Záverečná práca zo stredoškolskej praxe u živnostníčky účtovníčky
porebovala by som poradiť ako na to, pretože som gúglila a vygúglila som iba prácu z praxe na mestskom úrade na 14 strán ! o živnostníčke neviem čo mám ... jedine že by som písala jej beletrizovaný životopis a umelecký opis pracovnej činnosti, ktorú som p
a okrem toho, má tam byť určite nejaký úvod, o čom tá práca je, akú prácu si vykonávala, čo ti to dalo a nejaký záver... a nie sprostosti ako umelecký opis a beletrizovaný životopis, to nemáš na slovenčinu ale na prax, ktorá je ekonomického charakteru
@quixinka naša triedna nám k tomu nič nepovedala...iba, že máme spraviť prácu, ale čo v nej alebo tak nič ...
@sandy114 to s beletriz. živ. a umlec. opisom som myslela ironicky... lebo oba nám fakt nepovedala k tomu nič.. absolútne ...
ale už som od bývalého študenta môjho odboru zohnala tú prácu a skúsim podľa toho, keď uvidím o čo vlastne ide ...a ako to má vyzerať....lebo robiť niečo bez toho aby ste vlastne vedeli o čo ide je podľa mňa tak trochu nemožné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
@sandy114 to s beletriz. živ. a umlec. opisom som myslela ironicky... lebo oba nám fakt nepovedala k tomu nič.. absolútne ...
ale už som od bývalého študenta môjho odboru zohnala tú prácu a skúsim podľa toho, keď uvidím o čo vlastne ide ...a ako to má vyzerať....lebo robiť niečo bez toho aby ste vlastne vedeli o čo ide je podľa mňa tak trochu nemožné