Modelová situácia 1: Si dlhšie v práci a si hladný. Pri práci máš menšie potraviny (napr. Samošku). Čo zdravé, sýte a rozumne drahé si kúpiť?
Modelová situácia 2: Si v centre mesta a si hladný. Okolo sú fastfoody. Čo zdravého si kúpiť?
Mám problém, že furt si kupovávam sladkosti, bagety, sladké pečivo a tak. Chcel by som si kupovať niečo zdravšie, ale neprichádza mi na um žiadna alternatíva
ja si vyrabam domace orechove tycinky z datli a orechov nic viac tam nieje ma to 500kcal na kus a je to popici fajne a turbozdrave. idealna energia to go
cottage cheese, mozzarella + nejaké pečivo + zelenina, ale sýte to moc nie je ... najlepšie si je jedlo pripraviť doma a priniesť v krabičke ... minule som sa inšpiroval týmto videom a spravil si do práce, niečo podobné a bolo to fajn, určite lepšie ako bagety
@emzaaak verejne ti poivem ze vsetko pomelies a vymodelujes datle a orechy v pomere 5:6 orechy ake chces ja davam arasidy mandle kesu pistacie ale mozes aj kakaove boby a kokos. Ja si oriesky nechavam aj kusky nech je chrumkave. Datle po pomleti su taka husta lepkava guca ked sa to spoji s mletymi orechami je to chutne a da sa to tvarovat. vaukuujem to nech to vydrzi aj mesiac.
@depropex Aha super hodim si screen. A neviem ci poznas, ale kamaratka mala tiez podobny recept, len ona tam este cosi piekla. Som si myslel ze to mas to iste, lebo uz som sa jej to pytal asi 8x a stale si to neviem zapamatat.
Ked sa vracias do ofisu tak moznosti su obrovske:
Mozarellu a rajciny
Hummus a mrkvicky
Cottage cheese
Jablko a arasidove maslo (to ofc budes mat na viackrat)
Proteinova tycinka
Ovsene vlocky s vysokopercentnou cokoladou
Musli vlakninove a skyr
Lucina a kaiserka a paradajky
Cista sunka a oriesky
A tak...z viacerych veci sa do prace daju urobit zasoby do skrinky a mat vzdy po ruke (vlocky, cokolada, oriesky, proteinove tycinky atd...)
Klasika rožky a bambíno v samoške... vo fast foodoch ako je napr mekáč cheese tak 3 kusy, a keď tak hot dog v stánku... čo je zdravé čo nie je diskutabilná vec, pokiaľ vydáš viac energie ako príjmeš
obchod: @3 akurát k prípadnému hummusu skôr mrkvu.. alebo ešte fazole v konzerve mávajú hádam úplne všade.
fast food: ak také vôbec robia u kebabára, tak falafel so zeleninou v placke.
1) orechy
2) Subway, whole grain bagetu, turkey breast a ako dresing olivovy olej. Pripadne mekac, angus beef (daj si tam 2 extra masa), bez hranoliek a drinku a zjedz len maso a zelinu bez zemle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2) Asi nejaký šalát s kuracím mäsom, mozzarellou a dresingom, i ked neviem či sa z toho naješ.
Smoothie
Proteinovu tyčinku
Nejaký menší šalát (mávajú v Alberte alebo Bille)
A co sa tyka fastfoodov hladam vyvarovne kde si dam polievku a namixujem si vlastny salat pri pulte, ale je to dost bieda tunak.
Mozarellu a rajciny
Hummus a mrkvicky
Cottage cheese
Jablko a arasidove maslo (to ofc budes mat na viackrat)
Proteinova tycinka
Ovsene vlocky s vysokopercentnou cokoladou
Musli vlakninove a skyr
Lucina a kaiserka a paradajky
Cista sunka a oriesky
A tak...z viacerych veci sa do prace daju urobit zasoby do skrinky a mat vzdy po ruke (vlocky, cokolada, oriesky, proteinove tycinky atd...)
fast food: ak také vôbec robia u kebabára, tak falafel so zeleninou v placke.
2) Subway, whole grain bagetu, turkey breast a ako dresing olivovy olej. Pripadne mekac, angus beef (daj si tam 2 extra masa), bez hranoliek a drinku a zjedz len maso a zelinu bez zemle.