Prosim neviete mi poradit co proti tomu? nevravte mi nic ako usne sviecky spreje a ine blbosti...mam to od nadchy asi 5 den ..nadcha prechadza ale stale slabo pocujem..dik za radu
to bude tým že máš upchaté dutiny, a keďže je nosná „trubka” (neviem ako to nazvať prepojená s ušami máš to zalahnuté. Mne sa to stáva často. Alebo si kúp v lekárni také octové kvapky do uší, tie mi na to pomáhajú.
@zajko30 nic v zlom, ale ked ty na nejaky ukon, pocas ktoreho ti nieco prefukuju, povies, ze to neboli, este to nemusi znamenat, ze ani bezneho birdzaka to boliet nebude predsa len - si trosku otrlejsi v tomto uz
@achmed ja som mal zalahnute v usiach tri tyzdne...najprv som si povedal, ze pohoda, to je od nadchy, prejde to...nepresl bol som u doktora, poslal ma ku usnemu a ten zistil, ze mam zapal na pravom aj na lavom uchu. dal mi kvapky...potom som mal aj zapal nosnych dutin, ci co...bral som antibiotika, kvapkal do usi asi 2 tyzdne a potom som bol vysmiaty, ked to preslo btw, ta "trubka" je eustachova trubica a ona pomaha vyrovnavat tlak v usiach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
teda doktorovi......