V aute mi vždy bývalo zle...včera som bola s otcom autom na výlete...keď sme sa vrátili najedla som sa,a odvtedy mám u druhý deň taký pocit v bruchu,ako by sa mi stále chcelo si odgrgnúť.Skúšala som aj bublinkavé minerálky, cholagol...aj keď si odgrgnem s
@leilla no lebo v aute mi bolo zle..ked sme dosli,mala som roztaseny zaludok a najedla som sa..a odvtedy mam ten pocit...tak ja ze to s tym moze suvisiet
šak pohoda. ale myslím, že pokým sa vieš najesť a nemusíš vzápätí utekať na záchod, tak to neni nič vážne. myslím, že to je viac psychické, že si si niečo vsugerovala
A určite zájdi za lekárkou. Alebo skús ešte tie liečivé minerálne vody (napr. Magnesia, Sulinka...) alebo je potom ešte niečo ako minerálna voda či sóda v prášku (tzv. Iskra) to tiež pomáha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no ja neviem, či by auto súviselo s tým, že ti je zle celý deň vydrž do zajtra, a prestaň si nahovárať, že ti niečo je
šak pohoda. ale myslím, že pokým sa vieš najesť a nemusíš vzápätí utekať na záchod, tak to neni nič vážne. myslím, že to je viac psychické, že si si niečo vsugerovala