Nechcem vedieť ako zbaliť babu... To tu bolo už miliónkrát a podľa mňa je totálna blbosť pýtať od iných podrobný návod na babu, ako keby to bol nejaký mixér (ktorý aj tak iba zapneš a nečítaš 20 stranový návod, lebo vieš že nemáš odstrihnúť prívodový kábel či za chodu dávať prsty do nožov...) Všetci by chceli vedieť: „Ako ju zavolať von?“ „Ako ju zaujať?“ „O čom sa s ňou mám baviť?“..... bleeee Môj názor je taký že vôbec nezáleží na tom o čom sa bavíte, a navyše keď sa máte veľmi radi tak netreba ani slová, lebo vaše srdcia (keďže sú tak blízko pri sebe) sa porozprávajú aj samé Takže nemám žiadny problém babu zbaliť (aj keď som ešte nemal dlhodobú frajerku) ale som dosť vyberavý a poznal som jedinú babu s ktorou som to myslel fakt vážne, ale nevyšlo to. A moja otázka znie: KDE SPOZNÁVAŤ NOVÉ BABY? (nie ako ich zbaliť) Brigády, škola, o chvíľu autoškola ale kde ďalej?? Na ulici? V Tescu? Samoške? Coop jednote? Mám 16 rokov a nechodím napr po diskotékach. vďaka
ja by som bez internetu poznal maximalne spoluziakov, ich znamych a okruh ludi max tak 20 minut autom od domu .. v podstate by som nemal asi uz ziadny socialny zivot, chodil by som raz za tyzden s max 2-3 mi ludmi na pivo a bol by som odkazany na to pozyvat zeny na bare ... ble
tak bez internetu by som samozrejme aj ja poznal len spolužiakov a maximálne pár ľudí... Na internete nikoho nenájdeš ... Na zoznamkách 100% nenájdeš čo hľadáš a na fb ti neodpíše žiadna, alebo prestane písať po tom čo to vyklopíš. ... Kde, nikde. Nejde to nasilu... inak by si mohol nakráčať do akéhokoľvek obchodného centra a prejsť každú jednu predajňu a skúšať to na každú... čo ja viem, možno by sa nejaká dala ... ...
Ale najlepšie keď si budeš žiť svoj život, a keď sa ti niekde pri tvojej činnosti objaví nejaká s ktorou budete mať niečo spoločné(miesto, aktivitu, záujem - na základe čoho ju tam niekde stretneš) tak potom to treba skúsiť
Inak mna velmi oslovuje teraz to co mi scvrkne do nosu ..ako napr.tri oriesky pre popelku ..tie jej priniesli dokonca princa
Takze cakaj raz ti cvrnkne do nosa ta prava a bude to ako blesk z jasneho neba
Najprirodzenejsie je to v skole, praci, v partii. A ak ti nevadi, ze obcas ta niekto bude povazovat za creepa, tak obchod, vlak, autobus, ulica a pod. ...btw moju prvu serioznu lasku som spoznal na tanecnej, takze skus sa venovat nejakym skupinovym konickom.
čo máte všetci s tými diskotékami? ako keby sa dali spoznávať ľudia len tam... preboha ľudia sú všade, keď nebudeš debil otravný, tak sa môžeš dať do reči s nejakou holkou aj na ulici v knižnici, na nejakom zápase, prednáške o všeličom a tak ďalej..... keď budeš mať šťastie aj na turistike niekoho spoznáš hlavne nesedieť doma na riti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Well, ok. Týmto ťa oficiálne pozývam na internet.
Tiež ma napadlo že na internete.
Ale najlepšie keď si budeš žiť svoj život, a keď sa ti niekde pri tvojej činnosti objaví nejaká s ktorou budete mať niečo spoločné(miesto, aktivitu, záujem - na základe čoho ju tam niekde stretneš) tak potom to treba skúsiť
Napriklad na psychiatrii
..to si zabudol oznacit
Takze cakaj raz ti cvrnkne do nosa ta prava a bude to ako blesk z jasneho neba