ahojte,mam sttrasny problem...neviem ako sa to podarilo ale zacalo som prejavovat sympatie k jednemu profesorovi,mna neuci ale stretavam ho v skole pomerne casto moze mat okolo 40 rokov(zvratene ja viem) a ja mam 21,kazdopadne neviem co si mam z jeho stra
Podla mna vyhrava stale uprimnost... zastav ho niekde na chodbe, povedz mu ze je pre Teba zaujimava osoba a ci by ste sa nemohli niekedy stretnut aj mimo skoly... len tak pokecat
A uvidis.. Ked nie, myslim, ze ma vek na to, aby to pochopil a vzal to decentne, uctivo a bez urazky a hlupych pripomienok na Tvoju osobu, takze sa podla mna bat nemusis.
haha nema obrucku a je bez zavazkov takze to nieje az take zle a ako sa vravi laska nema madze ked si dve osoby rozumeju na veku nezalezi...kazdopadne dakujem za rady len problem je v tom ze neviem ci naberiem odvahu mu rovno povedat pravdu.....je pravda ze uz by mal mat rozum na jeho vek a mozno aj to ma pritahuje ze nieje prelietave decko...Stenatko dakujem ,ale cokolada mi nepomoze ):
Zabudni na neho, keby ťa aj chce ako sa to môže asi skončiť? Zober si to tak, ty budeš mať 40, v najlepšich rokoch a on bude na dôchodku...nemá to zmysel je to moc velky rozdiel
ved ja viem ze je to totalne nerealne a uplne hlupe ,ale nemozem tomu akosi zabranit ja fakt neviem s kadial to prislo):tak mi teda prosim poradte ako na neho nemysliet a ignorovat ked ho stale vidavam v skole!!
@8 ty mu to chces rovno povedat? no ja neviem, ale pokial nevies, ako sa sprava v osobnom zivote, aky je v kontakte s ludmi, tak by som s tym na neho okamzite nevyletela. skus sa s nim "skamaratit".
a prestan pocuvat poniektore tie hlupe detinske reci... laska moze byt laskou aj keby bol na umrtnom lozku... preboha...
dovod nemysliet na neho budes mat, az ti ho da on a nie nejaki bezchrbtovejkosti ludia co ti tu pisu (cest vynimkam hoci v tejto diskusii som ziadnu nevidela )
Tento rok končíš školu, takže ho už nebudeš vidavať, a "zíde z očí, zíde z mysle" má asi niečo do seba. Si bláznena, to je tak celé. Ale veď on má úplný iny pohlad na svet ako ty, skús sa spoznávať a chodiť na rande s chalanmi v tvojom veku.
boze ja som teraz uplne zmatena...tiez by som ho chcela najskor spoznat zistit aky je mozno je to nafukany inteligent a uplne stratim zaujem o neho...ja neviem byt uprimna nechcem to na neho vybafnut ale urcite by som rada nadviazala konverzaciu s nim a je to este nieco jazykova bariera on je totiz Anglican haha ale kedze ja viem Anglicky velmi dobre by to nemal byt problem,ale aj tak
nooo vidis! to je toho. povedz mu, ze si potrebujes precvicit eng, lebo...lebo to jednoducho potrebujes a mas zamienku: nikto v tvojom okoli nie je v anglictine taky dobry, aby si s nim mohla konverzovat.
vec sa ma tak ja studujem v anglicku haha takze asi kazdy jeden tu vie Anglicky.... ale je to profesor hudby teda neviem ci je on zrovna profesor,alebo iba asistent uff zas tak hlboko som nepatrala
@Ellabella no vies, ale hovorit tu o laske je trochu silne. Je ti sympaticky paci sa ti, ale laska? Tu ziskas az casom A co sa tyka toho. Hmm ja by som na tvojom mieste pockala az kym tu skolu nechas, alebo skoncis. Ak by si s tebou cosi zacal mohol by mat z toho problemy aj ked ta neuci.
samozrejme ze to bolo ironicky povedane ja niesom "zalubena do neho ",prechovavam sypmatie to je vsetko no ale vyckat do Juna je dlho pre mna mozno by som mala proste zabudnut na neho ved to logicky nema ziadny zmysel a aj tak sa mu nikdy neprihovorim na to som moc placha ):a cakat az sa on prihovori by bolo ako cakanie na smrt...kazdopadne je pravda ze by mal problemy keby si zacne zo studentkou tak ci tak ):
Demonicbass no po dnesku si myslim,ze si asi mysli ze ho prenasledujem pretoze kam somsla tam so ho stretla samozrejme uplne nahodou ako sa vravi nahoda je blbec tak na mna to plati 100x viac...zacnem lahko a usmejem sa na neho,uvidime aka bude reakcia pravdepodobne odvrati pohlad tak dam zajtra vediet ako to dopadlo
no ved to este neviem ja iba vravim ze na veku nezalezi a ked si dvaja rozumeju tak to je to hlavne o moj boze ja tu nehovorim ze si snim rozumiem LUDIA prestante ma chytat za slovicka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Daj si čokoládu, to po čase prejde
A uvidis.. Ked nie, myslim, ze ma vek na to, aby to pochopil a vzal to decentne, uctivo a bez urazky a hlupych pripomienok na Tvoju osobu, takze sa podla mna bat nemusis.
A ked ano, vyhrala si
@3
a daj
v pohode, nemas za co...
a prestan pocuvat poniektore tie hlupe detinske reci... laska moze byt laskou aj keby bol na umrtnom lozku... preboha...
dovod nemysliet na neho budes mat, az ti ho da on a nie nejaki bezchrbtovejkosti ludia co ti tu pisu (cest vynimkam hoci v tejto diskusii som ziadnu nevidela )