Ahojte,začala som cvičiť s trénerkou a mením aj jedálniček. chcela by som však nejaké komenty, že ako ste svojou zmenou tela prešli vy,čo vám to prinieslo,ako ste postupovali,prípadne nejaké rady
ja som najviac schudla keď som 2 týždne nejedla, zo stresov a tak
ale nie. určite je cvičenie základ. sama na sebe vidím, že odkedy pravidelne cvičím, nemusím ani nejak rapídne meniť jedálniček a vidno výsledky. jem vlastne všetko čo predtým akurát v menšom množstve.
@impulse no mne ani stresy nepomáhajú,ja som sa s tým akurát dostala do nemocnice po tom ako som dostala záchvat a bola trištvrte hodinu v bezvedomí...ale to je jedno hm a sú aj nejaké potraviny ktoré vyslovene neješ? btw a chodíš cvičiť do fitka alebo cvičíš sama?
delená strava mi pomohla a každodenné cvičenie.. ale v podstate sa nejako neobmedzujem až tak strašne .
ale hlavne cvičím každý deň minimum 45 min ...niekedy aj viac...ale to cvičenie je super ..odkedy cvičím ani menštruačné bolesti nemám ..hoc sa mi nechce ale pomohlo mi to dosť
5kg za dva mesiace.
15kg za rok. treba lietat po vonku, lebo kde budes sediet doma nikdy, nebudes mat mensiu chut do jedla, akurat sa budes terorizovat, ze mas slabu volu.
@ivangeline čože ??? ako si to dokázala ? čo si jedla a čo naopak nie a ako často ? aké si mala raňajky, obed... ? ..aj ja chcem schudnúúť .. nie 30 kg ale menej
Tak normálne, tvaroh a ovocie alebo jogurt a aj na desiatu čosii podobné, potom veľký obed, neznášam polievky a večer zas len kopec zeleniny (šaláty), príp. ovocia....Žiadne pečivo, zistila som si, kt ovocie, ryža, zelenina, zemiaky, mäso..a bla bla je vhodnejšie než iné...a 2-3litre vody denne. A vždy o 8 večer hodina cvičenia, prípadne občas posilka...Všaak normálka. A dosť robí s tvojím telom to ako sa cítiš, pozitívnosť a dobrá nálada, zaľúbenosť v mojom prípade... a taak A počítala som kcal. 1200 denne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale nie. určite je cvičenie základ. sama na sebe vidím, že odkedy pravidelne cvičím, nemusím ani nejak rapídne meniť jedálniček a vidno výsledky. jem vlastne všetko čo predtým akurát v menšom množstve.
ale hlavne cvičím každý deň minimum 45 min ...niekedy aj viac...ale to cvičenie je super ..odkedy cvičím ani menštruačné bolesti nemám ..hoc sa mi nechce ale pomohlo mi to dosť
5kg za dva mesiace.