čaute...čo robite ked vam zaľahne v uchu?? Ja mam mometalne teraz a už to trva dosť dlho a je to fakt hnus,,sama seba pocujem ako dycham žujem..a ked hovorim, je to akoby som si s megafonom kricala do usi. Neviete mi dačo poradiť?? :/
Ja viem svoje zalahnutie v usiach dokonale uvladat . Ked mi zalahne, jednoducho to "odlahnem". Niekde som cital, ze to nevie kazdy/ze to vie malo ludi a robia to ocne svaly.
Ale skus si zapchat nos a tlac cez neho vzduch, mozno to zaberie.
@ericca má pravdu, i keď som to neskúšala a s novinami už vôbec nie, ale sú dostupné aj ušné sviečky, takže myslím, že podobný princíp.. alebo mne osobne pomáha ozaj len tá vatová tyčinka
joj , to furt, jak sme šli škodovkou abo trabantom k babke ... do tej bohom zabudnutej dediny, vo výškach mi zaľahlo a som si bila hlavu o okno, bo som mala nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale skus si zapchat nos a tlac cez neho vzduch, mozno to zaberie.
- Zober obyčajné noviny a jednu dvojstranu zroluj - teda sprav kornút
- Tenší koniec (špičku) si vlož do ucha
- A požiadaj niekoho aby koniec kornúta zapálil a nechaj tie noviny dymiť
Znie to možno strašidelne ale zaberá to ..
raz som to mala dost dlho a bola som uz zufala tak si skus:
prilozit vlhky úterak, zívaj, stlacaj si ucho, (mozes pouzit aj spominane vatove tycinky), pri fufalstve zajdi na usne na vyplach...