blbosť, pyramídová hra... tí čo sa pridali na samom začiatku z toho pekne ryžujú zatiaľ čo chudáci čo sa pridávajú teraz majú z toho doslova len desiatky centov. radšej choď niekde brigádovať, roznášať noviny napríklad
@aneta8875 Keby take veci naozaj fungovali (zarabanie cez internet), tak by si na to videla reklamu na velkych portaloch ako www.azet.sk, www.pokec.sk, www.zoznam.sk, www.sme.sk, www.pravda.sk, www.topky.sk, pripadne v reklame po Panelaku na Televizii JOJ, ci po spravach na Televizii Markiza a v normalnych novinach.
Ale kedze si to na ziadnej velkej stanici, velkom portali a podobne nevidela, tak sa zamysli preco asi ?
je to blbosť... raz som to skúsila, ale keď som videla že za jedno kliknutie na link sa mi pripočíta 0,01 dolára, a na každom linku som musela čakať pol minúty tak som sa na to vytoto
prevadzkovatel chalan (21 rocny Robert Sedlak, zivnostnik, ktory to cele prevadzkuje bol urazeny z mojho clanku a reagoval ze na "moje pubertacke talafatky" nebude reagovat (napisal v reakci), mimochodm som trochu starsi ako on
(predavaju inzerentom reklamu za MENEJ, ako platia ludom za zobrazenie tej reklamy, cize to je jasny dokaz ze bud je to podvod ako Brno, alebo sa zblaznili)
(rovnako to bude fungovat v americkych, alebo inych podmienkach, s tym rozdielom, kedze americky trh je obrovsky je sanca ze niekto na tom mozno trochu zarobi, ale na slovenskom trhu tak nezarobi nikto, a ked dakto dostal nejaky sek, tak to len v pociatocnych tyzdnoch/mesiacoch iste percento ludi dosiahlo minimalnu hranicu platby)
a vlastne načo oni potrebujú aby ľudia klikali ? alebo niečo iné v nejakom programe cashFiesta je ževraj nejaký mexičan .. ktorý keď chodí tak ľudia akože " zarábajú " a keď si sadne tak vlastne ľudia musia pohnúť myšou .. čo z toho má tá spoločnosť akože? lebo tomu nejako doteraz nerozumiem
proste zarabanie v systeme pojde tak pomaly, ze 99% uzivatelov NIKDY nedosiahne minimalnu vyplatnu sumu (a vacsina z nich to skorej vzda (zrusi registraciu, blokne mail) ako by sa dockali nejakej trapne malej sumy)
A uprimne, aby si 10-15 rokov citala maily z Klikacka.sk alebo inej americkej sluzby, aby si dosiahla 200-300 korun, tak to je fakt trapne, nemyslis?
Ako mozno ze by ti tych 200-300 korun prislo vhod, ale roznasanim letakov dostanes ovela viac penazi za ovela kratsi cas.
Majitel stranky chce navstevnost (z lubovolneho dovodu, napr. chce predbehnut konkurenciu, alebo to je jedno, z nejakeho dovodu chce navstevnost), zaplati si reklamu v reklamnom systeme
Prevadzkovatel systemu zarobi prachy a zobrazi reklamu pre tych co sa regli (a prirata im na virtualny ucet nejaky kredit)
Uzivatel otvori, klikne, zavrie.
Majitel stranky ma z toho nic, iba navstevnost, cize pre klasickych inzerentov, co chcu daco predavat sa to neoplati, pre navstevnostovych inzerentov sa to oplati kratkodobo, len surne ak potrebuju navstevnost, dlhodobu navstevnost (o ktoru by im malo ist tak nedosiahnu, alebo velmi s malou pravdepodobnostou). V kazdom pripade, ak chcel kratkodobu navstevnost z nejakeho dovodu - ziskal ju. Je spokojny (i ked malo, lebo dlhodoba kampan sa na tom neda robit)
Prevadzkovatel systemu ma na tom postaveny biznis a zaraba velmi pekne peniaze a nemusi nikomu platit, lebo system je nastaveny tak ze 99% uzivatelov (odhadom) nikdy nedosiahne na svojom virtualnom ucte minimalnu sumu na vyplatenie. Prevadzkovatel je spokojny, lebo zaraba prachy.
