Tmave vlasy, pohlad ako psicek, pekny mily usmev, take velke telo ochranujuce, umelecky zalozeny, obetavy, oddany, aby mal zmysel pre romantiku a bol mi aspon na 50 percent podobny , a mal by ma vediet rozosmiat... a nech to neni debilko a decko
inteligentný vtipný chlap s dobrým srdcom,s luxusným autom v prepychovej garáži, s vysokým statusom v spoločnosti...mám ešte piokračovať alebo sa hneď zmieriť s nereálnosťou tejto túžby?
Mala by byt pekna a musime si rozumiet po povahovej stranke... nesmie byt zakerna, chladna, sprosta, klamat, vydierat, stale sa stazovat, podvadzat.... nemala by byt stale v depke a stale sa psychicky zrucat... atd
@malapohroma pripominas mi jednu moju kamaratku, ked citam tvoje naroky na idealneho chalana... a ako pozeram mas aj v priateloch preco tie najlepsie holky su vzdy nedosiahnutelne
milý, praktický, zábavný a človek, ktorý chce v živote niečo dokázať. A nebolo by odveci, keby nepil, nefajčil a nedrogoval. Inak vysoký, chudý s dlhšími vlasmi A musel by ma brať takú, aká som
@exonr no uz len vies posudit kto je kurva a ktora nie je! zarazaju ma taketo stupidne hlasky ako "len takych vela nieje" zaujimalo by ma kriterijum k tomu ako nebyt kurvou. pretoze na vsetky baby hovori stale niekto ze je kurva. fajn su kurvy ale je velmi velmi velmi velmi vela dievcat ktore nie su kurvy tak nechapem preco pisete ze takych je uz malo a podobne blbosti.
@sula Tak kurvy su podla mna tie ktore chodia kazdy tyzden s niekym inym.Ale tak urcite je aj vela takych ktore niesu kurvy ale to su vacsinou len tie ktore niesu moc pekne..takze tak Myslel som to tak ze je velmi malo takych dievcat ktore su pekne a niesu kurvy Ale tak ty si podla mna vpohode tak sa nerozculuj
hmmm. 190cm 100kg, siroke plecia. modre oci a rovne alebo vlnite blond vlasy tak po pas (vlasy huste leskle a zdrave). potooom...ma rad pivo a mna ale mna ma radsej ako pivo. daky metlak alebo podobna haved v ciernej kozenej bunde a kanadach. cielavedomy, ziadny workoholik, ziadna prizivnicka socka co cely den nic nerobi len picuje. nech je schopny vyhodit veci co nepotrebuje a nech sklapa hajzlovu dosku. este by mohol hovorit tak 2 svetovymi jazykmi, byt technicky typ (rozumej-vie vymenit ziarovku), studovat alebo pracovat, mat nejake zaluby, idealne nejaky hudobnik. potom....trpezlivy, mily, zlaty, komunikativny, empaticky, otvoreny, s toleranciou pre hormonalne nevyvazene stavy, ziadny nasilnik ani erotoman ale zase ani frigidny. a este musi hriat a pekne vonat. a zmysel pre humor a lasku k jedlu.
moj ideal: vysoky, tmavovlasy, inteligentny, vtipny, uprimny, romanticky, komunikativny, tolerantny, pozitivne naladeny, verny, ochotny ma vypocut, nefajciar, a aby mi daval najavo svoju lasku
Nemala som vysnívaného chlapa. Páči sa mi určitý druh chlapov, to je fakt (a som rada, že ten môj si nechal narásť briadku, čo je mňam ), ale keby som si rozumela s nejakým, ktorý by nemal dlhé vlasy, nebol by problém. Vzhľad je len perlička, aj keď je fakt, že nepôjdem zámerne po niekom, kto sa mi nepáči.
