Predvčerom som si minula krém na tvár od Yves Rocher,no nie že by bol zlý, ale hľadám niečo lepšie, čo by mi pomohlo na zmiešanú pleť -na niektorých častiach je suchá na niektorých mastnejšia radte aké používate!
Veľa produktov na zmiešanú pleť nájdeš tu : » www.notino.sk/problematicka-p...
Ja osobne mám dobré skúsenosti s Bioderma Sébium Gel Moussant, žiadny problém, nevysušuje, dokonale mi prečistil pleť a môžem hodnotiť len kladne
Ak sa preňho rozhodneš tak môžeš využiť zľavu » www.zlavove-kody.sk/notino-sk/...
Niečo málo ušetríš ale aj tak nestojí veľa, je lacný v pomere s ostatnými a fakt kvalitný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.tvnoviny.sk/my-zeny/1810907...
@Rocafella hmm vyživné
Ja osobne mám dobré skúsenosti s Bioderma Sébium Gel Moussant, žiadny problém, nevysušuje, dokonale mi prečistil pleť a môžem hodnotiť len kladne
Ak sa preňho rozhodneš tak môžeš využiť zľavu » www.zlavove-kody.sk/notino-sk/...
Niečo málo ušetríš ale aj tak nestojí veľa, je lacný v pomere s ostatnými a fakt kvalitný