@mmajuskaa3 a nie prvá je asi dobre ale tie ďalšie sa mi nezdajú no moje slová neberte moc vážne mne ruština moc nehovorí náš profák od nás veľa nechce
ako to prve napr. - Мы не должны забывать вещи prelozil dobre sa mi zda, zda sa, ze vie pouzivat modalne slovesa, ale mozes sa presvedcit z nejakych anj materialov, alebo svojich ci je to dobre ... mal som rustinu len dva roky na strednej, takze som si nie 100% isty, ze je to spravne
@matwejo nie, google to prekladá úplne zle a tá veta čo ti google preložil znamená niečo úplne iné zistila som už, že translator sa na to rozhodne neoplatí používať
hej, translator nepoužívajte a je to dobre v tej @4 iba ak tak by som v druhej vete preložila slovosled na : nam budet nado gotoviťsa, aha, ešte tam chýba mäkký znak v tej druhej vete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
нам нельзя забыват вещи
нам нужно будет готовится
мне нужно лучше познакомитъся
нам пришлосъ написатъ
Takže tak
ako to prve napr. - Мы не должны забывать вещи prelozil dobre sa mi zda, zda sa, ze vie pouzivat modalne slovesa, ale mozes sa presvedcit z nejakych anj materialov, alebo svojich ci je to dobre ... mal som rustinu len dva roky na strednej, takze som si nie 100% isty, ze je to spravne