A uzivatel. Ten ktory sa tam regol, aby "zarabal peniaze", ten paradoxne je JEDINY kto z toho nema nic, len bezhlavo klika na kraviny a raduje sa ze ma zrazu 20 centov, 26 centov, 32 centov. Po par mesiacoch si uvedomi, ze zaraba strasne malo, ze kvoli 1-2 dolarom/euram mesacne sa mu to fakt neoplati, a zacina na to kaslat. A preto to vzdava. (Prevadzkovatel sice prichadza o uzivatelov, ale nezaujima ho to, lebo uz na nich zarobil, a navyse vacsina uzivatelov robi kampan systemu a vdaka tomu privolava novych a novych uzivatelov, ktori z toho celeho budu mat prd, ale prevadzkovatel na nich zarobi).
A samozrejme mozno percento uzivatelov (ktori su veeeeelmi aktivni a privedu do systemu stovky, tisice, desattisice dalsich uzivatelov) na tom trochu zarobia. V kazdom pripade, ak takyto uzivatel priviedol napriklad tisic uzivatelov, mozno zarobil 10-20 euro vdaka tomu. Prevadzkovatel ziskal 1000 uzivatelov, z ktorych mozno 990 nikdy nedosiahne sumu na vyplatenie, kazdy z nich si priemerne zarobi 2-3-4 eura kym to po par mesiacoch vzda. Cize prevadzkovatelov profit moze byt pekne 3000 euro, za to ze tomu aktivnemu debilkovi co nasiel 1000 novych uzivatelov vyplatil 10-20 euro.
Toto vsetko samozrejme len v pripade ze system bude fungovat a bude mat inzerentov. Co je trochu pochybne, je dost mozne ze sa prevadzkovatelovi nedari predavat reklamu, a tym padom ani on nezaraba. V kazdom pripade o to menej uzivatelov dostava peniaze, resp. pocet vyplatenych uzivatelov je v tom pripade 0%
sledovanie slovenských reklám, za ktoré dostaneš odmenu.Funguje to tak, že si pozriete tzv. spot reklám,ten sa skladá z 5 reklám, za nimi nasleduje jednoduchá otázka ohľadne sledovaných reklám. Je veľmi jednoduchá. Tie otázky sa potom aj opakujú,takže dajú sa zapamätať odpovede.Po úspešnom odpovedaní otázky sa pripíše suma 10 centov. Neskôr to bude až 25 centov,keď bude viac ľudí v tomto systéme zúčastnených. To isté robíte dookola,len pôjdu už iné reklamy. Takto sa dá cca za 2 hodiny sledovania denne zarobiť 10 EURO, čo je cca 300 EURO mesačne. Ak tam budete pravidelne. Aby ste sa úspešne zaregistrovali,treba mať vek 18 rokov,trvalé bydlisko v SR a účet v banke. Žiadne obavy o účet, je to seriózne a majú super podporu cez email či tel. a sídlo maju v Bratislave.
tieto veci zarabanie cez internet a zarabanie z domu su urcene pre tych ktory verili ze 21. skonci svet a peniaze ktore do takychto firiem investujete pôjdu takym ktory vymysleli 21. a vsetky tie katastrofi okolo toho a niektory z nich maju teraz e-ckove mercedesi
pisem to sem len preto aby ste sa nenechali oklamat takymyto psychologickymi odrbmi, kedze ja sam som tam minul vise 1000 USD (asi pred 3 rokmi) ...
BUX.to a iBUX a podobne - platili možno tak do roku 2008, potom bol z toho veľký humbuk, lebo pozdržali platby aj na niekoľko rokov. Ľudia aj po zárobku 200 USD nedostali už nič. Dostávajú len tí, čo chcú svojich prvých 10 dolárov.
Rôzne pochybné ponuky - pokiaľ na webe hľadáte prácu a uvediete email, zrejme vás osloví nejaký idiot s ponukou zamestnania a nepovie vám nič, kým mu neslubite, ze zacnete spolupracovat. Su to pochybne ponuky na ktore ani neodpovedjate. Zdrzite sa a nikdy nic neplaťte.
