nemám rada zeler veľmi, ale už sa to nejako láme vo mne...a varený kaleráb, radšej surový....a tekvicu tiež len v určitej forme....ale zato ľúbim brokoliu, cuketu, rajčiny, baklažán, karfiol, zelenú fazuľku, hrach, redkovku aj bielu aj červenú, mrkvu.... neviem, ja zjem zo zeleniny skoro všetko
čo sa ovocia týka tak ananás nejem, alebo len v malom množstve, lebo alergia....jablká vybrané druhy len žltý melón som nemala rada, ale teraz už nepreberám....vlastne tiež asi skoro všetko zjem....najradšej ale citrusové veci asi
co ja viem zo zeleniny mam asi najradsej hrach , cibulu , kukuricu a vselico nemam rad a z ovocia mam najradsej jahody , banany a nemam rad napriklad grep
nenavidim z celej duse cibulu radsej by som sa zabila, moze byt navarene aj najlepsie jedlo na svete ak v nom je cibula tak si nedam ani kusok. a inak aj por nemusim, kopor, rajciny..
MILUJEM ovocie aj zeleninu. Zjem všetko. Ale za čím sa nejdem trikrát potrhať - zlenina: biela paprika. Je mi z nej ťažko. Ale kalifornské papriky mlujem Milujem RAJČINY, hrášok, karfiol, kaleráb ale aj brokolicu, cukinu, baklažán, šampiňóny...samozrejme, nechrúmem surový petržlen ani zeler, ale v jedle s tým nemám problém. Zjem aj surové zemiaky, surovú brokolicu, karfiol..
Z ovocia taktiež milujem všetko, hlavne exotické ovocie ako grep, ananás, mango ale milujem tiež jahody, čučoriedky, maliny, egreše, melón žltý aj červený, MARHULEEEE, broskyne...ž dlhšiu dobu nejem kiwi, neviem prečo, skrátka mi prestalo chutiť. Ale zjedla by som, len nevyhľadávam. Tak isto sa nejdem zabiť za jablkami, ale niekedy mám vyslovene na ne chuť - najviac mám rada Granny´s Smith, idared a tie letné biele - ľúbim kyselkavé jablká. A hrušky ľúbim buď tvrdé, alebo mäkké sladučké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ovocie mi chutí asi všetko
čo sa ovocia týka tak ananás nejem, alebo len v malom množstve, lebo alergia....jablká vybrané druhy len žltý melón som nemala rada, ale teraz už nepreberám....vlastne tiež asi skoro všetko zjem....najradšej ale citrusové veci asi
reďkovku by som ešte zjedla
ale papriku ee (iba v leči/e)
a z ovocia neľúbim hrušky
zelenina- kel moc nemusím,petržlen,zeler ,hrach..
jediné čo mi moc nechutí je žltý melón
A zo zeleniny neznasam dynu
a milujem čerstvé jahôdky
zelenina - cibuľu nemôžem jesť
z ovocia nemam rada jablka moc
Z ovocia mi chutí najviac, Liči, čerešne, hrozno, jahody, čučoriedky, hurmy kaki, avokádo, mango.
Zo zeleniny paradajky, cibuľka, olivy, celer, uhorka, pór, petržlen. to sú také top
Z ovocia taktiež milujem všetko, hlavne exotické ovocie ako grep, ananás, mango ale milujem tiež jahody, čučoriedky, maliny, egreše, melón žltý aj červený, MARHULEEEE, broskyne...ž dlhšiu dobu nejem kiwi, neviem prečo, skrátka mi prestalo chutiť. Ale zjedla by som, len nevyhľadávam. Tak isto sa nejdem zabiť za jablkami, ale niekedy mám vyslovene na ne chuť - najviac mám rada Granny´s Smith, idared a tie letné biele - ľúbim kyselkavé jablká. A hrušky ľúbim buď tvrdé, alebo mäkké sladučké
mňam jablká pomaranče slivky ringloty mandarínky banány...
nemám rada len paradajku