Ahojte. Hrozne by ma zaujimalo, akych ludi pokladate za zaujimavych vy, ake musia mat vlastnosti, zivotny styl, alebo zaluby ktore su pre vas niecim zaujimave originalne alebo vas fascinuju. Napr. ake povolanie povazujete vy za zaujimave? Trosku nad ty
pre mňa sú zaujímaví tí, čo robia niečo inak, ako ostatní nemyslím teraz, keď si niekto polku hlavu vyholí a druhú prefarbí na fialovo .. ale napríklad, keď si niekto pestuje vlastné potraviny, využíva obnoviteľné zdroje energie, doslova z ''odpadkov a handier'' dokáže vyrobiť užitočné veci alebo oblečenie .. taký ekopošuk v dobrom
Pre mna su zaujimavy ludia, ktori sa dokazu skamaratit s kazdym a su vzdy priatelski.. taky co pridu a hned je veselsie.. ja som myslim presny opak tak asi preto
@yoshtixiang ste zlatokopky ?
akurát sme včera pozerali s frajerom film zlatokopka, a hneď hovoril, že film o mne
bože, tak sme sa potom našli hoperpohroma
neviem presne povedať, aký človek sa mi zdá zaujímavý, pretože každý kto ma zaujme, ma zaujme niečím iným
ale mám rada ľudí, ktorí sa neboja povedať nahlas svoj názor aj napriek tomu, že je iný ako ten názor väčšiny, takých, ktorí si idú za svojimi snami a hlavne takých, ktorý keď spadnú, dokážu sa sami postaviť a neľutujú samých seba
taki, co maju super napad, ktory pomoze aj ostatnym ludom zaroven proste, ze nie su sebeckí. Dalej ludia, ktori nesedia doma na zadku a neplacu nad tym aky maju zly zivot, ale zacnu nieco robit a nezavidia ostatnym uspech, ktory si vydreli. Toho je proste velmi velmi vela
takí, ktorí majú záujem o prírodu, turistiku, prechádzky, sú introverti, aj tichšie typy, prosté, takí podobní mne, myslím, že každému sadne taký človek, ktorý mu je aspoň trochu podobný a takí sú pre mňa zaujímaví
@nattyy ono je to strašná sranda, ja som sa o to zaujímala hodne dlho kým som vybrala tie, ktoré sa mi zdali najabsurdnejšie, a veľa vecí čo som našla boli strašná sranda a boli akčné a za veľa peňazí, ale žiaľ dostať sa k niečomu takému je dosť dlhá cesta
1. Stalkujem blogy ludi, ktori maju spominane vyholene fialove hlavy, krute swagy a ta, chodia na popici vylety po Europe a robia nejaku umelecku cinnost s malym financnym benefitom, a maju strasne esteticke byty a dobre fotky. Moj dream life k
2. Ludia, ktori vela dokazali v akademickej sfere, co najextremnejsi vzdelanci proste.
3. Neviem kategorizovat, ale obdivujem ludi, ktori su v popredi sucasneho ludskopravneho aktivizmu, a je to pre nich celozivotne nonstop poslanie, ktore ziju a dychaju.
Vlastne vsetky tri v kombinacii su moje dream life.
a mňa zaujíma svojím spôsobom každý, kto mi je sympatický... myslím, že na každom sa dá nájsť čosi zaujímavé a ide o to, aby som chcela - a to je podmienené sympatiami
Ja vlastne sám neviem.. nemám konkrétny typ takéhoto zaujímavého človeka. Proste sa s niekym začnem spoznávať a napr aj 2 mesiace s nim kecam len sem tam a nijak ma nezaujíma a z ničoho nič proste sa o ňom dozviem dačo čo ma zaujme a hneď chcem s nim viac kecať a ísť von atd..
Len ja som asi totálne nezaujímavý človek čo robí dobrý prvý dojem.. Doteraz vždy tak bolo že keď ma niekto ešte len spoznal tak uplne sa so mnou ten človek baví a keď už sa dlhšie poznáme tak akoby už nieje taký zaujatý a nejak tú osobu moc nezaujímam.. Som dlho rozmýšľal či som až taká zlá osoba ale neviem no
sú extra vzdelaní a vynikajú v nejakej oblasti (prípadne ukazujú, že aj na Slovensku je možný výskum ), žijú nezvyčajný život napr. hausbót , robia nezvyčajné športy, napr. adrenalínové, robia nejaký typ dobrovoľníctva, vzdelávajú sa v niečom nezvyčajnom (napríklad jeden spolužiak pracuje s alternatívnou medicínou, zdravou výživou, psychológiou, masérstvom, sebarozvojom veľa číta, a vie toho viac ako my čo sme išli na VŠ ), čo sú veriaci zo svojho vnútra nie zo strachu, čo žijú zdravo, čo sú nejakým spôsobom kreatívni, napr. venujú sa ručnej tvorbe, hudbe, čo robia robotu, čo ich baví a vedia na tom aj zbohatnúť a hlavne tí, ktorí nie sú na tieto veci, čo som spomínala namyslení a vedia dať občas aj nejaké know-how ...atd. atd...mohla by som pokračovať, ale každý je určitým spôsobom zaujímavý
Veľa rôznych ľudí považujem za zaujímavých a pre rôzne veci... :ehm:
a keďže sa mi to všetko nechce vypisovať, tak sem dám aspoň jeden náhodný príklad, ktorý mi napadol a to je Greg T Brown.
No dobre začneme s povahou neúplatný inteligentný a vždy povie do oči čo si myslí aj keď to niekoho naserie a povolanie? Prorusky Separatista alebo Assadov Vládny vojak. :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Na birdzi sa nájdu takí, ale otagujem si ich radšej v hlave
tl;dr im attracted to free spirits
akurát sme včera pozerali s frajerom film zlatokopka, a hneď hovoril, že film o mne
bože, tak sme sa potom našli hoperpohroma
ale mám rada ľudí, ktorí sa neboja povedať nahlas svoj názor aj napriek tomu, že je iný ako ten názor väčšiny, takých, ktorí si idú za svojimi snami a hlavne takých, ktorý keď spadnú, dokážu sa sami postaviť a neľutujú samých seba
» snazorem.cz/a8ec489/spolecn...
ale nie, nejde mi o reklamu, ale úprimne, pohrebný klaun, to ako fakt?
a tiež by ma zaujímalo, čo absurdnejšie ako pohrebný klaun existuje
2. Ludia, ktori vela dokazali v akademickej sfere, co najextremnejsi vzdelanci proste.
3. Neviem kategorizovat, ale obdivujem ludi, ktori su v popredi sucasneho ludskopravneho aktivizmu, a je to pre nich celozivotne nonstop poslanie, ktore ziju a dychaju.
Vlastne vsetky tri v kombinacii su moje dream life.
Len ja som asi totálne nezaujímavý človek čo robí dobrý prvý dojem.. Doteraz vždy tak bolo že keď ma niekto ešte len spoznal tak uplne sa so mnou ten človek baví a keď už sa dlhšie poznáme tak akoby už nieje taký zaujatý a nejak tú osobu moc nezaujímam.. Som dlho rozmýšľal či som až taká zlá osoba ale neviem no
a keďže sa mi to všetko nechce vypisovať, tak sem dám aspoň jeden náhodný príklad, ktorý mi napadol a to je Greg T Brown.