18,..no asi si to precitala, taze neprestanem....a ja som tie tvoje v pohode precital..mne to az taky problem nerobi,ako tebe ...a to je moja vec ako pisem..ak mas s tym problem, je mi to ozaj, ale ozaj jedno...
29,..no vidis..tesiiim sa, ze si sa upokojil uz kusa..zabrali asi nejake lieky, vsaak mam pravdu?! ..ale nie..mne je to i tak staaaale jedno, co si mysliiiis
@31@32 sak ty si nepochopil ze sme pochopili ze to je zart a ze si z toho robime dalsi? a hej vedela som hned aj ked ne som jasnovidka...len ty pridavas takyto typ for fajne celkom
34..ale pochopil, ja len tak.. bo dakto to mozno nepochopi vies?...
noo, ved aspon dakto..ked uz nikto iny.. aj ked niektorych ludi to uz dost stve, ale mne to nevadi...som rad, ze ty s tym problem nemas..aspon zatial nie
@35...veru veru, zatial ...ale neeee ved fakt v pohode urcite lepsie jak riesit sexualne dilemy poniektrych trinastiek, co sa tu dost rozmohlo v poslednej dobe bohuzial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale ako vidim u niektorych to neplati
si super zatliesKaj si..
2. Ty si tým písmom pošahaný? Nemôže ten nadpis vyzerať normálne?
inak mám ešte jeden výskum... pÍsAť nA sTriEDačKu mALé a vEľKé pÍSmENá sa NeDá čÍtAť anI kEď NiE sÚ poPrEhaDzOVaNé
20,...co vies..mozno i som...a preto!!...
Keď ťa to tak netrápi, čo si myslia ľudia o tvojom písaní tak si to píš doma na papier pre seba a neadresuj to tu ľuďom
Človek aby oslepol z toho ...
a trebaol by asik navstivit doktora, aby ti dal nieco na upokojenie, ok??...ak ta to az tak VELMI trapi..
..no, ved necitaj, ak ti to robi taky ObRoVsKy PrObLeM!!!!!!!!!!!...abo...
No dobre, tak sme si kvit, teraz si zasa rozosmial ty mňa
noo, ved aspon dakto..ked uz nikto iny.. aj ked niektorych ludi to uz dost stve, ale mne to nevadi...som rad, ze ty s tym problem nemas..aspon zatial nie
inak hodne staré
40,..ta ako pre koho..su i taki, co to este nepoculi..
41,..sak Praha neni az tak stara zaas ..
45, HAHAHA ...