Ahoj mám 19r. Stále ma trápi akné na tvári, kedysi som mala tvár horšiu teraz je to o čosi lepšie no stále to nie je ok.Použila som aj rôzne výrobky od kozmetičky napr. Nápoj aloevera no keď som ho dobrala zase bolo akné Uz neviem čo brat alebo kam chodiť
Tak asi ti chýbajú aj nejaké vitamíny , keď aloe ti pomáhalo. Treba zlepšiť životosprávu, čo najviac vylúčiť rafinovaný cukor, niekomu aj mliečne výrobky veľmi na to vplývajú
@1
Ale mala som tento problém aj ja, aj keď som jedla zdravo, umývala si tvár každé ráno aj večer.... » www.notino.sk/clinique/3-step...
Odkedy používam tieto tri vecičky, musím povedať, že pleť mám o 100% lepšiu. Ak by si chcela, dostať aj väčšie balenia.
Vekom ti to prejde. Umyvaj si tvar a skus si kupit v lekarni zinok, pi zihlavovy caj. Je to aj v tom co jes. Sladke robi sarapatu, ako aj nezdrave veci, kde je vela chemie. Otazne su po akne jazvy. Tie nezmiznu, ale ich viditelnost sa da znizit.
Mne pomohlo vysadiť všetko mliečne, ale nemám už 19 rokov to je tiež pravda. A celkovo jesť hlavne veľa ovocia a zeleniny - zlepšuje to pleť. Taktiež čistenie. A keď tak dermatológ.
Ja si myslím že tieto veci sú aj o strave a vnútorných faktoroch... ja by som to začala riešiť od stravy asi ..a na dosť rozsiahli kožný problém na tvari, ktorého som si myslela ze sa už nezbavím mi pomohlo africke cierne mydlo, ktoré má výborné recenzie a odporúčaju ho aj na akné
Keď máš napiču genetiku tak môžeš brať aj tekuté diamanty. Ja mám 25 a akné mi nezmizne, len povoľuje občas a to som skúšala vysadiť kadečo. Príznaky mi zmierňujú produkty s kaolínom, alverde v DM má takú radu produktov. Ak máš čierne bodky tak odporúčam si spraviť masku zo živočíšneho uhlia a želatíny, napatlať si ju na ksicht, počkať kým uschne a strhnúť, ano bolí to ale je to efektívne jak plameňomet na mravce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale mala som tento problém aj ja, aj keď som jedla zdravo, umývala si tvár každé ráno aj večer....
» www.notino.sk/clinique/3-step...
Odkedy používam tieto tri vecičky, musím povedať, že pleť mám o 100% lepšiu. Ak by si chcela, dostať aj väčšie balenia.