Chalani ,Stalo sa vám niekedy že ste boli z nejakou babou vonku, už dlhšie ste sa poznali? tak napríklad ja . Boli sme akože vonku ako kamoši no ja už dlhšiu dobu pozorujem že som si s dotyčnou velmi podobný. Len nechápem prečo niektoré ženy ked su vychov
@Regan proste je to ironia, ale lahsie sa zeny zamiluju do zlych chlapcov ako tych dobrych no
a obcas s tymi dobrymi je nuda a niektore su take spasitelky, ze si myslia, ze tych zlych chlapcov zachrania/zmenia
@zajkousko : to máš možno pravdu... @alysia : hádam s tymi zlými je nejaká zábava? a ak áno tak v čom je ta zabava lepšia? a charakterizuj nudu . myslím že ona nepatrí medzi tie spasiteľky..
@regan to je tak, dobrému chlapcovi niečo povieš, že chceš a väčšinu vecí ti splní a zlého chlapca musíš presviedčať, keď niečo chceš
,,chodila" som mesiac s dobrým clhapcom a myslela som, že ho zabijem, strašna nuda, grafik, ktorý by najrdsej v tichosti chodil na prechadzky, a pozeral filmy, za ten mesiac s nim som videla asi 50 filmov proste na nič poriadne nemal nazor, nic mu nevadilo, strašne nekonfliktny typ. To som ja už fakt, že chcela vyvolať hádku, lebo som umierala nudou
@alysia Tiez som mal nudnu babu, strasna nuda, furt spolu, telka, domov, do roboty a dookola, strasna nuda, ako nas rozchod nebol toho dovodom, ale dobre aj tak, jednoducho musis si s clovekom sadnut
@baldurs súhlasím
a ten ďalší u mňa zase strašne kecal ako mali sme spoločné záľuby, ale mali sme toho asi málo spoločeného @regan jedna vec, no nei je to málo? Podľa toho možno o akú vec ide, pri partnerovi je ideál asi aby ste si sadli v názoroch na rôzne veci, spoločené záujmy a smerovanie v živote
@alysia : nejde o mne ide o to že vlastne ona s ním si sadne iba v jednej veci. Ale ja ked tak nad tým premýšlam čo si ja s nou píšem a o čom sa bavíme tak si všímam ako keby sme boli rovnaký .Ako keby som sa pozeral na samého seba. Ale vraj to potom nieje nič dobré... ked su si dvaja až tak podobný..
takúto situáciu nikdy nepochopí človek, ktorý si týmto neprejde sám.... chlap udrie, ospravedlní sa, donesie kvety a týždeň seká dobrotu, žena tomu uverí, odpustí mu a čaká, že bude všetko dobré,...ale taký, ktorý úmyselne udrie ženu raz, ju určite udrie znova a preto sa týmto dostávajú len do jedného skurveného deštruktívneho kolobehu kde si buď žena uvedomí, že to takto ďalej nejde, alebo sa zmieri s tým, že ho miluje natoľko, že to bude brať ako súčasť vzťahu...
Ono takí chlapi sú často strašní manipulátori a ženy si v takom vzťahu ani neuvedomujú, že sú pre nich len obyčajné bábiky na hranie, a preto radšej vytrpia raz za týždeň hádky, bitky len aby večer mohli znova zaspávať v náručí, v ktorom sa paradoxne cítia bezpečne....
@klaudiqaaa : ved to je ten syndrom týranej ženy . Chápeš ona napríklad chce ísť von on jej povie ,,vipadni" a ona mu povie ,,ahoj" a pred desiatou večer už aby bola doma lebo by po nej hulákal a neviem čo . A neviem čo by jej urobil keby prišiel na to že sa so mnou kamoší.
vidím väčšinou dievčatá ktoré spoznám, poznám a spoznám,poznám aj ich priateľov, ich partner je po väčšine necitlivý, neempatický blbeček čo si vlastne robí čo chce a naoko sa tvári že je ,,dobrý,, ... v skutočnosti ani nemôžem povedať že sú to zlí chalani, sú len primitívny a nemyslí im to dobre ... niektorí sa k nim správajú fakt hrozne, urážajú ich a ponižujú, aj v spoločnosti si ich nevážia ... občas mi je tých dievčat aj ľúto, len potom nad tým začnem uvažovať a v podstate sa má vec tak že ony si vlastne ani nič iné nezaslúžia, pretože inak by situácia nebola taká aká je...je to smutné ale inak sa to ani vidieť nedá ... zdravá rozumná žena si to totiž uvedomuje a situáciu vyrieši (či už opustením ,,debila,, alebo iného vyriešenia prípadu) ...
