Hej. Je to partner, nie rodič, nevidím dôvod, prečo by ma mal niekto finančne zabezpečovať. Ak by sme investovali obaja, bolo by to ideálne, ale nikdy by som od partnera nechcela, aby ma finančne zabezpečoval.
potrebujem mat pocit, ze sa o seba dokazem postarat sama. aj ked som vdacna, ze mam vedla seba cloveka, o ktorom mam pocit, ze sa na neho mozem spolahnut
@danieldevil ja co som posledne obdobie riesila tieto financne zalezitosti, musim bohuzial povedat, ze ludia su VELMI financne negramotni a tiez docela naivni...uz sa vobec necudujem tym pribehom o ktorych obcas pocuvam.
@willbebetter súhlasím, ale podľa mňa je to vina aj školského systému, lebo u nás sa vôbec neučia tieto finančné veci, investovanie a podobne, potom je všeobecne taká úroveň aká je. Ale ty už máš to bývanie za sebou Máš aj nejakú konkrétnu skúsenosť, keď o tom píšeš vyššie? Rád si vypočujem.
nemam problem s tym, aby bol zavisly partner odo mna, ale naopak ani bohovi
mozzzzno keby bol najvacsi sugar daddy so zlatymi tehlami v kredenci a moje vydavky by prenho boli smiesne percento tych jeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Priklad je povedzme moje byvanie, nikdy by som nesla s partnerom do hypoteky.
nemam problem s tym, aby bol zavisly partner odo mna, ale naopak ani bohovi
mozzzzno keby bol najvacsi sugar daddy so zlatymi tehlami v kredenci a moje vydavky by prenho boli smiesne percento tych jeho