preedchvilkou som docitala Zatmenie z twilight sagy..trochu ma nepotesilo ze bella nemiluje iba edwarda ale aj jacoba..zdalo sa mi to take rozpravkove ,a teraz taka realita..co hovorite nato vy?..aj ine nazory
Citala som. Bella je pixa, ktora nevie co chce, niekto by jej mal ukazat, ako to v zivote chodi, kazdy je tam na nu priliz mäkky, a ked sa jej nieco male stane, idu sa z toho vsetci posr...
Konecne to chyta grady Pojdu do trojky par krat a nakoniec to niekto nevydrzi a niekoho zabije . Takto potom mozno vznikne laska medzi Jacocotbom a edwardom
kks ze vas vobec nieco take bavi a este aj vazne rozoberat
skoda ze ludia nevedia pomlcat o zavere knihy ako sorry necital som ani jednu ale viem o com su vsetky tri dvada deraine a birdzu bud mi to povie ona laebo niekto napise... naco citat radsej pocuvam
pripajam sa k @8 a @9 .. preco do riti toto niekto robi a nenapise na zaciatok varovanie, ze tym textom odhali doelzity kus toho co sa stane.. keby som citla nejaku knihu, tak by ma seriozne nasralo ak by som na dakom fore nasiel napisany zaver knihy .. OMG
bez ohľadu na to, že túto knižnú ságu nejako neuznávam a už vôbec nečítam... to dievča čo založilo túto diskusiu má 14 rokov a číta. osobne si myslím, že tieto výsmechy z toho, že sa chce s niekým porozprávať o dojmoch z knihy sú trápne, primitívne a hodné akurát tak detičiek čo celý deň nevystrčia päty od počítača.
je skôr uznania hodné, že číta knihy vo svojom voľnom čase a nie výsmechu. a to že o tom zakladá diskusiu? zas to netreba preháňať s tým odsudzovaním každého kto nezaloží anketu či diskusiu, do ktorej sa môže každý zapojiť... fórum je pre všetkých, nie len pre intelektuálov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
kks ze vas vobec nieco take bavi a este aj vazne rozoberat
ja som už prečítala aj 4
je skôr uznania hodné, že číta knihy vo svojom voľnom čase a nie výsmechu. a to že o tom zakladá diskusiu? zas to netreba preháňať s tým odsudzovaním každého kto nezaloží anketu či diskusiu, do ktorej sa môže každý zapojiť... fórum je pre všetkých, nie len pre intelektuálov