Američania chcú stiahnuť zo školských knižníc dielo Marka Twaina, lebo vo svojich knihách vraj hanebne pomenovával rôzne rasy. Sú normálni? Veď ako mohol vedieť, že po jeho smrti sa budú označovať ako afroameričania alebo "pôvodní obyvatelia Ameriky"? Des
je to od veci.. ale tak keď už aj u nás chcú určiť, ktoré knihy budú zakázané mládeži. tak prečo nie aj v Amerike? ale je fakt do plaču až.. a Twain je klasika..
to je fakt jebnuté, a pritom mark twain písal o príatelstve medzi chlapcom a černochom čo bolo vo vtedajšej dobe nemyslitelné, a teraz že cenzúra, niekto zrejme nechápal o čo tam išlo
7,12 - si bombova. podla mna si strasne inteligentna baba a tym co pises chces ostatných dobre pobavit, lebo take haluze nemoze nikto napisat vazne. fakt sa na tebe vzdy super zabavam. diky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tešte sa, že je pekný deň
a tak s toho mi vyplyva ze je to vrah ked tak logicky uvazujem ale neviem kto to bol
Toto ma tak pobavilo až mi je do plaču...
11. mne to uz doslo to bol max pain tá hra
tak sorry zase odveci
11-veď to, to už ani nie je vtipné...
A nemyslite si že su až tak prijebaní. Aj ked.... kreacionistické teórie ked sa učia ..tak
P.S.
Ak sa ale mylim, tak to by bola hroza.