@klaudiqaaa a ako može byt taká blbá ta baba že si myslí ked týžden seka dobrotu že sa chlapec zmenil, wtf?!... ked vrah raz zabije niekoho, tak uz iba tazko sa zmení. V tom momente ako na teba zdvihne ruku by sa mala v žene ozvať jej sebaucta, pobaliť si kufre a ísť prec a nikdy s ním neprehovoriť. Ako sorry le také ženy su sprosté. Ak je chlap chronický násilník tak ani 20cm v gaťoch, milion euro na konte, a tucet ruži to proste nemá šancu zakryť a vylepšiť. TO JE IBA O SEBAUCTE A VY ICH ESTE OBRANUJETE-
Tak už o viacerých takých prípadoch som počul. To je nejak tak, že tá baba ho strašne ľúbi a ona si myslí že aj napriek tomu ako sa on správa ju rovnako ľúbi, len sa ľahko rozčúli, je nervák, má starosti a tak... ľúbi ho natoľko, že nejak odmieta prijať fakt že on by ju neľúbil a tým pádom mu všetko dokáže odpustiť, len nech sú spolu.
To sa nikam nepohne kým ju on nevymení za druhú, alebo kým sa ona nespamätá a nepošle ho kade ľahšie.
A ver mi že ak sa ti aj nejak podarí ju odhovoriť od neho, chvíľu ostane sama a potom si nájde nového. Ale nie teba.
Fungovalo by to možno tak, keby teraz sa ti podarí s ňou nadviazať nejaký bližší vzťah ako len kamarátstvo. Problém je, že dievčatá s takýmto chalanom sa boja ho podvádzať, lebo vedia aký je a že by bol možno aj schopný jej ublížiť.
Teraz neber ma že ja som na toto volaký odborník, sú to všetko len veci ktoré som odpozoroval a snažím sa poradiť
@sisi092 ty neveris, ze sa ludia mozu zmenit?
podla tejto logiky by si napr. teda niekoho, kto sa raz stane vrahom poslala rovno na smrt a nie do vazenia? (lebo vazenie je demokraticky prostriedok, ktory poskytuje priestor na zmenu - napravne zariadenie)
@matwejo neverím, to je naivita prosím ťa, ... clovek sa nevie velmi meniť máš podstatu povahy ktorá ti je daná, temperament, osobnosť si taký alebo onaký, vrahovia maju psychopaticizmus vysoký ciže nejaký altruista z vraha nikdy nebude, ani z neverníka sa nestane verný muž,sni z kkta co jazdí 230 nebude poslušný vodič. a ked je niekto raz nasilník a je schopny zene dat facku a ešte vidí že tá čupka si na to zvykla tak potom to bude iba horšie!!! To preco takýto muži ženu lákaju je druhá vec, testosteron, hormony a iné srandy čo bežia na nevedomej báze.
@sisi092 oooo áno, v momente keď chlap zdvihne ruku pobaliť kufre a ísť preč... haha... ale keď na teba ruku zdvihne po pár rokoch, po tom, čo všetko ste spolu prežili, čo všetko ste si naplánovali, tak len rozmýšľaš, či náhodou nebola chyba aj na tvojej strane, či náhodou si ho nevyprovokovala, či náhodou nie je hlúposť nechať to všetko tak kvôli jednému prešľapu.... druhý a každý ďalší prešľap ti príde dávať tieto dumky sám, ako každý správny despota s manipulátorskými taktikami a ty si nakoniec myslíš, že si žena, s ktorou sa nedá vydržať, že ťa bije, lebo si proste nanič a že si to zaslúžiš a preto bude najlepšie ak s ním budeš naďalej, lebo nikto iný by ťa aj tak nechcel a nakoniec si ešte budeš myslieť, aká je to láska keď je s tebou napriek tomu, že si neznesiteľná, za čo si občas zlízneš nejakú tú facku, ale to len z lásky, nech sa konečne spamätáš a nech z teba raz bude dobrá žena, taká, ktorú nebude musieť biť....