Skúste ale toto » peniaze.n-games.eu/01.html... , reálne to funguje. Neccem spamovať, ale stačí si to prečítať, potom cieľ prejsť, pochopiť a sami zhodnotíte, či veríte alebo nie. No aspoň netrafí človeka od klikania a nič z toho nemá, keď tu nemusí klikať, len rozmýšľať. Napríklad byť zaujímavým blogerom, písať pútavo, odkazovať na iné články, alebo byť diskutérom.
Baby ak si chcete privirobit je tu nieco ako avon a oriflame, » www.dedra.cz/cz/uvodni-stran... .Na zaciatku si mozete objednat katalog za 2 eura, alebo si objednat cez net a katalog vam pride zdarma s objednavkou. AK pri objednavke zadate cislo koordinatora 172541 mate zlavu 30%. To su ciste peniaze pre vas. A potom staci uz iba ukazovat letak a objednavat a peniazky sa kotulaju. Ja si tak velmi slusne privyrabam. Treba skusit.
Je nové zarábanie peňazí cez internet.
Ide o to ze zarabate po hodine, stačí mat Zapnutú jednu stránku a zarabate.
Zárobok je veľmi maly, ale ked niekoho pozvete aby si tak tiež zarábal, tak bude zarabat za vás,...
Zárobok je podľa toho ako sa Vám darí, ked sa Vám bude dariť tak môžte zarobiť aj 500 dolarov mesačne.
Píšte na lords.svk@gmail.com
je tam pár odkazov kde sa dá zaregistrovať na stránky a potom už len prijímaš maily a zarábaš.
CASFFIESTU mám nainštalovanú .. je to taký toolbar ktorý mám na vrchu obrazovky a ten mi zarába ... mozes tam zarobit aj 5 dolarov za 5 hodini .. len za to z emas ten toolbar spusteny
Na tomto sa dá veľmi slušne zarobiť » tinyurl.com/l8oahj9... . Na tejto stránke sú vlastne aukcie. Určite to poznáte. Myslela som si že je to podvod ale skúsila som a vyplatilo sa. Nevyhrala som všetko niečo aj prehrala ale mala som z toho dosť veľký zisk. Treba si len kúpiť bidy za ktoré budeš aukciovať. Je to jednoduché Oplatí sa to vysúšať.
Tato stranka funguje a uz mi prislo 4krat vyplata a nacas ras mi prislo neskor lebo od tej spolocnosti im neskor prijali peniaze..odporucam tuto stranku aj ked pomali idu peniaze ale lepsie jak nic zarobit bokom. » www.klikmail.sk/signup.php?r=13...
Mám pre vás super ponuku ako zarobiť pekné peniaze nejedná sa o pár eur, jedná sa kľudne aj o tisíce . POZOR! Nie je to žiadny podvod zájdite na moju stránku » www.facebook.com/Viziaprosperity... nebojte sa ma opýtať o čo ide. Za opýtanie človek nikdy nič nedá. Ukážem Vám že reálny ľudia ktorý písali z fb profilu komentáre sú spokojný. Ked mi venujete trocha svojho času. Tak si mylsím že Vás to určite osloví ako aj mna
zdravím vás.. cez túto stránku sa dá za deň zarobiť aj 300$ len sa treba zaregistrovať prezerať si reklami a potom opisujete čísla do tabulky. je to velmi jednoduché.. mne sa podarilo takto zarobť 200$ za 2 hodinky a potom si to vyplatiť ako len chcete. ja si to nechávam posielať na účet čo trvá tak 3-4 dni.. ide to je to overené » lozaredrsy.win/6874529846452/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
máš rád caps lock?
pardon rada
Ale kedze si to na ziadnej velkej stanici, velkom portali a podobne nevidela, tak sa zamysli preco asi ?
lebo je to podvod?
tak mi dohoď nejakú brigádu čo?
veď to nebolo myslené vážne xD .. ach jaj xD
skor by som to oznacil za "blbost". i ked niektore su aj podvod.
Napriklad slovenska Klikacka.sk
vlani som vyratal logicky argumentoval, preco bude klikacka.sk podvod:
» abaffy.net/post/39/klikack...
prevadzkovatel chalan (21 rocny Robert Sedlak, zivnostnik, ktory to cele prevadzkuje bol urazeny z mojho clanku a reagoval ze na "moje pubertacke talafatky" nebude reagovat (napisal v reakci), mimochodm som trochu starsi ako on
» abaffy.net/post/44/klikack...
a nasledne som si vsimol ich cennik:
» abaffy.net/post/45/klikack...
