Situácia: Dvaja sa lúbia s všetko klape, vzťah ako z rozprávky, každý by taký chcel.. avšak je tu jeden problém ŽIARLIVOSŤ .. ale nie taka obyčajna, ale prehnaná..
Chalan žiarli ako divý a pritom nemá nato najmenší dôvod.. tvrdí že to nemôže ovplyv
nech navštívi psychológa a to nemyslím ako urážku ani zo srandy... mohol by mu pomôcť ovládať tie "hlasy"....
... ale inak by som v takom vzťahu nevydržala (aj keď by som sa snažila bojovať).. totižto vzťah má byť o dôvere, nemá to byť väzenie... nedokázala by som žiť s niekým kto sa ma bojí zo žiarlivosti bojí pustiť aj s kamarátkami na kávu, či víno...
... a osobne si myslím, že prehnanú/chorobnú žiarlivosť dokáže vyliečiť len odborník alebo poriadne padnutie na hubu - obrovské sklamanie v láske kde by si uvedomil aké škody tým narobil...
nevydržala. ked mu nedavaš dovod ziarlit,tak by sa mal spamat,lebo je vysokopravdepodobné,že o teba príde,čo však nie je casty jav v tejto spoločnosti.
@unchained to je ale vtipalek, ze hlasy v hlave. Nech sa da vysetrit, zrejme to bude schyzofrenia... Vtah so schizofrenikom by som nenazval vztahom ako z rozpravky.
Jednoducho das ultimatum a bud sa nauci, alebo nie. Cukor a bic, to su vhodne vychovne metody
ak ho naozaj lubis tak ho prinutis aspon ist k psychologovi. ak mu chces pomoct. ak ta lubi on tak ta pocuvne a pojde a bude s tym nieco robit. prehnana ziarlivost je jedna z veci, ktora dokaze uplne pochovat vztah. a prehnana ziarlivost prameni casto (aspon u chlapov) z nedostatku sebadovery, ze co ked ona zisti ze su lepsi na svete tak pre istotu budem ziarlit na vsetko co ma gule a mihne sa okolo nej
napr. u nás otec bol a stále je prehnane žiarlivý a mamka mi stále opakuje len nech si nezoberiem takého žiarlivca... ale ako, zväčša vyzerajú byť spolu šťastní
ale keď vidím tie jeho žiarlivostné scény, tak ja by som asi takto fakt žiť nemohla
vyriešiť najprv minulosť, najlepšie s odborníkom a často mu hovoriť prečo si s ním ,chváliť ho, uisťovať ,podporovať...a musí si uvedomiť že má problém a chcieť ho riešiť.
ak sa to urýchlene nezmení- čo pri takýchto chlapoch je najmenej možné- utekaj ako ti nohy stačia. dobre viem aké to môže mať všetko následky, môj posledný bol tak žiarlivý, že už len ked som sa s nejakým chalanom rozprávala už šalel že som s ním niečo mala. to je pre tvoje psychické zdravie to najlepšie- radšej to vzdať. a ak má "hlasy" tak on môže ísť rovno na psychiatriu.
Podľa mňa je milé, keď chlap trošku žiarli. Napríklad, keď jeho frajerka na diskotéke tancuje s niekým, alebo vie, že u niekoho prespí a budú spať vedľa seba. Aj ja by som trošku žiarlila..
je to jednoduche, nevera sa dokazat da ale vernost nedokazes, uz ti tu bolo poradeneho vela, byvala strasne ziarlila, ubijalo ma to ale lubil som ju skusali sme toho vela nakoniec pomohol psycholog ale skoro sa vykaslala na terapiu a pokracovalo to, po desiatich rokoch to bola nadhern ulava ked som sa vyslobodil z toho vztahu. uz je len na tebe ako si to zariadis, a co si ochotna urobit preto aby ste boli spolu a co je ochotny urobit preto, na vztah treba aj troska viac ako len laskua ver je lepsie niekedy odist aj ked lubis
@husky co hento? napisala akurat ze je velmi ziarlivy a najlepsie je vzdy aj tak o tom pokecat alebo hocico ine, nie ze chod k psychologovi lebo ziarlis
To bol len príklad, ja tancujem len keď som veľmi opitá
A podľa mňa, keď u seba ubytuješ niekoho opačného pohlavia, a ide len o to prespatie, tak... to sa dá akceptovať. Veď keby sa k tebe ňuňkala a zdieľala perinu a slintala ti na rameno, tak jasné, že si ju nájdem, ale
"tvrdí že to nemôže ovplyvniť že ma nejaké hlasy v hlave kt. su silnejšie ako on.. prekáža mu to ale nemôže s tym nič robiť.. "
1. hlasy v hlave sa obvykle zvyknú riešiť liekmi alebo terapiou.
