Ahojte, teraz som bol s kamarátom a jeho rodinou v Česku na dovolenke a zamiloval som sa do jednej Češky čo tam bola s nami. Mám pocit že aj ona do mňa len som nemal šancu jej to tam povedať. Sme vzdialený vyše 200km Prosím vás čo mám robiť ?? (
počkaj, aha, máš 13...no tak asi už fakt nič môžete si dopisovať. Bratranec sa tak zamiloval na tábore v podobnom veku a už ho to roky drží... raz za čas za stretnú aj, keď ide s rodinou okolo alebo tak, niekoho ukecá.
uz som si myslel, ze si jeden moj kamarat, on sa vzdy zamiluje do takych nedostupnych zien.
A ty kasli na to. Vsak kym ju znova stretnes, uz bude mat druheho frajera. Tiez bola moja frajerka z 180 km, ale chodil som za nou a ty len cakas, ze ti skoci do narucia. Ak ju chces, chod, inak o nej zbytocne premyslas.
@fifo25 akože sa tam nemáš ako dostať ? vlak/autobus neexistuje ? .....všetko ostatné sú len výhovorky alebo je ta láska len tvoj detský rozmar a potom sa ti neoplatí ani bežkať na autobus ......zamysli sa
@mouette No do Česka to je trošku problém ale idú tam nejaké vlaky som pozeral. Tak jej napíšem. Ale neoplatí sa tam ísť da jeden deň (cesta vlakom trvá 5 hodín)
dnes rano mi napadlo naco sa jeden namaha a kvoli par minutam obetuje hodiny, teda peniaze. To by musela byt velmi vynimocna. Ak jej cez fb nenapises o co ide, tak cele toto forum nema zmysel.
@fifo25 ako to ti robí problém nastupit o nejakej 5:00 na vlak do 10:00 si tam a o nejakej 18:00 odíst domov ? a časom ak si budeš s nou fakt rozumiet by ste mohli byť spolu celý víkend .....kokos čo je to 5 hodín cesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ty kasli na to. Vsak kym ju znova stretnes, uz bude mat druheho frajera. Tiez bola moja frajerka z 180 km, ale chodil som za nou a ty len cakas, ze ti skoci do narucia. Ak ju chces, chod, inak o nej zbytocne premyslas.