(predavaju inzerentom reklamu za MENEJ, ako platia ludom za zobrazenie tej reklamy, cize to je jasny dokaz ze bud je to podvod ako Brno, alebo sa zblaznili)
» abaffy.net/post/39/klikack...
(rovnako to bude fungovat v americkych, alebo inych podmienkach, s tym rozdielom, kedze americky trh je obrovsky je sanca ze niekto na tom mozno trochu zarobi, ale na slovenskom trhu tak nezarobi nikto, a ked dakto dostal nejaky sek, tak to len v pociatocnych tyzdnoch/mesiacoch iste percento ludi dosiahlo minimalnu hranicu platby)
a vlastne načo oni potrebujú aby ľudia klikali ? alebo niečo iné v nejakom programe cashFiesta je ževraj nejaký mexičan .. ktorý keď chodí tak ľudia akože " zarábajú " a keď si sadne tak vlastne ľudia musia pohnúť myšou .. čo z toho má tá spoločnosť akože? lebo tomu nejako doteraz nerozumiem
A uprimne, aby si 10-15 rokov citala maily z Klikacka.sk alebo inej americkej sluzby, aby si dosiahla 200-300 korun, tak to je fakt trapne, nemyslis?
Ako mozno ze by ti tych 200-300 korun prislo vhod, ale roznasanim letakov dostanes ovela viac penazi za ovela kratsi cas.
Ako píše Tomáš. Dnes vám nikto nedá peniaze len tak pre nič, za nič. Treba si ich buď zaslúžiť alebo odpracovať.
veď ja ti dávam len za pravdu
a preto ma to zaujíma, lebo dnes mi prišiel na pokec taký mail.. takže sa pýtam nech som múdrejšia a ja na 200 Sk nie som odkázaná
Máme tu už euro
Teda 6,6387837748124543583615481643763 €
Majitel stranky chce navstevnost (z lubovolneho dovodu, napr. chce predbehnut konkurenciu, alebo to je jedno, z nejakeho dovodu chce navstevnost), zaplati si reklamu v reklamnom systeme
Prevadzkovatel systemu zarobi prachy a zobrazi reklamu pre tych co sa regli (a prirata im na virtualny ucet nejaky kredit)
Uzivatel otvori, klikne, zavrie.
Majitel stranky ma z toho nic, iba navstevnost, cize pre klasickych inzerentov, co chcu daco predavat sa to neoplati, pre navstevnostovych inzerentov sa to oplati kratkodobo, len surne ak potrebuju navstevnost, dlhodobu navstevnost (o ktoru by im malo ist tak nedosiahnu, alebo velmi s malou pravdepodobnostou). V kazdom pripade, ak chcel kratkodobu navstevnost z nejakeho dovodu - ziskal ju. Je spokojny (i ked malo, lebo dlhodoba kampan sa na tom neda robit)
Prevadzkovatel systemu ma na tom postaveny biznis a zaraba velmi pekne peniaze a nemusi nikomu platit, lebo system je nastaveny tak ze 99% uzivatelov (odhadom) nikdy nedosiahne na svojom virtualnom ucte minimalnu sumu na vyplatenie. Prevadzkovatel je spokojny, lebo zaraba prachy.
A uzivatel. Ten ktory sa tam regol, aby "zarabal peniaze", ten paradoxne je JEDINY kto z toho nema nic, len bezhlavo klika na kraviny a raduje sa ze ma zrazu 20 centov, 26 centov, 32 centov. Po par mesiacoch si uvedomi, ze zaraba strasne malo, ze kvoli 1-2 dolarom/euram mesacne sa mu to fakt neoplati, a zacina na to kaslat. A preto to vzdava. (Prevadzkovatel sice prichadza o uzivatelov, ale nezaujima ho to, lebo uz na nich zarobil, a navyse vacsina uzivatelov robi kampan systemu a vdaka tomu privolava novych a novych uzivatelov, ktori z toho celeho budu mat prd, ale prevadzkovatel na nich zarobi).