proste toto nepochopí nikdy žiadna žena, ktorá si tým neprejde, nikdy nikdy žiaden človek nepochopí čo sa ženám v takýchto chvíľach preháňa hlavou
ale inak @regan si len jej bútľavá vŕba, ona ťa nikdy chcieť nebude.Za tebou príde len keď jej je smutno, ale keď jej frajer zavolá že poď domov dáme si víno a pomojkáme sa, doláme si za ním nohy. choď hľadať niečo perspektívnejšie, taká žena si musí uvedomiť sama, nikto iný jej nedohovorí.
@matwejo jaj a k tomu trestu smrti, no tak ak to bolo neumyselne alebo v sebaobrane tak nema dovod ist na trest smrti..ale ak je to viacnasobný vrah alebo vrah ktorý proste konal úmyselne plánovite tak prečo nie, ked on zabil umyselne prečo on sám nemože byť zabitý ? To znie fér .. pokial sa to neprešetrí alebo čo lebo by sa to ľahko mohlo zneužívať... ale tak tie tresty co sa dneska dávaju vrahom su fakt výsmechom toho aký význam ludia prikladaju ludskemu životu.. však im dávaju pár rokov ... pritom by to malo bť doživotie nie ked je život v našej spolocnosti to Top najviac ?! Ale asi spreneverenie a tunelovanie je dôležitejšie... takže demokracia nedemokracia tu aj tak nie je, ani nebude.
Chlap, ktorý vás miluje, by nikdy nemal udrieť svoju ženu! Ani jej nadávať!
Poznám tiež vzťahy, dosť vzťahov, čo sa len hádajú a toto všetko, nechápem a ani nepochopím.
@klaudiqaaa to nedáva logiku ak to hovoríš zo svojej skusenosti ci? ako možeš mať razom všeobecne o sebe taku vysoku mienku a sebavedomie potom bum taketo kktiny si hovoriť pri jednom sprostom chlapovy ktorý ti toto melie do hlavy, ved to musí zbadať že to je cisté oblbovanie, ked pritom vieš že 20 dalších na teba caká a odčiarkava dni kedy snimi budeš.. to je nelogické. A pri jednom debilovy si hovoríš že si zaslužiš facku, že z lásky, že reku prevencia.? No dobre ak si ho podvadzala a robila kadejake sprostoti tak to by dávalo logiku že sa chlapec poriadne nasral a povedal si ,, co sa bude ondat i tak to je kurva, tomu dala, tomu dala, jednu jej vylepím však to má rada asi tak" ...lebo ak sa žena chová ala "podme si užívať" tak lahko stratí úctu od druhých, to by možno nasralo aj mna keby som bola chlapec a frajerka sa takto rozbehne..., ale dalej a potom vacsinou sama o sebe vyhlasuješ že si skvelá manipulátorka a s mužmi ti to ide, tak preco zase pri tom by si mala byt ty tá manipulovana.... celé to je protiichodné, neriešim lebo to je na moje CHAPANIE too much
tiež nechápem tote ženy, asi retardované sú, koľko ja počúvam, že ich muž týra, bije, nadáva a oni ho lúbia atd a ostávajú s ním, proste nerozumiem tomu, mňa keby chlap raz udrel ta by u mňa skončil nie ešte plaziť sa za ním budem
fakt, neviem no nechcem ti teraz hovoriť, že máš na ňu zabudnúť ale tak ked ona chce žiť radšej s idiotom tak nech
@alysia
ůproste na nič poriadne nemal nazor, nic mu nevadilo, strašne nekonfliktny typ"
Ty máš vo vzťahu rada konflikty?
O mne hovoria to isté, ale ja sa zas dokážem vyblázniť v športoch tam dovyrábam také kúsky že to sa určite nudou nazvať nedá.
Je rozdiel keď človek nie je nudný a keď sa správa nerozumne.
