stalo sa vam uz ze ste pre niekoho pomaly zniesli modre z neba , no on (ona) sa choval chladne a lahostajne, no akonahle ste sa tak zacali chovat aj vy, tak sa dana osoba zacala o vas zaujimat a bola celkovo strasne prijemna? co si mam o tom akoze mysliet
Viem, o čom píšeš. Môže to byť prípad pseudosadomasochistického syndrómu u psychopatickej osobnosti. Alebo je to jednoducho v tom, že si jej príliš nadbiehal a nezaslúžila si to a že ti potom príliš nadbiehala ona a nezaslúžil si si to. Je to divné, ale niekedy máme sklony neakceptovať prílišný záujem o našu osobu.
na niektorých platí ľahostajnosť a následovné dobíjanie či vynucovanie si pozornosti. nie vždy majú ľudia radi okato ponúkané veci a tak chcú to čo sa im neponúka, lebo to ponúkané vyznie "lacno"...no proste ked ti bude predavačka v obchode núkať zmrzlinu nejako silno, tak nechceš ,ale ked si nejakú fajnú zmrzlinu vyhliadneš v obchode, tak za ňou ideš. u niektorých to proste tak platí, ty si zrejme na niekoho takého narazil, netuším ako sa k tomu treba postaviť, veľa šťastia
@Xennus baby nemajú rady dobrých chalanov... alebo skôr by som to povedal tak, že keď vidí na tebe že jej znesieš aj modré z neba urobí si z teba hračku a nie partnera...
Ja to vidím na dvoch osobách okolo seba, ale nie sú v partnerskom vzťahu. Naštrbené kamarátstvo. On je až príliš veľký gentleman, má rád klišé vety a veľké obetovanie sa s patričným pátosom. Ona je Rak. Ale totálny. Keď má dobrú náladu, je to zlatá baba, ale za hocijakú maličkosť sa na vás naštve. On čosi spravil, čo ju naštvalo a ona sa naňho hnevá dodnes, nenájde na ňom nič dobré. On sa jej stále snaží vopchať do zadku a napraviť to (= zniesť modré z neba) a ona je stále viac podráždená. Ale ja a kamarátka už vieme, že jej sa nesmiete stále ospravedlňovať. Musíte ju nechať tak. Vtedy je milá. Ale keď vycíti svoju pseudomorálnu prevahu nad vami, stále sa bude hnevať a chovať chladne. Lebo ona je v tej chvíli tá, čo je nad vami a môže vám udeliť milosť, alebo nie, čo nikdy neurobí, aby si tú prevahu zachovala. Myslím, že tak to bude aj tu.
Lebo niektory ludia nevedia co chcu... maju radi istotu a ked ju maju mozu sa zatial obzerat po niecom lepsom . Ked ju zacinaju stracat a hrozi im ze istotu stracaju zacnu sa chovat inak , no myslim ze podstata hladajuca si nieco lepsie z takeho cloveka proste nevymizne a aj ked s tebou zacne chodit atd atd stale budes len istota .
Ale tak .., bla bla bla .... laska je vsemohuca ... bla bla ... za Fica nam bude lepsie .... bla bla bla .....
Poznam.... ono proste pre niektorych ludi si len docasne riesenie.... a chcu sa splhat vyzsie a vyzsie.... to nie je o priatelstve a uz vobec nie o laske to je tak povediac aby rec nestala.... a do takeho niecoho nie je dobre investovat lebo zakonite pride den kedy na teba ta osoba hodi bobek definitivne.....
tak to býva...teda nie vždy, ale zvačša chce človek to čo nemôže mať...čiže ak máš o toho druhého záujem, on kašle na to...ale keď teba to už prestane baviť, ten druhý má zrazu pocit že ťa musí mať..ale to len do tej doby kým ho zase nezačneš chciet ty..ja viem je to zložito napísané =D snad sa z toho dala vyrozumiet pointa =D
...a ešte k tebe @Johnny89 ...nie všetky baby sú také... ked už si tam chcel napísať to čo si tam napísal, pretože hej suhlasim s tebou, mal si tam napísat niektorý ludia sú taký..pretože aj podaktorý chlapci sú taký! ja len to
@Natalik8p hej jasné, nič neplatí pre všetkých.... a samozrejme rovnako pre baby aj chalanov... ja by som to skôr definoval že to je psychika... poznáš túto vetu že "niektorých vecí si začneme vážiť až vtedy ak ich stratíme" tak toto platí aj tu... to čo ľahko získaš tak si neceníš...
to je normálna vec...tiež sa mi to stalo nejeden krát.. či už je to vzťah chalan k babe alebo naopak, preto sa hovorí že nič netreba preháňať aj vo vzťahu by mala byť akási rovnováha lebo ak sa snaží len jeden a moc sa snaží je to veľká chyba lebo sa to všetko len obráti proti nemu..
"modré z neba" znášam pravidelne, jediný rozdiel je ten, že si od toho väčšinou nič nesľubujem, teda možno sa stotožňujem s tým, ako sa to hovorí, "jeden krát ja tebe, po druhý ty mne"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Vie, že jej znesieš modré z neba, tak nemá potrebu snažiť sa, vie, že ju máš stále rád a bla bla..
Akonáhle však zmeníš prístup, možno jej to vtedy zapne, že aha, nechcem ho stratiť, tak posnažím sa..
@Cocca-colla tak nejak som to aj bral, len som chcel vediet ci myslime to iste
Ale tak .., bla bla bla .... laska je vsemohuca ... bla bla ... za Fica nam bude lepsie .... bla bla bla .....
a som zvedavý kolko ludí mi napíše že to nieje pravda xD