Zálohujete svoj počítač, dôležité súbory? A ak áno, tak do čoho? A ako často?
Ja som používala USB-čka, ale mali maximálne 4GB, takže som musela často tie súbory rozdeliť a keď som chcela zálohovať aktuálnu verziu, tak sa mi to celé plietlo,
Zálohujem celé Cčko na Dčko. Vo Win7 je to celkom slušne spravené (Obraz systému, zálohuje celé Cčko). Kedysik som používal Acronis True Image Home. Mám nastavené automatické zálohovanie každý mesiac, a občasne spravím ručne, pred inštaláciou nejakého väčšieho alebo debilného programu čo celý systém rozbije.
Hej, lebo odstrasujuce prihody ludi, ktorym z minuty na minutu padol nenapravitelne cely comp ma odstrasuju od zbytocnej frajeriny . Ale nezalohujem vsetko. Iba vsetku hudbu, vsetky obrazky, vsetky textove dokumenty, vsetky videa a vsetky rozrobene pracovne subory...
A na externy disk vacsinu, prip. nieco dolezite aj dvojmo/viac raz (na USB/DVDs..).
nezálohujem, rekonštrukcia a záchrana dát z poškodených filesystémov, OS a podobne už je mi skoro rutinou, a keď ju raz za čas potrebujem vykonať tak ma z opravy compu baví najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na DVD som si napaluvaval serialy a filmy, ale odkedy mam postacujucu velkost disku, tak to mam na salame..
A na externy disk vacsinu, prip. nieco dolezite aj dvojmo/viac raz (na USB/DVDs..).