@michael760 ale čo je moc to je moc, ja som na niečo sa ho spytala a on ze ,,ja neviem" povedla som svoj nazor a kludne by som diskutovala o niečom, to nie ze mam rada konflikty, ale proste aspon hocijaka DISKUSIA a nie len stale ,,ano, asi to tak bude, mas pravdu, ja neviem, nezaujima ma to"
on bol nudny a ani nesportoval
@regan tak maju si byt podobni, ale zase nie ako vajce vajcu, to potom nerobi dobrotu, v niecom byt rovnaki av niečom sa doplnat a v akej veci si rozumeju? sex?
už malým chlapcom vštepujú do hlavy, neplač lebo chlapi neplačú. Nám zas nahovárajú, že ak nás nejaký chlapec prezýva, skrátka robí "zle" tak sa mu páčime...
@alysia : hej trefila si ! ja som to nenpísal schválne , len tak aby nestala reč, ako vidím, tak je tu kopa ludí a každý ma na takuto vec inýnázor. Ja osobne si vypočujem aj nazory iných ale nikdy nikomu nevnucujem tie svoje a ani dotyčny mne...To zasa ona športuje chodí behať.. ja zasa radšej horský bycikel a auto ..
@alysia
Tak to súhlasím, to ani ja nemám rád.
Ja sa snažím viesť diskusiu tak aby som nevyvolal hádku, tým že ona bude mať na určitú vec iný názor a ja iný a kvôli tomu sa začať hádať, to mi najviac lezie na nervy a snažím sa hádkam kvôli takýmto veciam vyhýbať .
lebo zeny nechcu slusnych tutkov..minule som o tom niekde pocul ..ze je to tak od prirody ze zeny chcu niekoho kto ich bude viest a kto im ako keby rozkaze co maju robit..nechcu takeho s ktorym mozu manipulovat..
@alex458 : jednoducha vec ,aj v dnešnej dobe u niektorých rodín to býva tak že dotyčné rodiny sa poznaju a niečo spolu maju , a keby ho nechala tak to niečo by sa narušilo a spôsobilo by to určité konflikty... smozrejme či je tento moj názor na 100% pravdivý nedokážem povedať, a ani sa to tak skoro nedozviem..
@sisi092 nedáva to logiku, lebo ako som už napísala, kto nezažil, nepochopí...ťažko sa mi o tom píše a preto odpoviem len k tomu poslednému čo spomínaš- ja som bola doma celé dni a hrávala hry a neflákala sa nikde ako on. a s chlapmi nemanipulujem, len asi práve vďaka tomu čím som si prešla som sa naučila robiť veci tak, aby som získala čo chcem... dokonca aj od neho
máš 25 rokova trápia ťa takéto pičoviny, to je neskutočné ... každý normálny chlap práši radšej peknú ako škaredú a tak žena radšej práši s bohatým ako s žebrákom si myslíš že keď má pekný kukuč a každý po nej ide tak si schválne vyberie toho najväčšieho kktka s predčasnou ejakuláciou a hanblivosťou aby mohla vyzerať ako matka tereza?
pre mňa by prvé udretie znamenal koniec.. nemám nad čím rozmýšľať .. v živote som zažila a videla násilia viac než dosť .. nedokážem veriť, že by sa to nikdy viac nezopakovalo.. lebo ono sa to vždy opakovalo .. pri každej jednej
mozno je to tym, ze ti dobri chlapci proste si na vsetko pytaju povolenie a proste ked chces zenu, musis spravit prvy krok ty, ked teda o nu fakt bojujes a nie ze pockas kym sa ona rozide a vsetko bude na poradecku...proste vyzeras ako taky slabosko co sam zo seba robi babu, ktora robi drahoty, ked vlastne cakas ze ona sa prejavi a povie, ze teda chcem ta moj vyvoleny...vsak normalne ked budete vonku ked ju tak velmi chces, proste jej daj pusu a ked to s nou nieco urobi tak to asi uz neznesie a opusti ho. vies vela krat je za tym aj to, ze zena nevie, ci by ju niekto iny chcel a nechce byt sama.
v drvivej vacsine su za tym vyhrazky toho partnera, nieco na sposob - rozides sa so mnou a zabijem ta a potom seba...
