Mne sa výzorovo hrozne páči značka G-shock, ibaže tie sú iba mužské. Ale existuje aj ženská verzia, Baby-G. Aj tie vyzerajú veľmi dobre, ibaže mi prídu príliš drahé (cena sa pohybuje medzi 100-300eur)
Ja neviem.,ak sa mi hodia k tomu, čo mám na sebe a ukazujú čas, tak mi je jedno, či stáli 5€z aliexpresu alebo 1000€. Vlastne nie, to druhé by som sa bála nosiť
michael kors vzdy sa mi tie pacili najviac konkretne MK2424 a aj som ich dostala v dnesnej dobe je to trendy kde kade chodim na kazdom cloveku vidim hodinky
hlavne nech dobre vyzerajú a ukazujú čas... takže niečo ako @mielikki ja mám na ruke teraz z Aliexpressu, stáli asi 4 doláre, výmena remienka a baterky ma stála síce 6 eur ale sú pekné jednoduché čierne elegantné a som s nimi spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Prvé dve lebo majú kvalitný mechanizmus a nie sú extra drahé, Skagen majú krásny dizajn
A celkovo ta znacka sa mi paci