ahojte,včera večer sme si s 2 kamoškami vyrazili na disko...a v tej istej dobe tam bol aj môj frajer s chlapcami(1 z nich bol tiež mojej kamošky frajer),ale chceli sme sa vlastne každý baviť sám...no ja som sa veľmi opila...a možno okolo polnoci šla domov
@nika146 no co ti ja poviem, ja celkovo nechapem takyto typ vztahu. ved keby idem na diskoteku (co by som v zivote nesla) a stretnem tam frajera (ktory by tam tiez v zivote nesiel), tak by som sa venovala jemu proste, pokial by ma neposlal prec (co by hadam nespravil)
a proste.. ja neviem.. ved by na tu diskoteku isiel nezavisle od teba aj keby si tam nebola a bola by si cely den doma, tak by si pravdepodobne vypil a tancoval by aj s inymi to ti vadi len preto, lebo si doma grcala? lebo mne by to vseobecne vadilo z principu, nie som neziarlivy clovek. preto s mi tazko k tomu seriozne vyjadruje, lebo to proste neviem pochopit.
@hoperpohroma ale ved ked tam isli nezavisle na sebe a chceli travit vecer mimo seba, preco by mali byt spolu?
tiez si obcas pojdeme vecer vonku, nezavisle na sebe, ja s kamaratmi, ona s kamaratkami a ked sa niekde von stretneme (male mesto), dame si pusu, trochu pokecame cela grupa navzajom a zas sa ide vlastnym smerom
i ked taka tancovacka je asi ina vec, tam ked boli obaja na jednom mieste, mne by bolo trocha cudne byt v jednom podniku a tvarit sa, ze sa nevidime a nic spolu nemame to by sme si sadli svetci do jedneho boxu alebo tak. neviem ako to chodi na diskotekach
haloooo..ja som sa ani na tú disku nedostala... už som doma tykovala...my sme sa stretli na pláži...tam popíjali..aj my..aj chalani...ale oni mali inde chatu...jasné,že keď sme došli na miesto..stretli sme sa...veď mi aj potom vybavoval odvoz domov...ale on potom šiel na disko s mojimi kamoškami...a potom aj nejakí jeho kamoši...a ja som už dávno bola doma
@trdelniiiq tak neviem, ako casto sa vidite vy dvaja, ale ja by som ho neodignorovala len tak O.o ako jasne, ze ked si s partiou, tak je to ine, ale ja hlavne ziadnu partiu nemam a nikde by som teda s neexistujucou partiou nebola
@nika146 ahaa, ved to treba povedat, to my nemame ako vediet, pokial to nenapises.
myslim si, ze je normalne, ze v takej situacii ziarlis. ale za inych okolnosti by si neziarlila, ci? ziarlis len na to, ze on sa zabaval a ty si bola doma, alebo ziarlis na to, ze tancoval aj s inymi?
@hoperpohroma tak asi celkovo...viem,že dá sa povedať skoro nikdy s inými netancuje a keď ide na disku s kamošmi...čo je minimálne..nebali iné dievčatá ani nič..vždy tancuje iba so mnou..preto ma to troška prekvapilo včera...ale zase som v tom asi zlá...keď nemám veľmi rada..ak je častejšie vonku,alebo sa zabáva ako ja...ja viem... ale nemôžem si pomôcť
@trdelniiiq ved preto hovorim, ze v partii je to ine ale jedna pusa a nasledne ahoj mi pride ako ignorovanie proste keby to bolo nieco, kde sa da od partie oddelit, ako napr. diskoteka, tak by som sa oddelit chcela
@nika146 je hlupe hovorit, co je dobre a co je zle, kedze je to subjektivne. mne by urcite prekazalo, keby moj priatel chodil na diskoteky. preto je najlepsie, ked sa najdu dvaja, co si rozumeju. najlepsia je aj tak uprimnost - ak sa ti zda, ze chodi von bez teba prilis vela, mala by si mu to povedat a ak to povedie k rozchodu, tak je to aj tak najlepsie mozne riesenie, ved sa predsa nechces trapit. predpokladam, ze viac ako 18 mat nebudes, chalanov je vela a su rozni - niektori nebudu mat potrebu chodit na zabavy tak casto, ako on.
na druhej strane: to, ze tancoval s inymi, ked bol opity, nemusi znamenat, ze sa jeho city k tebe nejako zmenili alebo tak. ja to posudit, nakolko som tam nebola, neviem. a ani som nikdy nebola takto opita, max. mierne pripita, cize neviem, co sa takej osobe deje v hlave. a mozno je dobre, ak sa chalan "vyblazni", aspon potom nebude mat potrebu podvadzat ta, co by sa mohlo stat, keby si mu to zakazala.
ale hovorim - najlepsie je najst si takeho, s ktorym si v tom sedis
+ nie je na skodu, ked su uz obe osoby zrele a vedia, co chcu. lebo mladym dievcatam aj chlapcom sa mozueste priority s vekom zmenit. aj zvedavost po nepoznanom moze byt dost zavazny faktor.
@nika146 keď riešime spôsoby, ako ťa odprevadiť z tohto sveta a či si jedlík, tak to riešime svoje veci? pekne a toto fórum si nazvala "žiarlite?", takže je to pre problémy každého z nás. Ja žiarlim, ale nechávam si to pre seba, keď sa dá. Skús to aj ty, veď podľa toho čo si napísala o nič nejde.
ale paradoxom je, že ja zvyknem chodiť oveľa častejšie na disku ako frajer...aj tam tancujem s inými chlapmi..a tak...ale nič viac...a zase,ak by som vedela,že to isté robí aj on..wrrrr!!
chápem ťa, mňa by to hnevalo tiež..možno by som ani nevedela že prečo sa hnevám (no nehnevala by som sa priamo na neho) , ...ale už ma len sralo to že ja by som bola doma!! a frajer si niekde na disco tancuje s mojimi kamarátkami!! šlahlo by ma..
@nika146 podľa mňa nedá na javo. Môj frajer vždy hovorí že on nežiarli a že ani nevie žiarliť..ale keď žiarli to na ňom proste vidím, on by si ma zase samú na disco nenechal
@strawberrywii veď sme sa ešte nedostali na disko...lebo ešte predtým ma odviezli v zlom stave domov.. ale na tej pláži sme jasné,že sa pri sebe pristavili..
@nika146 no tak potom v pohode tak nestresuj ved sa nič wážne nestal ...až keď by sa kamošky začali vychvalovať, že tvoj frajer snimi fajnovo tancoval a že možeš lutovať, že si neostala a hento totok až potom budeš mať pravé nervy D dôverne poznám
@nika146 ja ťa úplne chapem, tiež má takéto veci serú, hlavne preto že neznášam diskotéky a podobné záležitosti. Jediné čomu nerozumiem je to idenie niekam každý osve
Neviem asi si žarlila na to že si sa opila a musela si ísť domov pričom ostatní vrátane tvojho frajera sa ďalej zabávali ? Jedna rada ktorú ti môžem dať pokial máš tendencie byť žiarlivá tak nepi lebo sa nebudeš vedieť ovládať a môžeš si kvôli žiarlivosti rozbiť vzťah
alebo so mnou velmi nechce chodit na diskoteky..lebo nie je tanecnik..ale ked uz sme..alebo na svadbe,ci plese..stale so mnou tancuje...no ked ide von s kamosmi a zajdu na disko...alebo ako vcera s mojimi kamoskami..nemal problem tancovat..ked bol opity...co am toto znamenat??
@nika146 ze ta ma plne zuby a je s tebou zo zotrvacnosti pripadne kvoli nejakym plytkym pohnutkam.. a necudujem sa mu.. po tomto co som si precitala ta mam plne zuby uz aj ja
A čo si chcela? Aby šiel s tebou a držal ti vlasy, keď budeš grcať a hladkal ťa na chrbte?
Mala by si byť rada, že si rozumie s tvojimi kamarátmi a vie sa s nimi zabaviť aj bez teba.
Fakt nechápem... stále vidím ľudí okolo seba bezdôvodne žiarliť systémom "áno chcem byť s tebou 24/7 a keď už nie som tak by si mal sedieť doma a mala by som ti veľmi chýbať" Veď to je choré. Takí ľudia by nemali skúšať vzťahy. Nech si kúpia poníka. Poník bude rád.
@nika146 tak ty chodíš na diskotéky častejšie jak on, tancuješ s chalanmi, ale keď on ide na diskotéku, len preto, že ty si sa spila jak piča a musela si ísť grcať domov tak on je zlý... Fakin briljant ajdija...
akoo nie som si istá, či keby ma môj frajer vidí v takom stave, že mi je mrte zle, či by ma len poslal domov a on by sa šiel baviť. skôr by som povedala, že by išiel so mnou domov, aby sa o mňa postaral, ak som to teda správne pochopila, že ti vybavoval odvoz domov.
na druhej strane ale, ak si vedela, že má pánsku jazdu, tak prečo by sa nemal ísť ďalej baviť bez teba? to, že sa pridali tvoje kamošky je v podstate dosť normálne, keďže jedna tam mala tiež frajera. keby ti nie je zle, pridáš sa aj ty.
ako netvrdím, že by som bola dva razy nadšená, že ja som musela domov a oni všetci (nieže on) sa ostali baviť, ale proste by som sa spýtala, či sa bavil a viac to neriešila. a žiarliť na vlastné kamošky? ako fakt? ak sú kamošky, nemáš prečo žiarliť...
