chcel by som poprosiť o nejaké rady
Mám 13 rokov a chcel by som mať vyšportované telo. Mám pernamentku v posilovni a ešte mám sa aj nejak inak stravovať? mám držať diety? alebo akú mám mať stravu?
Posiluj ale iba s vlastnou váhou, rob si kardio a jedz ako ti ráči ale všetkého s mierou, telo sa vie o bordel postarať, má na to orgány a keď ich nepreťažíš tak absolutne nič zlé sa nestane. SI mladý, máš rýchly metabolizmus a si v puberte, diety či obmedzená strava nie je nič moc to rieš potom ako starší
Okrem cvičenia s vlastnou váhou a kardia by som v tvojom veku nič iné neriešil, lebo zostaneš malý. A keď si malý tak akýkoľvek objem svalovej hmoty nevyzerá dobre.
Fitko, ale len s vlatnou váhou.. Sústreď sa ale viacej všeobecne na svoje zdravie, jec vela zeleniny a ovocia, nepi a nefajči.. Investuj do tabletiek na posilnenie imunity - odporúčam Cordyceps, zakúp si zdravotnú obuv » www.oblecsadoroboty.sk/zdravotna-obuv-... ...Čo sa týka spalovačov a proteinov, ešte máš na take veci čas.. Si mladá, nedodrb si zdravie, máš len jedno..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Čo trepeš niekedy sa v Sparte od 7 rokov cvičili na vojakov napr.
Tieto kecy tka nemám rád lebo sú to bullshity