@peter_piper : Ona predsa takym nechutnym aktom nemohla byt pocata! Ona sa urcite zmaterializovala z hovien, to by vysvetlovalo preco o nich tolko pise.
ja by som ti odporucil hravat s neakou kapelou (lebo su to väcsinou soboty) a relativna rychlo, a lahko zarobene kese. Ale ked nehras na neaky nastroj, a mas auto, tak mozes robit taxikarku, roboty ako casnicka a pod. neodporucam, lebo nic nezarobis, iba ked robis v neakom dobrom clube, drahej restauracii (sorry, ale tam sa bez skoli nedostanes, cize to dalsie , alebo diskoteke a tam dostanes dobre prepitne - a zase jeto piatky, a soboty vecer.
Este mozno robota, ktora by sa ti pacila cez skolsky rok - praca v infocentre. NIC tamnerobis, za den ti ta dojdu dvaja ludia (ked nerobis rovno pred zamkom, ale niekde v kulturaku, alebo tak) - cize sa tam mozes ucit, je tam teplo, sucho, trosku nuda, ale zatial si robis co chces. Presne taketo skusenosti maju dve moje kamosky s tym, robili v infocentre v Pk. Momentalne to je najziadanejsia robota pre mladych cez prazdniny v Pk...
Prajem vela stastia Ked najdes nieco dobre/lepsie, tak sa ozvi...
ja sa v utorok nalodujem v BA na lod...zhruba 360h mesacne odpracovane...hoci je to drina, ale v novembri sa zas pozriem na vysledok z tej krajsej stranky
@tommyhot netvrdím, že pri prieskumoch zbohatneš Na to, že zbohatneš vyplňovaním nejakých hovadín môže každý zabudnúť. A Onlineklub posiela prieskumy asi 1x za mesiac alebo niektorý mesiac vôbec. Prieskum zaberie asi 5 minút. Tiež dokážem zarobiť 15€ rýchlejšie... cca za 2 hodiny... a tiež len sedím pri PC...
no 15 eur co ste sta bavili tak to sa hocikde si myslim 20 ecok za dva dni by sa dali za 8 hodin a to som sa vobec nanrobil. som len sedel na zadku a cakal a cakal a cakal kedy ma pustia prec
a k veci, zarobit teraz sa az tak moc dobre neda, ale ak mas dake peniaze tak bud stavkovanim, ako inak, mas stastie, mas par penazi ... nie je problem moji kamosi takto ziskali celkom slusne ale zasa je to len o tom stasti. takze toto co som pisal netreba brat dako do uvahy
www.globalaffiliate.sk jednoznacne,mate svoju stranku a ponukate tovar inych ,za to su provizie,stranka stoji len 21 € - rok... robim to a uz mam tri affliate weby,zarobim za mesiac 110 €
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
brigady su uz v tejto dobe povacsine poodsadzovane, tiez hladam ...
@peter_piper Tak to ťažko.
www.onlineklub.sk - som tam cca rok: mam tam 15€
www.e-panel.sk - som tam cca pol roka: mam tam 3,50€ (úplne slabé)
ja by som ti odporucil hravat s neakou kapelou (lebo su to väcsinou soboty) a relativna rychlo, a lahko zarobene kese. Ale ked nehras na neaky nastroj, a mas auto, tak mozes robit taxikarku, roboty ako casnicka a pod. neodporucam, lebo nic nezarobis, iba ked robis v neakom dobrom clube, drahej restauracii (sorry, ale tam sa bez skoli nedostanes, cize to dalsie , alebo diskoteke a tam dostanes dobre prepitne - a zase jeto piatky, a soboty vecer.
Este mozno robota, ktora by sa ti pacila cez skolsky rok - praca v infocentre. NIC tamnerobis, za den ti ta dojdu dvaja ludia (ked nerobis rovno pred zamkom, ale niekde v kulturaku, alebo tak) - cize sa tam mozes ucit, je tam teplo, sucho, trosku nuda, ale zatial si robis co chces. Presne taketo skusenosti maju dve moje kamosky s tym, robili v infocentre v Pk. Momentalne to je najziadanejsia robota pre mladych cez prazdniny v Pk...
Prajem vela stastia Ked najdes nieco dobre/lepsie, tak sa ozvi...
ono asi posielaju rozne prieskumy roznym ludom, ja mam viac rokov ako ty, tak asi mi pisu ine otazky lebo to je asi podla cielovych skupin
@ bagurin
ja mam na e-panel asi 1,50 €..ale to len tak som sa prihlasil..a neni to ani robota...
@tommyhot netvrdím, že pri prieskumoch zbohatneš Na to, že zbohatneš vyplňovaním nejakých hovadín môže každý zabudnúť. A Onlineklub posiela prieskumy asi 1x za mesiac alebo niektorý mesiac vôbec. Prieskum zaberie asi 5 minút. Tiež dokážem zarobiť 15€ rýchlejšie... cca za 2 hodiny... a tiež len sedím pri PC...
a k veci, zarobit teraz sa az tak moc dobre neda, ale ak mas dake peniaze tak bud stavkovanim, ako inak, mas stastie, mas par penazi ... nie je problem moji kamosi takto ziskali celkom slusne ale zasa je to len o tom stasti. takze toto co som pisal netreba brat dako do uvahy
akozarobitnainete.meu.zoznam.sk/