ZAUJIMATE SA O POLITIKU alebo HISTORIU cize take dospelacke témy?
len tak ma zauima kolko ludi, a hlavne kolko báb ak nejake take vobec sú, sa zaujima o temy ako politika, historia, proste veci ktore obycajne zaujimaju tych dospelejsich. sam mam 16rokov, najst niekoho na poriadnu diskusiu je tazke, ale zo vsetkeho najvi
o politiku sa nezaujimam už roky, mam na to priliš slabe nervy a bohatu slovnu zasobu vulgarizmov v roznych jazykoch ale historiu mam rada, študujem ju
Baví ma počúvať a nezainteresovane sa zúčastňovať takýchto diskusií, ale keďže nie som dostatočne rozhľadená v tomto smere a jaksi nedokážem plnohodnotne argumentovať a podobne, tak sa ich radšej priamo nezúčastňujem.
áno, mám rada také témy, vyhľadávam ich, ale nezaujímam sa o žiaden Birdz, tobôž nie Facebook friendship takže, ..... takže sa tvárme, že tento koment neexistuje -.-
"akykolvek nazor dnesnych pubertov - cize vek 14-23 ma NULOVU hodnotu.. kedysi, pred 20 rokmi a viac si ludia v tom veku NEDOVOLILI riesit to, co dnes riesia puberti, cize rodicia, skola, politika, odborne, ci socialne veci.." (xhtml)
O politiku áno, už niekoľko rokov, čítam noviny, pozerám správy, pozerám blogy, istý čas som chcela ísť študovať politológiu. A čo sa týka histórie, tiež áno, keďže ju študujem
co ti na tom pride trapne? ako samozrejem chapem a poznam to, ked sa niekto snazi robit mudreho alebo neviem, sekat frajerinu a tak zacne o tom co vcera pocul v spravach a bez akychkolvek informacii argumentuje preco by sa napriklad ako si spomenul, ten plyn zdrazovat nemal, ale neponukne ziadne riesenie, alebo jeho predstvau o danom probleme..
@kozodoj neviem či si to prehliadol z nepozornosti ale ak by si bol pozornejší, všimol by si si, že ten text je v úvodzovkách a za citáciou je v zátvorke autor.
o politiku sa radšej nezaujímam ,lebo nechcem zažiť infarkt v takom mladom veku avšak dejiny ma zaujímavjú dá sa povedať veľmi ,kedže ich aj študujem bližšie ...a nemyslím si ,že zrovna tieto dve oblasti sú "dospelácke témy " to je normálka ...každý normálny človek sa o tom zhovára ...
a nechcem s apridávať do žiadneho vzťahu ,lebo takéto veci nepodporujem ,ale nemýľ si pojmy s dojmami ....sú to témy ,o ktorých sa dnes bavia aj 15 roční ľudia ..nie sú to výlučne dospelácke témy ..takisto sa o jadrovej fyzike môžu baviť 15 roční ľudia ..ak tomu samozrejme rozumejú
uplne suhlasim, mas pravdu, no myslim ze mladych ludi tieto temy vobec neinteresuju, pretoze aspon v mojom okoli sa nachadzam iba ja a este jeden kamos, a casto sa stretavam s tym, ze ked poviem ze sa o to zaujimam, a mam tendenciu vymyslat rozne riesenia, ktore by mohli v praxi aj fungovat, tak sa stretnem len s tym ze som k**** a ze mam sa na to vykaslat.. lebo proste niektory ludia nepochopia, ze ked ich bavi ja neviem tuning aut, tak niekoho mozu zaujimat aj ine veci..
@kozodoj Na druhej strane je mozne aj to, ze svoje nazory prezentujes prilis agresivne a ostatnym lezies na nervy (nevravim, ze to tak je ale je to pravdepodobnejsi dovod, ako to, ze sa zaujimas o politiku, to je predsa uplne v poriadku)
@kozodoj máš 16 rokov ?máš vážne dobré zmýšľanie na svoj vek
to je fajn ..že takto uvažuješ ...
hm ,dnešní mladí ľudia nechápu ,žijú si vo svojom svete plnom spíjania sa ,diskoték a pochybných vzťahov ,takže chápem ,že si nenachádzaš pochopenie ,ale nenechaj sa odradiť v ničom ,čo robíš ...
