cca po 3/4 roku sme mali také obdobie, že všetko išlo akosi zťažka, ako keby sme sa v tom vzťahu akosi odcudzili a nevedeli sme sa ani stretnúť, ani nič, bolo to také smutné obdobie. Ale potom sa to všetko zas napravilo a zbytok doby, čo sme spolu je fajn
Netreba to hneď vzdávať. Také obdobia proste chodia. No a čo.. Ak na niečom skutočne záleží, tak to asi aj tak nenecháš odísť len tak . Teda, musí byť obojstranná vôľa, že - inak to nemá zmysel.
ked sa na to pozriem s odstupom casu... moj prvy vztah bol taky... chodila som s chalanom skoro rok a pol, a taketo obdobia sme mali asi tri... ked sa na to teraz divam lutujem ze som to neukoncila uz pri prvom takomto rozvrate nasho vztahu ale vzdy som to bola ja co som davala vsetko na poriadok a snazila sa udrzat to... teraz by som to uz nerobila keby nevidim snahu aj s druhej strany...
@p0n0sk4 je to normalne, proste vo vztahu vzdy nastane kriza....a hlavne, ked hovorime o tej prvej (u vacsiny okolo toho roku)....proste skladame ruzove okuliare....nastava "tvrda realita" a je len na tych dvoch, ci prijmu toho druheho s aj s chybmi (ktore dovtedy nevideli)...alebo nie......takze rozchodom to koncit nemusi.......vzdy je to na tych dvoch, co chcu....
@anjelik107 ja mam tiez pocit, ze som ta ktora to zachranuje... ako je pekne, ze mi vravi ze ma ma rad.. len posledne tyzdne je to jeden kruh... hadka udobrenie so slovami, ze ma nechce stratit.... a znova hadka...pekne slova.....hadka... pravidelne v tyzdnovych intervaloch a neviem, ci toto chcem...a vsetko co poviem sa nezhoduje s jeho narzmi a ptm, ze co mu protirecim...
u nas to prislo po 3rokoch...taka ozaj big kriza kedy sa vazne uvazovalo nad rozchodom...dovtedy bolo vsetko fajn...odvtedy su lepsie obdobia su horsie...nastastie tie lepsie prevazuju inak by som s nim asi uz nebola ale stale nemam pocit ze by to bolo tak ako to ma byt...
Hej, stalo sa, asi tak po roku to išlo dolu vodou, niečo sa zmenilo a mala som pocit, že ani jeden z nás to nechce pokúšať zmeniť.ešte rok sme vydržali a prednedávnom sme sa rozišli
@lenush413 dobre ... ako potiahneme aj my rok..ale naco to bude dobre... ked nebudeme obaja stasti... mozno sme spolu len preto, ze sme si na seba zvykli... aj ked ako to mam rozpoznat, ci je to o zvyku (aj ked rok je kratka doba si myslim) alebo ze sme spolu lebo sa mame radi
no presne nie ale zažil som to tak že sme boli na dobrej ceste len sme neboli pripravený sme boli veľmi dobrý priatelia asi rok najlepši všetko sme si hovorili a z ničoho nič odmeraná bola ku mne ...
Ja som prave teraz na tom asi tak nejak rovnako ako to opisujes. Boli sme spolu rok aj niečo a posledne dva mesiace sme sa vkuse hadali a potom som sa vlastne zobudila z jedneho dna na druhy s tym že taky život nechcem a že vela veci mi počas toho vztahu vadilo a že vlastne počas tych hadok moje city ochladli a tak som to čo najskor ukončila.
bol to taky ,,zlom" ako si to aj ty napisala...ako kebysom si zložila z oči ružove okuliare a až vtedy si uvedomila že dlhu dobu to bolo zle ale ja som si to až teraz uvedomila....bol to šok...ako pre mna tak aj pre neho....jeden den planujes ze s tym druhym budes mat raz deti a na druhy chces rozchod.....je to tažke...vobec sa s tym zmierit že niečo take sa mohlo stat prave mne ..nikdy by si to totiz nebola myslela ze sa mi to stane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov