Sta žiarlivý? Či už v partnerskom alebo kamarátskom vzťahu? Ak áno, ako to riešite, ako sa "ukľudňujete"? A naopak - tolerovali by ste partnerovi žiarlivosť? Snažili by ste sa urobiť všetko preto, aby nemal na čo žiarliť??
kokos to je sen tak akurat sa o tom bavim s kamosom a teraz takato diskusia
som do urcitej miery ziarlivy, hej, ale je to tak, ze sa to vacsinu casu ani neprejavuje - nepamatam, kedy som to naposledy pocitl.
a frajerke by som toleroval, pokial by to nebolo nejake chorobne uz...a ano, aj by som sa snazil robit urcité primerané ústupky, aby nemala dovod ziarlit.
@h8u môjmu priateľovi dôverujem, lebo viem, že by ma nikdy nepodviedol. Je to prvý chlapec, ktorému keď sa pozriem do očí, vidím v nich ako ma veľmi miluje a že by mi nikdy neublížil. No niekedy si fakt neviem pomôcť a vytáča ma do nepríčetnosti už len keď mi spomína iné dievčatá. Neviem , prečo som taká. Chcem sa zmeniť, lebo niekedy už sama sebe tými paranoidnými myšlienkami leziem na nervy, no nie je to také ľahké. Som proste nechutne žiarlivá a asi sa nikdy nezmením....
žiarlivosť je neschopnosť vyrovnať sa s neistotou ako aj so zdrvujúcou istotou, že partner je nerný. So žiarlivosťou sa dá jednoducho vysporiadať ak vo vzťahu nebudú podnety na žiarlenie
Neznášam prehnane žiarlivých ľudí. Pretože žiarlivosť mi zničila nejdeno kamarátsvo, ale určite to nebolo kvôli mne, vzhľadom na to, že dané osoby sa urazili hneď na to, ako som sa pár minút bavila s niekým iným. A strašne ma to obmedzovalo. Takže nie, nezniesla by som žiarlivého partnera Iba tak trošičku, aby som mala pocit, že mu na mne záleží
a co ma najviac vytaca ked zacne na mna ziarlit niejaka zena, frajerka, priatelka mojho kamarata ....a samozrejme bez priciny takto prichadzam o vela dobrych kamaratov
@darkkizz presne tak to je aj u mna ale radsej to nedavam najavo lebo by si asi pomyslel ze som az prilis ziarliva, ked uz mi vadi co i len zmienka o nejakom zenskom mene... ..
ale v poslednom case ani tak niesom ziarliva, nepomoze to vztahu keby niekto bol az moc ziarlivy...ale tak zdrava ziarlivost..neuskodi treba nechat volnost...citit sa byt utlacany nieje najlepsie riesenie .. i ked mu verim tak on vie velmi dobre keby spravil nejaku kravinu tak ja mu ju potom oplatim a spravim to iste tym sa aspon pouci
ale tak beriem to o rozsirenie temy otazkou: Ak áno, ako to riešite, ako sa "ukľudňujete"? A naopak - tolerovali by ste partnerovi žiarlivosť? Snažili by ste sa urobiť všetko preto, aby nemal na čo žiarliť??
@kawanbe ty sa mozes v rit kopat ze mas taku priatelku
@kissmeplease neviem asi mi trtlo v hlave ze je to fakt len kamaratka ale nakoniec sa aj tak vratil domov po kuknuti filmu
@darkkizz a ja uz som si zacinala mysliet ze to som ja ta jebnuta co zbytocne ziarli ale je fajne vediet ze v danej situacii by aj niekto iny reagoval podobne....
nežiarlim .... vôbec...(až to preháňam s nežiarlením, dokonca sa ma bf pred pár dňami spýtal, či by som nemohla aspoň trochu žiarliť a to som si myslela, že chlapci neznášajú žiarlivé baby...) ja som jednoducho názoru, že keď niekoho mám rada, tak chcem aby bol šťastný... či už so mnou alebo s niekym iným.... a ďalšia vec je, že mu verím..
ja som psycho-ziarlivec. ja si spravim v hlave take paranoidne scenky, vyjavy, mozne vyviny situacie... akoze ja sa tvarim ze v pohodicke ale vo vnutri sa zabijam vlaastnymi predstavami. som chory clovek.
@uspavanocka presne presne presne a presne taká istá som aj ja !!!!!! Ale už to hraničí s navštívením odborníka, pretože tak nechcem žiť. Je to hrozné.
@darkkizz zas nikdy nehovor nikdy.. ale uplne ta chapem. u mna uz to preslo normalne do choroby.ja aj z nevinneho pozdravu kamaratky si spravim taky fantasy pribeh ze Rowlingova by sa mala co ucit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
som do urcitej miery ziarlivy, hej, ale je to tak, ze sa to vacsinu casu ani neprejavuje - nepamatam, kedy som to naposledy pocitl.
a frajerke by som toleroval, pokial by to nebolo nejake chorobne uz...a ano, aj by som sa snazil robit urcité primerané ústupky, aby nemala dovod ziarlit.
Tak mi nestojí za to, aby bol môj priateľ/frajer/kamarát. Tým pádom ani nemám na koho žiarliť.
@alroune To zabíja, tá neistota
ok..je to slabost =D
Ja som ale alergická na to, keď mi spomína nejaké ženy alebo hocičo čo je ženského rodu Jednoducho mi jebe. Vadí mi každá žena, ktorú spomenie.
A keď je to bývalá, tak to už ma ide úplne rozstreliť, ale musím sa ovládať, lebo raz ma z toho porazí.
@alroune
@klaudiqaaa
No vidím, že nie som jediná a.. som rada!
Viete si predstaviť jak ma ide rozhodiť, keď majú teraz venček a on tam tancuje s inou babou.. GRRRRRRRRR
ale v poslednom case ani tak niesom ziarliva, nepomoze to vztahu keby niekto bol az moc ziarlivy...ale tak zdrava ziarlivost..neuskodi treba nechat volnost...citit sa byt utlacany nieje najlepsie riesenie .. i ked mu verim tak on vie velmi dobre keby spravil nejaku kravinu tak ja mu ju potom oplatim a spravim to iste tym sa aspon pouci
ale tak beriem to o rozsirenie temy otazkou: Ak áno, ako to riešite, ako sa "ukľudňujete"? A naopak - tolerovali by ste partnerovi žiarlivosť? Snažili by ste sa urobiť všetko preto, aby nemal na čo žiarliť??
rozšírenie
@kissmeplease neviem asi mi trtlo v hlave ze je to fakt len kamaratka ale nakoniec sa aj tak vratil domov po kuknuti filmu
@darkkizz a ja uz som si zacinala mysliet ze to som ja ta jebnuta co zbytocne ziarli ale je fajne vediet ze v danej situacii by aj niekto iny reagoval podobne....
Ja viem, že jeho to serie, že som taká, lebo nemám dôvod. No ja neviem ako to mám zastaviť a trápi ma to, lebo tak sa nedá žiť.