A ten môj pičiak je zhodou okolností chlap, ktorý mi maximálne vyhovuje so všetkými chybami a neduhmi
na vyzore mi tak nezalezi... jednoducho sa mi musi pacit, ale nemam neaku specificku predstavu, lebo vsetky moje priatelky, ktore som mal do teraz vyzeraju dost odlisne... Ale s mojou terajsiou polovickou som maximalne stastny, cize by som nemenil
musí mať charizmu a niečo vyžarovať, z čoho sa mi podlomia kolená... Inteligentný, nebudem sa s ním rozprávať o tom, ako piatok večer sa bol ožrať s kamarátmi... Musí byť spoločenský a nie domased... A mal by ma milovať
idealne zena neexistuje avsak pre mna je idealna ta, ktora je mi verna, veri vztahu a nedokaze z neho vycuvat len preto, ze ju uz nebavi, ze je daco stereotypne, ktora je uprimna, neklame, ma daco v hlave, nieco vie, ma svoje ciele, vie tvorit hodnoty, nie je na peniaze, vie platit i za chlapa, vie byt sialena, vie byt vazna, vie milovat a je zodpovedna. To iste moze cakat odo mna.
načo si robiť idealy? lebo ked sa človek zalubi tak tie chyby bud začne tolerovať alebo sa stanu nepodstatnymi....a idealy len zaslepujú človeka....krásny príklad je v knihách anny zo zeleneho domu
proste si ma muís získať, musí v nom byť to NIECO co ma k nemu stále tahá. výzorovo to nedokazem vymedzit, doteraz ma brali v podstate odlisne typy, jedine co mozem povedat je, ze sa mi este nepacil chlap bez vlasov/s minivlasmi a este neznasam briadku strihu zabia kunda (ten hnusny pasik tenky bleeee)
V odpovedi budem asi chladna..... pred rokom by som dokazala vymenovat milion vlastnosti "Aky by mal byt ten pravy"..lenze uz vyse roka mam priatela..a..co ja viem..ten zoznam sa nejako upravil podla neho..alebo skor povedane..on sam ho upravil tym ze som ho zacala lubit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
cierne emo vlasy
chudy
vysoky
citlivy
romanticky
nezny
empaticky
nefajciar
nealkoholik
ne.. drogista? no.. neberie drogy
inteligentny
ovlada nejaky hudobny nastroj, najlepsie gitaru
ma rad deti a zvieratka
vie pocuvat a objat
no proste......... snivajmeeeeeee
ved by som sa pri nom citila ako supka od zemiaku
a sakra, neviem na nič hrať- len na flautu som sa učil v tretej tiede
kreslim gayov, fotim gayov v sims, pisem o gayoch, chcem byt gay.
a ja som len sproste dievca .________.
b) buď by mal byť dedič, alebo by mal pracovať na ropnom vrte, aby som mu mohla míňať veľké prachy )
c) mal by ma milovať tak veľmi, že by nevidel ako hrozne ho využívam
zase tak veľa nechcem
hm, vedel som, že na to prídeš - ale veď sa dajú prípadne vyžehliť
ale mam stastie ze som baba a som na chalanov, no
ale ak by spĺňal bod a) tak by som ho asi milovala a to sa prieči s ďalšími bodmi... sakra :/
Ale inak to myslím vážne.. ale to je taký špecifický pohľad, ale ja som si ho nazvala hentak
aby mala cerne vlasy a pocuvala punkrock
ala taka asi nieje takze zatial mi postaci aj ten vysavac..
a k téme.. vtipný atraktívny cvok
nevytváram si ideály, význam to nemá
zelené oči,
krásny úsmev,
dokonalý nos,
vyšší odo mňa
nech sa mu v pohode dajú robiť zimomriavky na rukách (ja viem, strašne odveci požiadavka),
Aby vedel počúvať
a pochopiť
podporiť
rozosmiať
Aby ma mal rád takú, aká som
a aby mi to dokazoval
........................
zase, nie je toho veľa
ale mal by sa pribižiť k dokonalosti, mal by byť spravodlivý, tolerantný, odvážny a mať chuť žiť.....................
filip
Ideál neexistuje, pretože počase vo všetkom vidíme nejaké tie chyby. A keby je ideál, bola by nuda.
@
ale ja inak vobec nie som narocna.
A ten môj pičiak je zhodou okolností chlap, ktorý mi maximálne vyhovuje so všetkými chybami a neduhmi