Chodil som s 3 dievcatami, nie naraz to je jasne a vsetky 3 mi zlomili srdce a teraz mam kvoli tomu stale depresie, poradte mi co robit....Nemam uz fakt nic, drzi ma tu uz len moja najlepsia kamaratka a aj tej niekedy dochdzaju sily ma tu udrzat
no tak vies niekto nema ziadnych kamosov...aj keby chcel,väcsina z nich su kamosi len ked chcu nieco od teba ale ked chces od nich nieco ty tak dostanes velkeho chu**
@8 a co povazujes za partiu? 20 ludi okolo teba, co idu kazdy piatok a sviatok chlastat? povim ti... mam troch dobrych kamaratov a staci mi to bohate...
# 10 lenze niekto nema ani jedneho dobreho kamosa a ja nahodou viem ze to by nechcel,mat 20 ludi okolo seba a kazdy piatok sa schlastat...len by mozno chcel nejakych kamaratov ...a viem to pretoze ja som ta najlepsia kamaratka
určite máš minimálne jedného taKého Kamoša taK neviem o čom.. ten Kamoš má určite ďalších taKých.. sa dajte doKopy chodievajte vonKa nevidím problém :S
@14 ja mam len svoju najlepsiu kamaratku....a prave aj pise tu na birdzi so mnou a tak ako aj ona powedala, kamosou mas len v tedy ak nieco od teba potrebuju, inak mas welkoho chu..
boha všaK nájsť si Kamoša nie je žiadny problém hovoríte tu aKo Keby ste boli obaja s KamošKou starci a už mali pred sebou len KúsoK života.. minimálne Každý 3. deň stretávaš nových ľudí a môžeš byť s nimi Kamoš.. btw máš 16 nešiel si teraz na strednú? a to nemáš nových spolužiaKov? chceš povedať že ti ani jeden nesedí? v novej triede šKole boha toto mi ani nehovor že sa nemáš s Kým Kamošiť..
@21 na celej skole su skoro samy fajciary, buzici a nenormalne retardovany ludia, treba to dalej vysvetlovat?? + na celej skole je len 8 dievcat a su to kurvy
viem o com hovori...na nasej skoly su vsetci tazky hip-hopersky frajeri a kurvy ...dalej namyslene baby ktorych nezaujima viac ako znackove oblecke...taze jasne ze nesedia
to že sú Kurvy neznamená že nemôžu byť dobré KamošKy.. mám KamošKy Ktoré to robia doslova za peniaze ale sú to taK po piči super baby aKo máloKtoré "normálne" a poKiaľ viem ty hľadáš Kamošov.. ale toto je úbohé všaK len ty sám môžeš ovplyvniť to či budeš mať nových Kamošov alebo nie.. nie Každý je využívač a ty to dobre vieš.. nechápem čo tu riešiš jednoducho si nájdem nových Kamošov.. aj tu na BIRDZi si ľahKo nájdeš Kpec super ľudí možno aj z tvojho mesta alebo oKolia taKže ja faKt nechápem O ČOM..
mno lenze neni to lahke pre toho kto ma v jednom kuse depresie a co sa tyka uzivania si, tak ja som radsej za svojim pc(ja som skvor taka pocitacova vos), uz som si tak zvykol radsej presedim za pc ako sa niekde flakat sam kedze nemam nikoho s kym by som mohol byt.
@26 ale depresie.. aK máš ťažKé depresie nech sa páči uvíta ťa psychiater.. to sú Kecy proste ty nemáš mať čo depresie pre baby mg.. oKrem toho taK potom si za to sám môžeš aK si závisláK čo sedí furt za PC taK sa nečuduj a ešte aj za PC sa dá nájsť toľKo super ľudí.. všaK hraj ja neviem tie Károviny travian CsKo tracKmaniu WOW hocičo ja neviem o čom ty stále.. si vo veKu KeĎ spoznáš najviac ľudí za život a ty sedíš doma za PC a oplaKávaš sa lebo nemáš s Kým von?
Tiež som si myslela, že mám depresie... Podobný okruh problémov... A zistila som, že to, čo som prežívala, má od depresii na sto honov. Čas všetko zahojí... Môže to znieť ako fráza, ale ver mi, je to tak. (samozrejme, potom už prídu iné problémy a trápenia, možno dokonca oveľa horšie ako tie, čo zažívaš teraz. Nikdy som nebola optimistka)
Máš šťastie že máš aspoň tu najlepšiu kamarátku ako píšeš...ja som nemal ani to...ale zvládol som to...čas naozaj všetko zahojí aj ked jazvy ostanú..v mojom prípade je to už pol roka...treba si najsť robotu, koníčka alebo niečo čo ťa riadne zamestná...čo zamestná mysel aby si na to nemyslel...mne to pomohlo..
A kde sa tu hovorí o tom že "uživaj si s inymi babami" tak tu môžem z vlastnej skusenosti povedať že nie každý to po rozchode zvládne...ja som sa po rozchode na druhé baby ani nepozrel...nedá sa to..
niet zač...ja som sa napriklad zaoberal fyzikou ...to ma baví..a podla toho sa zariad..urči si čo ťa najviac baví a venuj sa tomu naplno...mne pomohlo aj to že začala v septembri škola mohol som sa sustrediť na to aspon
mna bavy programovanie a preto hladam si aj nejaku pracicku ale niekedy sa nenajde, teraz mam na com by som sa mohol odreagovat, ale po takych 4 hodinach ma to prestane bavyt a musim hned nieco ine robit, mno a potom to pride, chyta ma smutok a zacnem z nicoho nic plakat...
musis najst nieco co ta naplna viem ze to znie jednoduchsie nez to je, ale mozno by si mal baby brat menej vazne hlavne v tomto veku.ja som mala chlapca dva roky a pozri som tu a zijem a konecne som nasla sama seba a mam cas premyslat u mna uz depky patrias ku kazdodennemu zivotu takmer a to myslim take riadne depky ale proste sa treba naucit zit s tym ze sa nad tym uz zufalo zasmejes a ides dalej.schovavat sa za pocitac ti nepomoze.skamaratmi je to zlozite aj ja si len s malokym rozumiem, preto soms a naucoila byt sama so sbeou, pomahaju mi knihy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@26 ale depresie.. aK máš ťažKé depresie nech sa páči uvíta ťa psychiater.. to sú Kecy proste ty nemáš mať čo depresie pre baby mg.. oKrem toho taK potom si za to sám môžeš aK si závisláK čo sedí furt za PC taK sa nečuduj a ešte aj za PC sa dá nájsť toľKo super ľudí.. všaK hraj ja neviem tie Károviny travian CsKo tracKmaniu WOW hocičo ja neviem o čom ty stále.. si vo veKu KeĎ spoznáš najviac ľudí za život a ty sedíš doma za PC a oplaKávaš sa lebo nemáš s Kým von?