Ahojte.Čo sa stane keď nezískam zápočet?Mám právo na opravu aj vtedy ak zápočet získame z protokolov? Odovzdali sme protokoly z laboratornych cvičení.Zatiaľ ohodnotili 5 z 8 a výsledok nevyzerá dobre..Mám právo požiadať o opravu? Má s tým niekto skúsenost
Zápočet ťa bežne kvalifukuje na skúšku, čiže nespraviť zápočet rovná sa ani sa nedostať na skúšku a nespraviť predmet. Neviem, či má človek nárok na opravu čohokoľvek, však napíš mail tomu, kto ti hodnotí protokoly a rovno sa spýtaj, nič ti nespraví.
hodilo by sa napísať či sú tie cvičenia nejak spojené s normálnym predmetom z ktorého je skúška (nemám pocit, že z labákov bývajú bežne skúšky a napríklad my máme predmet z ktorého býva skúška a labáky z toho predmetu rozdelené)
Viem, že podľa zákona každý študent má právo na jednu opravu zápočtovej písomky.Len neviem čo sa stane v mojom-našom prípade.Asi sa opýtam garanta predmetu či skúšajúceho.No som zvedavá.
z labákov nám po každón cviku vráti protokol ak máš niečo zle a môžeš si ho opraviť, ale iba raz...tá oprava sa ti už potom ráta a ak nedáš tak baj baj...ale byť tebou tak napíšem alebo zájdem za vyučujúcim, lepšie sa s ním dohodneš zoči voči...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov