Mám menší problém. Začiatkom septembra som sa presťahovala do Anglicka. Spočiatku som stále len plakávala, pár dní som vôbec nejedla (proste som nemala chuť), iba som ležala a mala úplne v phy. Po mesiaci som sa bola zaregistrovať u lekárky. Pri v
Zivotospravu mas celkom peknu, ja by som sa skusil viac sustredit napriklad na cvicenie, mozno ta to viac prinuti k spanku... Ale to je zas otazka casu. Taktiez ak napr. vela casu travis za PC (t.j. viac ako 3 hodky denne) skus to zredukovat... Good luck.
Pi veľa zeleného čaju, skús zmeniť šampón, najlepšie nejaký bezsilikónový. Ale skús urobiť aj niečo s tým spánkom a netráv pred polnocou čas na birdzi :-S
@hadimistr - maximálne 4 hodiny, ak vôbec spím - ale čo mi je úplnou záhadou je, že ako som vytvorila fórum, na ďalší deň som po prvý krát spala okolo 7 hodín!
Zázračný birdz.
@vitaeestamor - to s tým PC si úplne trafil, pretože za ním trávim veľmi veľa času, kvôli škole, pretože nám odporučili veľa čítať - no a kedže veľa slovíčok z business english nepoznám, trávim hodiny nad slovnou zásobou, hĺadám si synonimá, použitia vo vetách a tak...čiže trefa!
Ten spánok môže byť - a to potom determinuje aj to ostatné - vlasy a pleť.
@jemino - bola som si dnes kúpiť, ďakujem za radu.
@orfea2 - tak to teda netuším... myslíš, že by to bolo tým? :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aj spánok by sa už mal upraviť a stále nič
ale bol ..mozno sa teraz dostavili jeho následky ...je veľa príčin z čoho to môže byť
Zázračný birdz.
@vitaeestamor - to s tým PC si úplne trafil, pretože za ním trávim veľmi veľa času, kvôli škole, pretože nám odporučili veľa čítať - no a kedže veľa slovíčok z business english nepoznám, trávim hodiny nad slovnou zásobou, hĺadám si synonimá, použitia vo vetách a tak...čiže trefa!
Ten spánok môže byť - a to potom determinuje aj to ostatné - vlasy a pleť.
@jemino - bola som si dnes kúpiť, ďakujem za radu.
@orfea2 - tak to teda netuším... myslíš, že by to bolo tým? :/
@lara771 - čo mám robiť, keď nemôžem spať.
A ďakujem všetkým, za radu, vážim si to!