@fragile. mozne to je ale je otazne co je podla teba uz agresivne a co nie... ja ludom co do toho nevidia nerozpravam o nicom a ani sa s imi nechcem o tychto temach bavit, lebo za ak o to nemaju sami zaujem tak je zbytocne zasvacovat ich do niecoho comu aj tak nechapu. ak o to ten clovek ma aspon trochu zaujem tak ho v takyh veciach podporujem ale nazatzujem informaciami, ktore prave riesim ja. keby si sa pozrel na moj Facebook tak by si to videl trochu inak , pretoze tam vacsinou zdielam len taketo veci, ale v realnom zivote to robim tak ako som popisal vyssie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
jasne, že hej, ale vždy je tu určitá miera, ktorú sa snažím dodržať
vlastne história aj hej, ale nie ako predmet v škole, žiaĺ (pretože kopa informácií naraz a pletú sa mi mená a roky
áno, mám rada také témy, vyhľadávam ich, ale nezaujímam sa o žiaden Birdz, tobôž nie Facebook friendship takže, ..... takže sa tvárme, že tento koment neexistuje -.-
prečo ?
pre moju lenivosť lebo mne sa nechce hocičo čítať mne sa nechce hento pozerať,..no ja sa raz zmením a budem sa venovať tymto dvom veciam..
aj ked v dejepise som najlepšia z triedy
O politiku sa nezaujimam , je mi z nej zle.
A nie su to dospelacke temy , len dneska sa nimi zaobera menej mladych ludi lebo doba ide dalej a mladi ludia su coraz vacsi kokoti
o politiku kedysi ano, ale uz na to nemam nervy, stale je to dokola to iste :/ kazdy kyda na toho druheho..
preco to "NEDOVOLILI" myslis ze je to zle, alebo neviem nechapem akosi tomu co si chcel povedat.
co ti na tom pride trapne? ako samozrejem chapem a poznam to, ked sa niekto snazi robit mudreho alebo neviem, sekat frajerinu a tak zacne o tom co vcera pocul v spravach a bez akychkolvek informacii argumentuje preco by sa napriklad ako si spomenul, ten plyn zdrazovat nemal, ale neponukne ziadne riesenie, alebo jeho predstvau o danom probleme..
@kozodoj
o politiku sa radšej nezaujímam ,lebo nechcem zažiť infarkt v takom mladom veku avšak dejiny ma zaujímavjú dá sa povedať veľmi ,kedže ich aj študujem bližšie ...a nemyslím si ,že zrovna tieto dve oblasti sú "dospelácke témy " to je normálka ...každý normálny človek sa o tom zhovára ...
a nechcem s apridávať do žiadneho vzťahu ,lebo takéto veci nepodporujem ,ale nemýľ si pojmy s dojmami ....sú to témy ,o ktorých sa dnes bavia aj 15 roční ľudia ..nie sú to výlučne dospelácke témy ..takisto sa o jadrovej fyzike môžu baviť 15 roční ľudia ..ak tomu samozrejme rozumejú
hej dik za upozornenie, vsimol som si to az teraz..
uplne suhlasim, mas pravdu, no myslim ze mladych ludi tieto temy vobec neinteresuju, pretoze aspon v mojom okoli sa nachadzam iba ja a este jeden kamos, a casto sa stretavam s tym, ze ked poviem ze sa o to zaujimam, a mam tendenciu vymyslat rozne riesenia, ktore by mohli v praxi aj fungovat, tak sa stretnem len s tym ze som k**** a ze mam sa na to vykaslat.. lebo proste niektory ludia nepochopia, ze ked ich bavi ja neviem tuning aut, tak niekoho mozu zaujimat aj ine veci..
to je fajn ..že takto uvažuješ ...
hm ,dnešní mladí ľudia nechápu ,žijú si vo svojom svete plnom spíjania sa ,diskoték a pochybných vzťahov ,takže chápem ,že si nenachádzaš pochopenie ,ale nenechaj sa odradiť v ničom ,čo robíš ...