Psychicke tyranie, natlak, manipulacia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a obcas s tymi dobrymi je nuda a niektore su take spasitelky, ze si myslia, ze tych zlych chlapcov zachrania/zmenia
no tak niektorým babám to imponuje keď od frajera dostane sem tam po hube...
a tak isto je to aj v sexe, možná, že dotyčná je sado maso
@alysia : hádam s tymi zlými je nejaká zábava? a ak áno tak v čom je ta zabava lepšia? a charakterizuj nudu . myslím že ona nepatrí medzi tie spasiteľky..
joj, moja zlata čo ja všeličo viem, kde iní sa len učia, ja to už pomaličky zabúdam
,,chodila" som mesiac s dobrým clhapcom a myslela som, že ho zabijem, strašna nuda, grafik, ktorý by najrdsej v tichosti chodil na prechadzky, a pozeral filmy, za ten mesiac s nim som videla asi 50 filmov proste na nič poriadne nemal nazor, nic mu nevadilo, strašne nekonfliktny typ. To som ja už fakt, že chcela vyvolať hádku, lebo som umierala nudou
a ten ďalší u mňa zase strašne kecal ako mali sme spoločné záľuby, ale mali sme toho asi málo spoločeného
@regan jedna vec, no nei je to málo? Podľa toho možno o akú vec ide, pri partnerovi je ideál asi aby ste si sadli v názoroch na rôzne veci, spoločené záujmy a smerovanie v živote
Ono takí chlapi sú často strašní manipulátori a ženy si v takom vzťahu ani neuvedomujú, že sú pre nich len obyčajné bábiky na hranie, a preto radšej vytrpia raz za týždeň hádky, bitky len aby večer mohli znova zaspávať v náručí, v ktorom sa paradoxne cítia bezpečne....
To sa nikam nepohne kým ju on nevymení za druhú, alebo kým sa ona nespamätá a nepošle ho kade ľahšie.
A ver mi že ak sa ti aj nejak podarí ju odhovoriť od neho, chvíľu ostane sama a potom si nájde nového. Ale nie teba.
Fungovalo by to možno tak, keby teraz sa ti podarí s ňou nadviazať nejaký bližší vzťah ako len kamarátstvo. Problém je, že dievčatá s takýmto chalanom sa boja ho podvádzať, lebo vedia aký je a že by bol možno aj schopný jej ublížiť.
Teraz neber ma že ja som na toto volaký odborník, sú to všetko len veci ktoré som odpozoroval a snažím sa poradiť
podla tejto logiky by si napr. teda niekoho, kto sa raz stane vrahom poslala rovno na smrt a nie do vazenia? (lebo vazenie je demokraticky prostriedok, ktory poskytuje priestor na zmenu - napravne zariadenie)
proste toto nepochopí nikdy žiadna žena, ktorá si tým neprejde, nikdy nikdy žiaden človek nepochopí čo sa ženám v takýchto chvíľach preháňa hlavou
ale inak @regan si len jej bútľavá vŕba, ona ťa nikdy chcieť nebude.Za tebou príde len keď jej je smutno, ale keď jej frajer zavolá že poď domov dáme si víno a pomojkáme sa, doláme si za ním nohy. choď hľadať niečo perspektívnejšie, taká žena si musí uvedomiť sama, nikto iný jej nedohovorí.
Poznám tiež vzťahy, dosť vzťahov, čo sa len hádajú a toto všetko, nechápem a ani nepochopím.
fakt, neviem no nechcem ti teraz hovoriť, že máš na ňu zabudnúť ale tak ked ona chce žiť radšej s idiotom tak nech
nemusí to dávať logiku, ľudia nekonajú vždy len logicky a najlepšie ako by sa malo
ůproste na nič poriadne nemal nazor, nic mu nevadilo, strašne nekonfliktny typ"
Ty máš vo vzťahu rada konflikty?
O mne hovoria to isté, ale ja sa zas dokážem vyblázniť v športoch tam dovyrábam také kúsky že to sa určite nudou nazvať nedá.
Je rozdiel keď človek nie je nudný a keď sa správa nerozumne.
on bol nudny a ani nesportoval
Tak to súhlasím, to ani ja nemám rád.
Ja sa snažím viesť diskusiu tak aby som nevyvolal hádku, tým že ona bude mať na určitú vec iný názor a ja iný a kvôli tomu sa začať hádať, to mi najviac lezie na nervy a snažím sa hádkam kvôli takýmto veciam vyhýbať .
Psychicke tyranie, natlak, manipulacia.