chod k lekarovi, v lepsom pripade ti to nejakou jednoduchsou liecbou prejde (hoci zvykne sa to ludom vracat), v horsom pripade ti odrezu/odstiknu necht, ale neboj sa, nie je to vobec taky hrozny zakrok, ako to moze zniet.
@pubertslatinocelny ze nie? =D prvykrat to bolelo jak cert, to mi robil chirurg.. potom som o dva tyzdne bol nazad a robila mi to asi 80 rocna roztrasena chirurgicka, krvacalo mi to tam, museli to mrazit sprejom.. a taku bolest som este nezazil a to som mal ako 5 rocny zlomenu ruku, ktoru mi nasledne napravali...
@purenarcissism ja sa o ten palcek stale staram.. obstrihavam ho, pcham pod neho a na jeho okraje pri maso vatu.. atd. dost mi to komplikuje zivot, teda hlavne v ramci sportu...
mne takyto zakrok robili 2krat na oboch palcoch na nohach jeden v BA druhy už u nas a musim povedať že v BA mi to neskutočne posrali :/ bolelo to neskutočne ale u nas som chytila skveleho chirurga ktory sa mi nechtu ani len nedotkol nemusel nič vystrihavať či strhavať...až to urobi znovu sa ti to vrati..
@kolini samotný zákrok je pohoda, šak ti to umŕtvia...potom budeš ležať s vyloženou nohou, máčať si to v špeciálnom roztoku a tak, neboj, pohoda..keď som to zvládla ja a dvakrát
@purenarcissism zatial je to v pohode, staram sa o to a prisiel som na vlastny sposob, ktory mi nevedeli poradit ani ti pojebani chirurgovia (masiari z BA).. mozem aj hrat futbal a strielat, i ked obmedzene pre istotu.. nastastie nechodim pesi prilis casto a dlho, takze to maso sa mi na ten necht az tak casto nenavaluje.. cize to zvladam s usmevo mna tvari zatial..
ťa tu len strašia, choď k lekárovi aby si vedel čo ti vlastne je....podľa toho čo píšeš na vine su uzke tenysky alebo topánky čo nosíš a môže to byť aj ten necht zarastený.....filip
@kolini tak to verim, ze to muselo boliet velmi...a cudujem sa...mne to robili 2x alebo neviem ci aj nie 3x (ale asi len 2) a zakazdym umrtvene, pripadalo mi to ako uplne standardny postup, ze to umrtvuju...
@kolini neviem, mne najviac pomáhalo aj,...no neviem ti to opísať ale z vaty som si spravila taký malý šulček (boha to je slovo ) a ten som si zatlačila medzi necht a tú kožu kam to zarastalo, akože bolelo to ako sviňa, ale tým som ho vytlačila a on vyrástol mimo nakoniec ....a tá vata by mala byť namočená v oleji z čajovníka ten je na to super
@kolini au až ma zabolelo ...no ale skús to dať do nejakej dezinfekcie, lebo sa ti to stále bude zapaľovať skús ten čajovníkový olej alebo si vypýtaj v lekárni niečo proti zápalom a tak, oni ti poradia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@purenarcissism toho sa trosku bojim..