Je mi to jedno, asi ako znak "Vďaka ti, Bože, že nie som tehotná". Brucho ma bolelo asi 2x v živote, zle mi nebolo nikdy a inak neviem, či je to tou hladinou hormónov, ale nikdy nie som podráždená alebo nervózna, práveže by som sa túlila, škrabkala...
tak ako @11
a neviem prečo, ale rada s tým oboznamujem ľudí, že menštruujem mi to vždy spraví dobre, keď to niekomu poviem a nemám ani menštruačné výkyvy nálad, tie mám totižto aj bez toho aby som krvácala
Ked nemam nic na plane tak OK. Ale nenavidim, ked planujem dovolenku pri mori a ona JUST mešká! Už to vidím, prvý deň na pláži a ja ju dostanem *shoot myself*
Uf no, obcas ako dobre znamenie, obcas mi skazi plany a tak. A zavidim zenam ktore ani nepocituju ze ju maju, lebo ja som vtedy este viac vybusnejsia ako inokedy (a to je co povedat), vsetko ma nasere a este k tomu tie otrasne krce.
Je mi zle vždy len v druhý deň a to +-5 hodín - ale to sa zmietam v kŕčoch, ležím vo vani a hovorím si, že teraz už naozaj zomieram... no a potom už ani neviem, že je (nebyť tých obmedzení)
Mňa zas úplne všetko rozplače keď mám. Niekto na mňa zvýši hlas, a už by som ronila slzy. Čím viac sa to snažím potlačiť tieto prehnané emócie, tým viac sa im nedá zabrániť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A prve dva dni zvazujem sebasterilizaciu spinkovacom, lebo umieram, a neznasam investovat dve eura do tamponov a neznasam sa prebalovat furt.
a neviem prečo, ale rada s tým oboznamujem ľudí, že menštruujem mi to vždy spraví dobre, keď to niekomu poviem a nemám ani menštruačné výkyvy nálad, tie mám totižto aj bez toho aby som krvácala
Krce a bolesti nemavam, nejake divne emocie zmeny nalad iba sem-tam a vacsinou sa z toho aj tak smejem, takze v pohode.
Je v nás
Mesiac v nás