2. môže s tým urobiť všetko, bol som kedysi taký istý, dá sa to ignorovať, aj keď to dosť bolí, ale po nejakej dobe čo to človek ignoruje a sám zo seba si kvôli tomu robí srandu to začne slabnúť. pokiaľ o tom môže otvorene srandovať aj s tebou, a zvládneš to bez toho aby to znelo ako útoky, tak to pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
žiarlivosť mi ako taká nevadí, aj ja žiarlim.
ale takéto prehánanie, že má hlasy v hlave a bláblá to už je moc...
... ale inak by som v takom vzťahu nevydržala (aj keď by som sa snažila bojovať).. totižto vzťah má byť o dôvere, nemá to byť väzenie... nedokázala by som žiť s niekým kto sa ma bojí zo žiarlivosti bojí pustiť aj s kamarátkami na kávu, či víno...
... a osobne si myslím, že prehnanú/chorobnú žiarlivosť dokáže vyliečiť len odborník alebo poriadne padnutie na hubu - obrovské sklamanie v láske kde by si uvedomil aké škody tým narobil...
prva vec je, ze by mal ist psychologovi, ked je to uz chorobne. ak by nemal zaujem, tak ani ja by som nemala zaujem zostavat s nim vo vztahu.
takže by som to chápala
ale inak tiez s tym mam problem, ale dufam ze nie som az taky kkt
neznášam žiarlivosť. chorobnú duplom. neznášam neslobodu. a nenávidím STALKEROV, boha!
nie je on johan z arku?
Jednoducho das ultimatum a bud sa nauci, alebo nie. Cukor a bic, to su vhodne vychovne metody
ak ho naozaj lubis tak ho prinutis aspon ist k psychologovi. ak mu chces pomoct. ak ta lubi on tak ta pocuvne a pojde a bude s tym nieco robit. prehnana ziarlivost je jedna z veci, ktora dokaze uplne pochovat vztah. a prehnana ziarlivost prameni casto (aspon u chlapov) z nedostatku sebadovery, ze co ked ona zisti ze su lepsi na svete tak pre istotu budem ziarlit na vsetko co ma gule a mihne sa okolo nej
ale keď vidím tie jeho žiarlivostné scény, tak ja by som asi takto fakt žiť nemohla
aj ja ziarlim no a co, skoro kazdy vo vztahu aspon trochu ziarli si myslim.
Ale keď veľmi, tak by mi to veľmi vadilo. Asi.
je rozdiel byt trochu ziarlivy a hento, nemyslis?
To bol len príklad, ja tancujem len keď som veľmi opitá
A podľa mňa, keď u seba ubytuješ niekoho opačného pohlavia, a ide len o to prespatie, tak... to sa dá akceptovať. Veď keby sa k tebe ňuňkala a zdieľala perinu a slintala ti na rameno, tak jasné, že si ju nájdem, ale
"tvrdí že to nemôže ovplyvniť že ma nejaké hlasy v hlave kt. su silnejšie ako on.. prekáža mu to ale nemôže s tym nič robiť.. "
1. hlasy v hlave sa obvykle zvyknú riešiť liekmi alebo terapiou.
2. môže s tým urobiť všetko, bol som kedysi taký istý, dá sa to ignorovať, aj keď to dosť bolí, ale po nejakej dobe čo to človek ignoruje a sám zo seba si kvôli tomu robí srandu to začne slabnúť. pokiaľ o tom môže otvorene srandovať aj s tebou, a zvládneš to bez toho aby to znelo ako útoky, tak to pomôže