Ahojte. Chcem sa spýtať, včera mi zistili zápal vonkajšieho zvukovodu. Celé ucho mám opuchnuté akoby som v ňom mala vatu, a neskutočne ma to bolí. Nemáte nejaké rady ako opuch zmierniť? Alebo bolesť? Dostala som antibiotiká a kvapky burow. Mám v uchu aj
Mám v uchu aj hnis, možno ten mi tam zavadzia, ale tiež neviem ako ho odstrániť. Vatovú tyčinku do ucha nestrčím, keďže mám ucho napuchnuté a nedostane sa tam.
no hlavne nijaku vatovu tycinku do ucha nemas pchat ani v zdravom stave. ja som takto dvakrat na to doplatil ze som si vycistil uzasne svrbiace ucho vatovou tycinkou a som si sposobil presne zapal vonkajsieho zvukovodu ako ty. odvtedy ucho necistim vatovymi tycinkami. to musi samo prejst, kvapkaj si do ucha podla pokynu lekara tie antibakterialne kvapky + jedz presne antibiotika ako ti nariadil. ono to do tyzdna cele prejde. este by si sa mala opatrne umyvat aby postihnute ucho ostalo v suchu. ten maz v uchu cistit raz do tyzdna jemne vreckovkou zvonka. do ucha nic nepchat
Joooj to ti nezavidim ja som mal aj toto a do toho este aj zapal stredneho ucha a to bola neskutocna bolest dlho dlho som bral lieky a vysavali mi hnis odtial a vselico mozne no a uz ma chcel poslat ale po dvoch mesiacoch doktor lezat do nemocnice a nejak som sa toho zlakol a zacalo to prechadzat ale to ucho je stale citlive nemozem moc silno smrkat a nemala by sa mi tam voda dostat lebo ze sa to moze vratit no zatial je to v pohode uz par rokov aj ked obcas trochu zaboli a tak mi tam puka
Pri usoch babské rady je to najhoršie. Plus dlho sa liečia. Ja som bola vyše týždňa na marodke a ešte mesiac doliecujem kortikoidami proste len pekne ber lieky ako doktorka povedala, nevymýšľajú a vydrž
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme