Včera večer na mňa prišla horúčka, bolesť hlavy, bolesť v krku, bolo mi na umretie. Ráno som sa zobudila, úplne mi brnelo v hlave tak som si dala tabletku , prišlo mi zle ale nevracala som. Ani neviem ako ale napadlo ma že sa pozriem do zrkadla a aha víd
a hlavne, nemôžu ťa operovať keď máš zápal...ten musia vyliečiť antibiotika....len v prípade, že aj potom na ňom nájdu prežívajúceho nejakého koka, a len ak bývaš často chorá, môžu zvážiť, že by ti ich vybrali...ale platí, že musíš byť absolútne zdravá pri operácii, ani len nádchu nesmieš mať... tak šup k lekárke po lieky a do postele
@jana02245 no určite k doktorke a ak sa ti tá angína nebude liečiť a bude sa to s tebou ťahať (štyri mesiace doma: choroba,vyzdravenie + operácia,vyzdravenie) a bude ti horšie a horšie a budeš mať 39tky teploty a nebudeš môcť rozprávať kvôli napuchnutým, hnisavým mandliam, nakoniec ti zistia že máš hnisavý absces,ktorý ti musia vyrezať z hrdla pri plnom vedomí tak áno, budeš musieť ísť na operáciu (môj prípad.) ale v tvojom prípade si nemyslím... záleží na tom že či to mávaš často...
ale prepána, nestresuuuj len prosím Ťa, dostaneš antibiotiká, tak ich neprestaň brať keď Ti bude lepšie, musíš ich dobrať všetky, inak Ti tam tie kokovité baktérie ostanú,.....a potom vedieť narobiť peknú šarapatu, tak len všetky antibiotiká dobrať
operácie sa neboj. Ja som hrozne nadávala, že som si ich dala vybrať keď som mala ešte bolesti. Aj tie by som nemusela mať keby som pila lieky od bolesti ale sama som ich nechcela lebo nemám rada lieky. Ale teraz to vyberanie neľutujem. Odvtedy, čo mi vybrali mandle som nebola chorá. Takže kľudne si ich daj vybrať a pokiaľ budeš jesť lieky od bolesti ani nebudeš vedieť že ti ich vyberali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov