lol. prečo nejdeš normálne na gympel a potom na medicínu/farmáciu? ako laborant zarobíš pár šupiek
možno ešte ten masér fajn, ale máš 14, kým dospeješ, 20x zmeníš názor.
@candy36 pretože skrátka nechcem ísť na gympel a zbytočne sa učiť predmety, ktoré mi budú na vš na 2 veci... a žiaľbohu ja nemôžem za to že človek sa v štrnástich/pätnástich rozhoduje o tom čím sa bude živiť a ešte k tej farmácií ... či budem farmaceutický laborant z gymplu ktorý keď príde na vš nebide vedieť nič prakticky iba teoriu alebo zo zdravotnej, kde budem mať aj prax tak zarábať budem rovnako. Prečo ? Lebo budem farmaceutický laborant, a nikde nebude napísané že či z gymplu alebo zo zdravotky...
@21mima04 nemusíš sa rozhodovať v 14-15. vôbec. a prijímačky budeš mať imho ľahšie z gymplu, neviem na akú konkrétnu školu teda chceš ísť ale....tvoja vec a keď budeš proste po strednej rodiť farmaceutického laboranta tak budeš zarábať hovno a pol, a keď náhodou za rok zmeníš názor budeš to kurevsky ľutovať, že si nešla aspoň na ten gympel
@candy36 okej .. trep si tu stále to isté .... ako keby sa z inej sš ako z gymplu nedalo ísť na vš .. nemusím sa v rozhodovať ? a čo mám pokračovať v základke ?? kks .. nie každého by gympel bavil ... len by ma ale zaujímalo ak skončíš ty
@21mima04 zlatíčko, myslím si, že viem toho trošku viac než ty, a hovorím ti, že PRÁVE TEN GYMPEL JE PRE TÝCH ČO SA NEVEDIA ROZHODNÚŤ TY TEĽA!!!
A nikdy som nepovedala že z inej školy ako z gymplu sa nedá ísť na vš ale tie praktiká čo budeš robiť na zdravotke ti na prijímačkách hovno pomôžu.
A takisto, JE TO TVOJ ŽIVOT, NIE MôJ, TAK SA TU KURVA NEROZČUĽUJ PROSÍM ŤA.
A nekričím, len som ti to napísala veľkými písmenami preto, že malým očividne nechápeš.
A rozhodne skončím lepšie než ty, ak sa po dvoch rokoch zdravotky rozhodneš že ťa baví úplne niečo iné a budeš v 17tich začínať odznova na inej škole
Práve to, že takých prestupov maximálne nelogických je až príliš veľa ti hovorím to, čo sa tu celý čas snažím povedať: na tom gympli máš aspoň dosť času dospieť a zorientovať sa v tom, čo FAKT chceš ísť robiť.
Môj subjektívny názor,resp. keby sa mám rozhodnúť ja,tak maséra okamžite vylúčim,pretože na neho si môžeš spraviť kurz po škole a nie kvôli tomu chodiť 4 roky na strednú a maturovať.Čiže masér = strata času =>nie.
Laboranta by som si nevybrala tiež,lebo..jednoducho by ma to nebavilo,aj keď neštudujem,viem to už teraz.Najrozumnejšie z tohto vidím tak toho farmaceutického laboranta,avšak rátaj s tým,že po tomto odbore by si mala ísť na VŠ a ako tu bolo už predo mnou napísane a tebou nepochopené,v tomto prípade by bolo lepšie ísť na gymnázium,ale keď nechceš okéj.V každom prípade,ak sa nevieš rozhodnúť,choď na DOD,na danej škole a tam ti povedia o jednotlivých odboroch viac informácii,a potom sa ti bude rozhodovať lepšie.
GL :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
možno ešte ten masér fajn, ale máš 14, kým dospeješ, 20x zmeníš názor.
A nikdy som nepovedala že z inej školy ako z gymplu sa nedá ísť na vš ale tie praktiká čo budeš robiť na zdravotke ti na prijímačkách hovno pomôžu.
A takisto, JE TO TVOJ ŽIVOT, NIE MôJ, TAK SA TU KURVA NEROZČUĽUJ PROSÍM ŤA.
A nekričím, len som ti to napísala veľkými písmenami preto, že malým očividne nechápeš.
Práve to, že takých prestupov maximálne nelogických je až príliš veľa ti hovorím to, čo sa tu celý čas snažím povedať: na tom gympli máš aspoň dosť času dospieť a zorientovať sa v tom, čo FAKT chceš ísť robiť.
Laboranta by som si nevybrala tiež,lebo..jednoducho by ma to nebavilo,aj keď neštudujem,viem to už teraz.Najrozumnejšie z tohto vidím tak toho farmaceutického laboranta,avšak rátaj s tým,že po tomto odbore by si mala ísť na VŠ a ako tu bolo už predo mnou napísane a tebou nepochopené,v tomto prípade by bolo lepšie ísť na gymnázium,ale keď nechceš okéj.V každom prípade,ak sa nevieš rozhodnúť,choď na DOD,na danej škole a tam ti povedia o jednotlivých odboroch viac informácii,a potom sa ti bude rozhodovať lepšie.
GL :-S