Ahojte, od pondelka mam zapal moc.ciest a antibiotika na 12 dni. Na dalsi tyzden v utorok mam ale rezervovany wellness pobyt. To uz budem brat antibiotika 9ty den. Tak ci nahodou nemate nejake skusenosti s tym, ci by mi mohli uskodit virivky atd. Dakujem.
@staphylococcus Ved prave no, ale ked uz od toho ubehne viac ako tyzden tak neviem ci uz budem vyliecena. A antibiotika som na tak dlho asi este ani nemala.
Ten zápal by sa mal preliečiť čo najlepšie a na zápal nie je dobré úplne sa máčať v teplej vode (ani jest/piť kysele veci a tak) ale akože podľa mňa ti to až tak zle zasa neurobí
@fakecocacolazero Ano to viem, bohuzial som mala zapal uz viac krat, ale napr v pondelok mi lekarka povedala ze je dobry aj teply kupel tak len som chcela ci uz to niekto skusil a neuskodilo mu to...ale tak asi podla toho ako sa budem citit.
@dreamer13 ja som bola teraz aj v sáunach a tak a mám to trosilinku ale mne nedala ani antibiotiká ale neuškodilo ani nepomohlo. Tak snáď. Je to škoda kvôli tomu zrušiť
Nie, kym nedoberies antibiotika tak nie si vyliecena.
Kazdopadne, ocividne sa tam chystas ist bez ohladu na to, co ti kto povie, tak co tu vlastne riesime.
@staphylococcus Ano, chystam, ale ak by mal niekto skusenost s tym, ze sa mu to tym zhorsilo, tak by som napr bazeny vynechala a isla len do sauny alebo by som isla na masaz ale asi to vyskusam, potom idem s tym zas na kontrolu tak tu dam vediet ako to dopadlo. Dakujem za rady aj @fakecocacolazero a ano bola by to skoda zrusit, je to darcek od priatela na vianoce :/
ja osobne by som do bazénu ani do vírivky nevliezla, masáž je v pohode a sauna by už nemala ublížiť ale pokial sa to dá preobjednať tak by som preobjednala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Kazdopadne, ocividne sa tam chystas ist bez ohladu na to, co ti kto povie, tak co tu vlastne riesime.