ahojte...chcela som sa opýtať čo si myslíte o rakovine prsníka...aká najmladšia žena ju môže podľa vás už dostať ? samovyšetrenia odporúčajú od 20tich ale podľa mňa by sa to mohlo objaviť aj skôr..nemáte niakú takúto skúsenosť? s mladými ženami ktoré j
mlade baby ked maju hrcky je to vacsinou nezhubne vcera mi jednu vyberali... ale este to islo na testy tak snad som zdrava.. ale vzdy to treba dat skontrolovat..
hrčka hneď nemusí znamenať rakovinu. Môžú to by aj hormonálne zmeny, cysty, nezhubné nádory, ale to znamená či hrčka rastie alebo nie. Ak nerastie tak to nie je rakovina. Ak hej tak to je rakovina.
A zohráva veľkú ulohu DNA. Ale hrčky sa môžu objaviť počas a koniec menštruácie. A je to normalný jav. Niekedy to vymizne a inokedy a to už musí liečiť genekológ. Pošle babu na sono aby zistil ako je správanie hrčky a poprípade ale to je len malokedy vyberie a pošle na biopsiu na výlučenie zhubného nádoru.
Spolužiačka mala hrčku a lekárka jej zistila, že má vykyvy hormónov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Na veku podľa mňa nezáleží. Veľa zohrá genetika a podobne
A zohráva veľkú ulohu DNA. Ale hrčky sa môžu objaviť počas a koniec menštruácie. A je to normalný jav. Niekedy to vymizne a inokedy a to už musí liečiť genekológ. Pošle babu na sono aby zistil ako je správanie hrčky a poprípade ale to je len malokedy vyberie a pošle na biopsiu na výlučenie zhubného nádoru.
Spolužiačka mala hrčku a lekárka jej zistila, že má vykyvy hormónov.