Zaujimalo by ma, ako to je so sedenim na stuzkovej.
Je zvykom, ze student sedi spolu s partnerom a rodicmi pri spolocnom stole, alebo maju rodicia studentov vlastny stol a studenti s partnermi vlastny stol ?
fuj, ešte teraz sa mi ježia vlasy pri spomienke na riešenie zasadacieho poriadku na stužkovej :/
my sme mali rodičov separovaných a partnerov zakázaných (ak veľmi chceli prísť, mohli prísť až po oficialitách a programe - teda ak si to dobre pamätám)
@tysha a keď nemáš s väčšinou kolektívu nijaké vzťahy (navzájom sa o seba vôbec nezaujímate) a je ti jasné, že aj tvoje kamarátky by sa skôr zabávali medzi sebou, lebo ty jednoducho nie si taký "akciový" typ, tak sa tam budeš celý večer cítiť ako piate koleso na voze? radšej tam budeš mať "partnera", ak máš priateľa, s ktorým sa tam určite zabavíš, lebo on bude vedieť ako na teba (@laso :- .... niektoré moje nezadané spolužiačky si neplánujú nikoho pozvať, ale oni sa zabavia medzi sebou, lebo sú z rovnakého "cesta"... ako hlása výrok na našej nástenke: "hlavne, že sa máme radi"- pod ním sú fotky z triednych akcií, ich akcií...
my sme mali partnerov pri stole s nami, rodičia boli zvlášť a učitelia zvlášť....teda rodičia sa na rodičku dohodli, že oni budú inde ako my nech sa my zabavíme medzi sebou...a ja som tiež bola najprv toho názoru, že je to triedna záležitosť ale bola som nakoniec rada, že sme mali partnerov...zabavili sme sa dokonale, v rámci triedy sme sa ožrali a zatancovali na dozvukoch a na pečatení a stužková nám vyšla fakt skvele...pohádali sme sa prvý a posledný raz deň pred stuhou aj to len kvôli nejakej nepodstatnej kravine....
@xdravecx ja s tebou suhlasim ..podla mna je tiez kokotina... proste o 20 rokov pozerat nejaky zaznam kda sa hrdlickuju pary co sa po polroku aj tak rozisli ...je to totalne zbytocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
btw príde mi strašne odveci brať si na stužkovú "partnera"
podla mna to je uplne normalne na hentaku udalost
je (za predpokladu, že "nenahrádza" mamu)
podľa mňa je to proste hlavne triedna záležitosť
my sme mali rodičov separovaných a partnerov zakázaných (ak veľmi chceli prísť, mohli prísť až po oficialitách a programe - teda ak si to dobre pamätám)
Suhlasim s nazorom, ze stuzkova je triedna zalezitost.
Uz to od toho daleko nema.