ja sa búcham pravidelne...napríklad, keď ideme domov dosť opití, alebo keď ideme na koncerte do kotla aj vtedy sa búchame...noo a väčšinou to dopadlo dosť dobre
no ano mysim ze sa to stava dost bezne....ved predsa nasi kamarati su nam asi najsympatickejsi a okrem toho ako inak sa dostat k laske...ved kazdy musi byt najskor kamarat nie..?...
nikdy sa mi to nestalo, pretože ja som človek, ktorý potrebuje niečo také, že ma z toho dotyčného otrieska hneď na prvýkrát. niečo, čo ma proste zaujme hneď ako sa s ním začnem rozprávať. mám celkom nos na ľudí, takže to, či si budeme rozumieť alebo nie spoznám rýchlo, ak však tak nenájdem to "otrieskavačné", tak sa nezaľúbim.
čomu sa však divím je to, že momentálne som v páre s kamáratom ale aj on bol z tých, z ktorého ma na prvý krát otrieskalo... a až po roku sme zistili, že proste, no, tak sa dajme včul dokopy
zaľúbil, ale hneď aj odľubil, pretože som si uvedomil, že naše priateľstvo má omnoho väčšiu váhu a perspektívu ako nejaké splanutie či láska takže som dal ruky preč a neľutujem.
ja s @hunter2 -om najprv kamoši... a teraz vzťah už sme spolu niečo vyše pol roka... a tak to vyzerá z oboch strán, že to bude na ešte dlhšie... no môžeme len dúfať
..áno zaľúbil, ale nikdy som jej to nepovedal, aby som nepokazil naše priateľstvo... dnes žije s mojím kamarátom a ja sa neviem vynadívať na to, ako kazí život... a z kamaráta sa vykľul poriadny ch..
jj bola som asi polroka, ak nie aj rok uplne v prdeli z kamarata, chalana, ktoreho som poznala vtedy asi 6 rokov teraz viacej... a davala som signaly, vysielala spehov, setko mozne skusala, a on urcite vedel ze z mojej strany je zaujem... on najprv spolupracoval, potom uplne prestal, ajajaj... bola som z toho fakt nanervy... az potom jedneho dna, zcista-jasna ma to preslo (iny chalan) ... bolo to super, lebo som sa nanho ani nijak nehnevala a ani nebola smutna ani nic take, len som bola jaksi "odbremenena" a teraz ... neviem ci mam lespieho kamarata...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
dopadlo nad ocakavania...
nestazujem si....
zivot je svina nie?
Keď sa vzťah dokafre bolí to o to viac že ste ho stratili ..ale je to aj výhoda už sa ako tak poznáte a viete čo ste zač
čomu sa však divím je to, že momentálne som v páre s kamáratom ale aj on bol z tých, z ktorého ma na prvý krát otrieskalo... a až po roku sme zistili, že proste, no, tak sa dajme včul dokopy
ale on sa nedá nazvať kamarátom.... lebo sa tak vo väčšine nespráva...
ale ako sa človek bude brániť, tým viac ho to vtiahne...
..áno zaľúbil, ale nikdy som jej to nepovedal, aby som nepokazil naše priateľstvo... dnes žije s mojím kamarátom a ja sa neviem vynadívať na to, ako kazí život... a z kamaráta sa vykľul poriadny ch..