pokial nie si az taka pica, tak mal ist aspon ta tvoj frajer odprevadit domov ked si bola na sracky a inak neviem co k tomu dodat, ja ziarlim ale snazim sa to kontrolovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
dufam, ze mas max. 14 rokov
tiez mi pride riadne divne, ze ste tam, viete o sebe, ale ste tam "nezavisle od seba" O.o nemam pochopenie pre dnesne vztahy
neviem čo to je
a proste.. ja neviem.. ved by na tu diskoteku isiel nezavisle od teba aj keby si tam nebola a bola by si cely den doma, tak by si pravdepodobne vypil a tancoval by aj s inymi to ti vadi len preto, lebo si doma grcala? lebo mne by to vseobecne vadilo z principu, nie som neziarlivy clovek. preto s mi tazko k tomu seriozne vyjadruje, lebo to proste neviem pochopit.
tiez si obcas pojdeme vecer vonku, nezavisle na sebe, ja s kamaratmi, ona s kamaratkami a ked sa niekde von stretneme (male mesto), dame si pusu, trochu pokecame cela grupa navzajom a zas sa ide vlastnym smerom
i ked taka tancovacka je asi ina vec, tam ked boli obaja na jednom mieste, mne by bolo trocha cudne byt v jednom podniku a tvarit sa, ze sa nevidime a nic spolu nemame to by sme si sadli svetci do jedneho boxu alebo tak. neviem ako to chodi na diskotekach
@nika146 ahaa, ved to treba povedat, to my nemame ako vediet, pokial to nenapises.
myslim si, ze je normalne, ze v takej situacii ziarlis. ale za inych okolnosti by si neziarlila, ci? ziarlis len na to, ze on sa zabaval a ty si bola doma, alebo ziarlis na to, ze tancoval aj s inymi?
ked sme chlapci chceli ist na bowling a zeny si niekde sadnut na vino, tak asi nebudeme teraz menit kvoli sebe plany
jasne, ze ak sa vsetci stretneme na jednom mieste, ze si k sebe prisadneme a bla bla
@nika146 je hlupe hovorit, co je dobre a co je zle, kedze je to subjektivne. mne by urcite prekazalo, keby moj priatel chodil na diskoteky. preto je najlepsie, ked sa najdu dvaja, co si rozumeju. najlepsia je aj tak uprimnost - ak sa ti zda, ze chodi von bez teba prilis vela, mala by si mu to povedat a ak to povedie k rozchodu, tak je to aj tak najlepsie mozne riesenie, ved sa predsa nechces trapit. predpokladam, ze viac ako 18 mat nebudes, chalanov je vela a su rozni - niektori nebudu mat potrebu chodit na zabavy tak casto, ako on.
na druhej strane: to, ze tancoval s inymi, ked bol opity, nemusi znamenat, ze sa jeho city k tebe nejako zmenili alebo tak. ja to posudit, nakolko som tam nebola, neviem. a ani som nikdy nebola takto opita, max. mierne pripita, cize neviem, co sa takej osobe deje v hlave. a mozno je dobre, ak sa chalan "vyblazni", aspon potom nebude mat potrebu podvadzat ta, co by sa mohlo stat, keby si mu to zakazala.
ale hovorim - najlepsie je najst si takeho, s ktorym si v tom sedis
+ nie je na skodu, ked su uz obe osoby zrele a vedia, co chcu. lebo mladym dievcatam aj chlapcom sa mozueste priority s vekom zmenit. aj zvedavost po nepoznanom moze byt dost zavazny faktor.
otazka ci ziarlime..
a potom pribeh z diskoteky kde mas pochybnost o svojej ziarlivosti..
nechapem
@nika146 dievca klidek, svoje veci si ries niekde inde
adminception
abaffy corp.
odleteny som ostal
1. Jebe mi už zase...
2. Jebe mi?
3. Mne už asi načisto jeblo.
4. Jeblo mi už dočista?
5. Som moc žiarlivá?
uz ju mam v aute, vyrazam
Mala by si byť rada, že si rozumie s tvojimi kamarátmi a vie sa s nimi zabaviť aj bez teba.
Fakt nechápem... stále vidím ľudí okolo seba bezdôvodne žiarliť systémom "áno chcem byť s tebou 24/7 a keď už nie som tak by si mal sedieť doma a mala by som ti veľmi chýbať" Veď to je choré. Takí ľudia by nemali skúšať vzťahy. Nech si kúpia poníka. Poník bude rád.
na druhej strane ale, ak si vedela, že má pánsku jazdu, tak prečo by sa nemal ísť ďalej baviť bez teba? to, že sa pridali tvoje kamošky je v podstate dosť normálne, keďže jedna tam mala tiež frajera. keby ti nie je zle, pridáš sa aj ty.
ako netvrdím, že by som bola dva razy nadšená, že ja som musela domov a oni všetci (nieže on) sa ostali baviť, ale proste by som sa spýtala, či sa bavil a viac to neriešila. a žiarliť na vlastné kamošky? ako fakt? ak sú kamošky, nemáš prečo žiarliť...
no keby moje srdce bolo volne, tak by som pouvazovala
som rada, ze sa este najde niekto taky