sako
ale aby som sa rozpísala, lebo dnes som bola farebná a skombinovaná tak, že som mohla zhodiť hociktorú vrstvu a stále to bolo zladené a chcem sa pochváliť
červené lodičky
horčicové pančucháče
na tom tenké čierne pavučinové, aby som stlmila horčicovú a ladili mi k pavúčikovým náušniciam
bordovú sukňu
fialové tielko a tenká fialová blúzka
horčicový sveter
šedé sako
tmavopetrolejová kabelka, odtieň, kt. šiel aj k šedej, aj k bordovej, aj horčicovej aj k fialovej
tielko by som si aj odpustila, ale blúzka mala vcelku veľký výstrih
podla toho v akej nalade sa zobudim niekedy som kludne cely den v saku aj ked je 300 stupnov a niekedy ked je zima a prsi kludne beham v kratkom rukave , ale to bude asi tym ze mam dast a zimu rada
@sumivybanan horčicová je proste taká tlmená žltá, možno si predstav také to žlté lístie, nerada používam príliš špeciálne názvy, ale ak by som napísala žltú, tak by si každý predstavil niečo výraznejšie
niečo takéto
a fialová taká bežná tmavšia fialová
niečo medzi týmto
a týmto
dúfam, že ešte nemusím hľadať aj presný odtieň bordovej, lebo to by som už scvokla
@sumivybanan pre toto nemám tak rada tie špecifické výrazy, ale inak oba obrázky boli horčicové, ale ani jeden plne nevystihoval sveter! (a teda horčicová je výnimka preto, lebo je to veľmi špecifická žltá
@mielikki rozumiem btw, ty nosiš v takomto počasi lodičky? prepač, za opytanie ale čo by si odporučala všetkym ženam ktore sa brania noseniu takychto topanok?
@sumivybanan gumáky nemám! a mám rada svoje červené lodičky!
a prečo by som im mala niečo odporúčať? Ich vec. Ak by som mala behať viac, ako na zastávku, zo zastávky a v robote tak na vécko a na vodu, možno potom niekde do potravín, tiež by som ich nenosila a obula si niečo pohodlnejšie
@sumivybanan ja som stále trocha nezodpovedné decko a fakt, že som zárobkovo činná túto skutočnosť nezmení
a nakoľko som stále decko, záver toho komentáru bol vrcholne nevhodný
včera som mala tenkú mikinu čo slúži ako tričko s dlhým rukávom, potom jarný/jesenný kabát, dnes teplejšiu ale rpefukujúcu mikinu lebo ma kapucu, predtym den krátky rukáv a taky štandart tenšie sako čórne ku všetkému... vyber si...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale aby som sa rozpísala, lebo dnes som bola farebná a skombinovaná tak, že som mohla zhodiť hociktorú vrstvu a stále to bolo zladené a chcem sa pochváliť
červené lodičky
horčicové pančucháče
na tom tenké čierne pavučinové, aby som stlmila horčicovú a ladili mi k pavúčikovým náušniciam
bordovú sukňu
fialové tielko a tenká fialová blúzka
horčicový sveter
šedé sako
tmavopetrolejová kabelka, odtieň, kt. šiel aj k šedej, aj k bordovej, aj horčicovej aj k fialovej
tielko by som si aj odpustila, ale blúzka mala vcelku veľký výstrih
niečo takéto
a fialová taká bežná tmavšia fialová
niečo medzi týmto
a týmto
dúfam, že ešte nemusím hľadať aj presný odtieň bordovej, lebo to by som už scvokla
podľa stupňa zimy
podľa nálady
podľa zvyšku oblečenia
@mielikki aha jasne ja som si skôr predstavoval takuto » encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
(a skutočná farba môjho svetra je tak niekde uprostred
a prečo by som im mala niečo odporúčať? Ich vec. Ak by som mala behať viac, ako na zastávku, zo zastávky a v robote tak na vécko a na vodu, možno potom niekde do potravín, tiež by som ich nenosila a obula si niečo pohodlnejšie
a čože toľké výzvedy?
a vieš ako, starnem, kancelárska robota, nejako som si zvykla
a nakoľko som stále decko, záver toho komentáru bol vrcholne nevhodný
@ ale ja som ešte puberťak
@darkestangel ako dietovala? mňám, a pojdeme do tej rusticany ? ozaj?
pôjdeme pôjdeme... pozývaš?
ano, ale platiš
a ja chcem svoje žužinko!!!
ale vacsinou tricko s polo alebo kratkymi rukavmi a na to moj relativne novy jesenny kabat, z ktoreho ma zatial nepresla radost