda a potom si mozem spokojne robit co chcem niekedy ma udivuje, ze niekto dokaze cely pracovny den robit jednu hovadinu.
@antifunebracka nedajú no, preto rozmýšľam, že si kúpim to switch, ja som mal gba advance, ale už na to nerobia hry, tam som hral silver.... A potom emu iba....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Lezu mi na nervy ludia, co stale iba o robote vravia, o normach, nadcasoch a nadrzani su z toho...
su chvile, kedy nik nechodi po tovar, vtedy pozametkam, alebo sedim za pc a pozeram si aky je tovar v ponuke, alebo citam recenzie na mobily/pc/drony/hovadiny, stiham si odbehnut aj nieco odhryznut, aj kavu spravit, aj si zavolat
cize odpoved; niekedy ano
(to ale neznamena, ze si obcas neskocim na kavu, do obchodu, na zachod... snazim sa ale o to, aby kvalita a kvantita mojej prace bola co najvyssia)
a mat zamestnanca co sa pravidelne zajebava tak ho zfleku vyhodim
A som rada,lebo sa neznášam zajebavat