A samozrejme mozno percento uzivatelov (ktori su veeeeelmi aktivni a privedu do systemu stovky, tisice, desattisice dalsich uzivatelov) na tom trochu zarobia. V kazdom pripade, ak takyto uzivatel priviedol napriklad tisic uzivatelov, mozno zarobil 10-20 euro vdaka tomu. Prevadzkovatel ziskal 1000 uzivatelov, z ktorych mozno 990 nikdy nedosiahne sumu na vyplatenie, kazdy z nich si priemerne zarobi 2-3-4 eura kym to po par mesiacoch vzda. Cize prevadzkovatelov profit moze byt pekne 3000 euro, za to ze tomu aktivnemu debilkovi co nasiel 1000 novych uzivatelov vyplatil 10-20 euro.
Toto vsetko samozrejme len v pripade ze system bude fungovat a bude mat inzerentov. Co je trochu pochybne, je dost mozne ze sa prevadzkovatelovi nedari predavat reklamu, a tym padom ani on nezaraba. V kazdom pripade o to menej uzivatelov dostava peniaze, resp. pocet vyplatenych uzivatelov je v tom pripade 0%
ja si na to euro neviem stále zvyknúť
ďakujem za vysvetlenie
Ani ja
vieš koľko som už musela postrácať peňazí ? keď ja to vždy nosím po vačkoch
Viem si predstaviť. Poznám ľudí ktorý nosia pri sebe veľa mincí (aj 200 a kamošovi sa to minule vysypalo a asi tak 30 min to zbieral
tak to zas nenosím toľko pri sebe .. tak max. možno do dvesto-tristo korún
Teda Teda 6,63÷10 €
ale tak regni sa ved nemusis nic platit a z casu na cas ti pribudne 1euro
akozarobitnainete.meu.zoznam.sk/
REGISTRAČNÝ LINK: » vyhravakazdy.sk/24055...
pisem to sem len preto aby ste sa nenechali oklamat takymyto psychologickymi odrbmi, kedze ja sam som tam minul vise 1000 USD (asi pred 3 rokmi) ...
CashFiesta - vyklul sa z toho podvod
BUX.to a iBUX a podobne - platili možno tak do roku 2008, potom bol z toho veľký humbuk, lebo pozdržali platby aj na niekoľko rokov. Ľudia aj po zárobku 200 USD nedostali už nič. Dostávajú len tí, čo chcú svojich prvých 10 dolárov.
Rôzne pochybné ponuky - pokiaľ na webe hľadáte prácu a uvediete email, zrejme vás osloví nejaký idiot s ponukou zamestnania a nepovie vám nič, kým mu neslubite, ze zacnete spolupracovat. Su to pochybne ponuky na ktore ani neodpovedjate. Zdrzite sa a nikdy nic neplaťte.
Skúste ale toto » peniaze.n-games.eu/01.html... , reálne to funguje. Neccem spamovať, ale stačí si to prečítať, potom cieľ prejsť, pochopiť a sami zhodnotíte, či veríte alebo nie. No aspoň netrafí človeka od klikania a nič z toho nemá, keď tu nemusí klikať, len rozmýšľať. Napríklad byť zaujímavým blogerom, písať pútavo, odkazovať na iné články, alebo byť diskutérom.
» peniaze-cez-internet.yw.sk/podvodne-sluzby...
Ide o to ze zarabate po hodine, stačí mat Zapnutú jednu stránku a zarabate.
Zárobok je veľmi maly, ale ked niekoho pozvete aby si tak tiež zarábal, tak bude zarabat za vás,...
Zárobok je podľa toho ako sa Vám darí, ked sa Vám bude dariť tak môžte zarobiť aj 500 dolarov mesačne.
Píšte na lords.svk@gmail.com
keď chceš ľahkú prácu cez internet skús toto
» tommysek.freevar.com
je tam pár odkazov kde sa dá zaregistrovať na stránky a potom už len prijímaš maily a zarábaš.
CASFFIESTU mám nainštalovanú .. je to taký toolbar ktorý mám na vrchu obrazovky a ten mi zarába ... mozes tam zarobit aj 5 dolarov za 5 hodini .. len za to z emas ten toolbar spusteny
» www.klikmail.sk/signup.php?r=13...
nebojte sa ma opýtať o čo ide. Za opýtanie človek nikdy nič nedá. Ukážem Vám že reálny ľudia ktorý písali z fb profilu komentáre sú spokojný. Ked mi venujete trocha svojho času. Tak si mylsím že Vás to určite osloví ako aj mna