U nas je toto jedina situacia kedy ta nepripustia k obhajobe - tj. Ked ti skolitel da fx, tak musis prepracovat pracu. Akonahle ti ju skolitel ohodnoti A-E, tak je pripustena na obhajobu, a to aj keby ti dal oponent Fx.
Mimochodom, taketo veci mas poriesene v studijnom poriadku a lisi sa to podla skol, takze hopsup najdi si to pekne na stranke skoly, tu sa ti za to nik nezaruci.
bud ti neakceptuje pracu, to znamena, ze ju nemozes odovzdat, lebo ti nevytlaci to potvrdenie, ktore k tomu prikladas, ale v tom pripade si kvazi mozes najst nahradneho, mne sa to stalo u skolitela, ktory si pracu ani nepozrel a proste zlyhala komunikacia ale ja som to zobrala po svojom a pekne krasne si nasla nahradnu veducu, len potom som mala odovzdavanie posunute, aj ked som ju mala hovotu v predstihu, ale treba to bolo prerobit trochu, ale zase som mala viac casu na statnice
a ak ti da Fx, v tom pripde neviem, ale preco by ti skolitel daval Fx, ked by ste spolu mali pracovat na praci a tym padom robis to co ti povie o nom, ak vyzaduje, aby si pravidelne chodila na konzultacie a stretavas sa kedy ti prikaze resp. v danom termine postupne odovzdavas, co ti nakaze, tak z coho by bolo to Fx, ked zaverecna praca ma byt vysledkom spolocnej komunikacie, to skor svedci o skolitelovi viac ta znamka alebo ak mas skolitela ignoranta a da ti Fx, este viac to o nom ukaze
@momoglamorous Existuju ludia ktori pridu vo februari prvy krat sa pytat co maju robit XD alebo ludia ktory si robia po svojom a prdia na to co im hovori skolitel alebo proste nie su schopny spravitprakticku cast. Skolitel sa moze snazit ako chce ale za teba prakticku cast nespravi. Fx ti veduci prace neda pokial spravis to co chce aj keby bola velmi zla tak ti da aspon E 51, FX je uz tazke lajdactvo.
@qwer28 ja neviem, preco niekde plati E 51, to je uplne nefer v prvom rade
a neviem no, poznam takych co nechodili na konzultacie, vsetko spravili na poslednu chvilu a mali 3x A
poznam takych, co chodili raz za 100 rokov a zbuchali pracu na poslednu chvilu a mali 3x A
malo kto bol taky, z epravidelne pisal aj zaroven konzultoval, ja som zase taky typ, co najradsej vsetko robi individualisticky a to moc nesedelo mojmu skolitelovi zjavne a to som pracu mala v predstihu a zase co mam skolitelku a diplomovku, tak mi povedala, ze si mam sama premysliet co tam chcem a nejako na mna netlaci co kedy treba odovzdat a ked som jej povedala, ze idem na erazmus, tak iba ze ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Mimochodom, taketo veci mas poriesene v studijnom poriadku a lisi sa to podla skol, takze hopsup najdi si to pekne na stranke skoly, tu sa ti za to nik nezaruci.
a ak ti da Fx, v tom pripde neviem, ale preco by ti skolitel daval Fx, ked by ste spolu mali pracovat na praci a tym padom robis to co ti povie o nom, ak vyzaduje, aby si pravidelne chodila na konzultacie a stretavas sa kedy ti prikaze resp. v danom termine postupne odovzdavas, co ti nakaze, tak z coho by bolo to Fx, ked zaverecna praca ma byt vysledkom spolocnej komunikacie, to skor svedci o skolitelovi viac ta znamka alebo ak mas skolitela ignoranta a da ti Fx, este viac to o nom ukaze
a neviem no, poznam takych co nechodili na konzultacie, vsetko spravili na poslednu chvilu a mali 3x A
poznam takych, co chodili raz za 100 rokov a zbuchali pracu na poslednu chvilu a mali 3x A
malo kto bol taky, z epravidelne pisal aj zaroven konzultoval, ja som zase taky typ, co najradsej vsetko robi individualisticky a to moc nesedelo mojmu skolitelovi zjavne a to som pracu mala v predstihu a zase co mam skolitelku a diplomovku, tak mi povedala, ze si mam sama premysliet co tam chcem a nejako na mna netlaci co kedy treba odovzdat a ked som jej povedala, ze idem na erazmus, tak iba ze ok