ja kupujem v orientálnom obchode kde majú hennu, caje, knihy o náboznstvách a takéto veci. mám to asi 5 min od domu takze okay a ani to nieje take drahe, ale ak mas v meste nejaký obchod zameraný na caj/ zdravu vyzivu tak aj tam by mali mat taketo caje
@rubic@5 skoro v kazdom jednom obchodnom dome predavaju sypane caje, tak myslim ze neni az tak problem jeden kupit
sackove mi chutia skoro vsetky tak isto
ani jeden... sypaný bez sáčku... alebo v čajovni dávame aj čaj do hrnku so sebou (normálne za 20 kč dostaneš sypaný kvalitný čaj do toho filtrového "papiera" alebo čo to je, ponorený do vody v hrnčeku ktorý si zobereš so sebou preč...a je na tebe či ho vrátiš)
Jedine sypaný - a keď si mám vybrať tak Kokaicha alebo klasika Sencha alebo čo ja viem čo ešte ... ale keď si mám vybrať medzi bielym a zeleným tak biely
@etelnair@antifunebracka Bordel čo zostane po "normálnom" čaji, všetky omrvinky, posekané stonky a tak. To je akoby si tie spečené zvyšky strúhanky nazval rezne.
@demoniqangel viacero vedcov z ustavu vegetabilnych potravin a rastlinnej produkcie vfu brno s tebou nesuhlasi a tvrdi ze kvalita (na nasom trhu) bezne dostupnych porciovanych cajov nijak nezaostava za kvalitou sypanych
Nakoniec som si kúpil Popradský v akcii za 80 centov z jednoty /rozhodla cena / ešte som ho neokoštoval, tak snáď sa nezgrciam a ak áno, tak 80 centov hore-dole
ja pijem zelený čaj a teraz pijem klember a kúpila som si dukát a pila som aj popradský. Chutia rovnako. A vôbec si čaj ani nesladím s cukrom a keď je med tak s medom je to lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
sackove mi chutia skoro vsetky tak isto
Top topov,,, matcha, kráľ zelených čajov
alebo sypaný zelený čaj earl grey
A rôzne obdobia som mal rád rôzne čaje ale ak sa pýtaš na supermarket tak je zbytočné to rozvádzať
Sem do SR chodia sracky.
Sypany ale ked uz tak.
ale to sa porcovane neda kupit,